Glitz & Glam

Teema: Halloween - viimeinen halloween postaus sisältää paljon ideakuvia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Keräsin muutamia vanhoja kuvia meikeistä, maskeerauksista ja kynsistä joista voi saada ideoita halloween juhliin. 😉 Vanhimmat lukijani ovat nähneet melkein kaikki nämä kuvat, mutta olen saanut paljon uusia lukijoita ja he eivät välttämättä ole nähneet kaikkia vanhoja kuviani. 😉 Vanhimmille ja intensiivisesti Glitz & Glamia seuranneille tiedoksi, että tässä postauksessa on muutama ennen julkaisematon kuva joukossa. Joten tämä ei välttämättä ole ihan tylsä postaus teille. 😉

Tämä look minulla oli viime vuoden halloween juhlissa. Olin siis langennut enkeli, mutta juhlissa totesin näytäväni lähinnä lintuhämähäkiltä, sillä lookissa oli siivet ja sulkia ripsissä, että myös hämähäkinseittiä meikissä ja hämähäkkejä kynsissä ja sormuksessa. 😀

Vuoden 2007 bileiden look. Tuolloin olin noita. Monista muista halloween bileistä minulla ei ole kuvia, joissa näkyisi meikki edes tätäkään vähää. 🙁 Kamerat olivat huonompia siihen aikaan ja kuvia on napsittu kauempaa… niin ja niissä minä posetan hieman juopuneena, joten sensuuri iskee. 😀

Sitten halloween juhliin rajumpia ja fantasiamaisia meikkauksia, joita täällä Glitz & Glamissa on näkynyt.

Tämä meikki oli jonkinlainen pornstar -meikki. Mutta tähän tiettyjä elementtejä lisäämällä vaatteisiin ja/tai asusteisiin sopii vaikka mihin rooliin. Noita, vampyyri, Barbi tai ihan vaan ”vamppi”. ;D
Tällä meikillä osallistuin Charming Nailsin järjestämään meikkikilpailuun, jonka teemana oli syksy/talvi. Minä hain syksyä tähän meikkiin. Tosin silloin ei ollut vielä puiden lehdet syksyisissä väreissä, joten en halunnut liimailla vihreitä lehtiä tähän lookiin. 
Tämän meikin inspiraationa oli lopputalvi ja se kun lumi sulaa vedeksi ja vesi alkaa taas virtaamaan.
Tämä silmämeikki oli tehty vappumeikkiä ajatellen, mutta miksipä ei toimisi tietyssä asussa halloween juhlissakin.
Tässä meikissä ei ollut oikeastaan mitään inspiraation lähdettä… halusin vain tehdä meikin pinkillä ja violetilla ja lisätä siihen mega-suuret musta-violetit ripset.

Glitz & Glamin ensimmäinen teemaviikko oli horoskoopit ja tarotit. Tämä meikki on tehty tarot-kortti Paholaisen mukaan.

Minusta nuo tekemäni glitter-kumakarvat oli hauskat ja niistä välittyy helposti se mitä esittää.

Samaisen teemaviikon yhtenä meikkinä oli horoskooppimerkki neitsyt. Jotenkin minulle tuli tästä enemmän mieleen geisha tai joku nukke.

Myös horoskooppimerkki kalat pääsi meikkiin.

Sitten kouluaikaisiin meikkauksiin ja maskeerauksiin…

Jäinen meikki. Teemaksi tähän fantasiameikkiin annettiin ääretön kylmyys. Meikki sopisi jääkuningattarelle, jääkeijulle/-haltialle tms.
Täällä maskeerauksella ei ollut mitää etukäteissuunnitelmaa tai inspiraatiota. Tein mitä satuin sillä hetkellä keksimään varatuista tarvikkeista. Tästä tulee mieleen miimikko tai 20-luvun charleston-look fantasia tyylisenä.

Tässä on maskeerattu nainen mieheksi. Liimaalalla irtonenän, kulmakarvat ja muuta kasvokarvoitusta saa jo hieman sukupuolenvaihdosta aikaan. 😉 Leukaan olen tehnyt sänkeä maalilla ja sänkisienellä.

Yhdenlainen vanhennus. Tässä on mummeli joka on tehty enemmänkin suurille teatterinäyttämöille, sillä kontrastit tulee olla kovia ja valkea iho todella valkea. Tässä on myös ehkä kuolleen vanhan naisen maskia myös.

Sitten haavoja ja ruhjeita.

Tässä on siis luodinreikiä ja haava. Molemmista olen tehnyt tutorialit. Haavan maskeeraus ja luodinrei’än maskeeraus.

Vähän isompi pipi! Näissä tälläisissä tarvitsee sotkea nestemäisen lateksin kanssa, joka haisee aivan kuvottavalle ja aiheuttaa hyvin monille iho-oireita.

 Löysin kuva-arkistoistani 3 ennen julkaisematonta kuvaa.

Tässäkin on ”leikitty” lateksilla. Voisin joskus tehdä tutorialin lateksin käytöstä maskeerauksessa.

Palovamma ja tässäkin käytetään lateksia pohjana.

Sitten näyttötöitäni jotka sopisivat halloween meikkauksiin ja maskeerauksiin.

Kuva: Sofia Virtanen

Mätivä haava, jonka tikkaukset ovat auenneet matojen vuoksi. Epäkäytännöllinen, sillä riisit eivät pysy haavassa.

Kuva: Sofia Virtanen

Vanhennus, jossa mallina oma mieheni.

Kuva: Sofia Virtanen

Vapaavalinnainen työ, jossa tein goottimaisen enkelin.

Kuva: Sofia Virtanen

Nämä on näitä minun mielitöitä missä saan tehdä melankolisia ja synkkyyttä käsitteleviä meikkauksia/maskeja stailauksineen.

Kuva: Sofia Virtanen

Vuosikymmenet tai -sadat ovat kanssa yksi pukeutumis ja meikkaus idea. Tässä näyttötyössä oli aiheena 80-luku ja mallina äitini. Tyyli on otettu 80-luvun saippuaoopperasarjoista. ;D

Kuva: Sofia Virtanen

Näyttötyö missä aiheena oli näytösmeikki. Minun ideani oli pornotähti seksimessujen lavoille. 😀 Kyseessä on hieman roisimman shown tähti ja siksi look on hyvinkin kinky. Meikkihän sinällään sopii halloween juhliin kaikenlaisille seksikkäille hahmoille. 😉

Kuva: Sofia Virtanen

Näyttötyöni aihe oli bodypainting.

Kuva: Sofia Virtanen

Tein miehestäni pirun. Kasvot on maalattu ihan vaan Grimasin vesiväreillä ja silmämeikki on tehty Make Up Storen Pollutionilla smokeymaisesti.

Jos kiinnostuit katselemaan enemmänkin kuvia näyttötöistäni tarkempien selostuksien kanssa, niin tunnisteen alta Portfoliota selailemalla löytyy kaikki näyttötyöni monine kuvineen ja layouteineen.

Tämän teemaviikon Black Widow -meikki.

Toinen halloween teemaviikon meikki/maski Venetian vizard

Eilisen postauksen prinsessameikki.

Tein meikistä myös tutorialin, joka löytyy täältä.

 Keiju/metsänhenki. Tässä pieni paljastuskuva työstäni, joka on valokuvaaja Sofia Virtasen ja minun yhteisestä projektista. Sofia on vain ollut, niin kovin kiireinen, joten kuvien saamisessa on hieman kestänyt. Saan ne varmaankin pian, sillä pin up -kalenterin julkistamisbileet ovat tulevana lauantaina, jonne minäkin olen menossa Cabaretin näytöksien jälkeen. 😉 Kuvia keijusta oikeassa miljöössä on luvassa myöhemmin. 😉
Silmämeikkiin olen tehnyt hieman fantasiamaisuutta ja hakenut hieman keijukaismaista kuviota. Suuret tekoripset silmiin, suippokorvat korviin ja köynnöskasvi kampaukseen. Kasvi voi olla myös tekomurattia tmv. Minä nappasin kotipihani kukkaruukuista hopeaputousta tähän.

Loppuun vielä muutamat kynnet joita olen tehnyt ja jotka sopisivat halloweeniin.

Horoskoopit & tarot teemaviikon kynnet, joiden aiheena oli tarot-kortti Kuolema.

Ebaysta tilattujen water decal-tarrojen testailua.

Näissä myöskin nimettömässä ebaysta tilattu water decal -tarra.

Tämän teeman kummitusten yö -kynnet.
Musta-kultaiset hämähäkkikynnet tältä teemalta.

Ja viimeiset tämän teeman Sugar Skull -kynnet.

Mikä on/oli sinun halloween asu ja meikki tänä vuonna?

X