Glitz & Glam

TEEMA: Horoskoopit & Tarot - 4 elementtiä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Horoskoopeissa ja taroteissa puhutaan neljästä elementistä, eli tuli, ilma, vesi ja maa. Taroteissa elementit yleensä ovat sauvat (=tuli), miekat (=ilma), maljat (=vesi) ja lantit (=maa).
Kaikki 12 aurinkomerkkiä on jaettu neljään elementtiin seuraavasti:
TULI: Oinas, Leijona ja Jousimies. Merkit ovat tarmokkaita, ”tulisia”, eteenpäin pyrkiviä, aktiivisia monissa elämän osa-alueissa. Heillä on aina monta rautaa tulessa yhtä aikaa.  
ILMA: Kaksoset, Vaaka ja Vesimies. Älyllisiä, sosiaalisia ja usein hieman viileän vaikutelman antavia. Elävät eniten järjen sanelemin säännöin.
VESI: Rapu, Skorppioni ja Kalat. Merkit ovat tunteellisia, intuitiivisia ja herkkiä. He elävät elämää vaistojensa ja tunteidensa sanelemana.
MAA: Härkä, Neitsyt ja Kauris. Käytännöllisiä, ”maanläheisiä” ja pitkä jänteisiä. Elävät ja ajattelevat elämää hyvin realistisesti.

Kynsissä käytetyt lakat ja kuviot:
TULI: OPIn Take the Stage. Sopii nimensäkin puolesta tulen merkeille. Lohikäärme on leimattu Konadin mustalla leimauslakalla Chez Delaneyn H22 laatasta. Liekit on leimattu ns. merkittömällä keltaisella leimauslakalla Chez Delaneyn D17 laatasta. Lisäsin liekkeihin punaista Nubarin koristelulakalla. 
ILMA: Eyekon Pastel Polish. Aurinko on leimattu jollakin ns. merkittömällä leimauslakalla ja aurinko on Chez Delaneyn D15 laatasta. Pilvet ovat Konadin valkoisella leimauslakalla Chez Delaneyn suuresta laatasta, mutta sama kuvio on Konadin M79 laatasta.
VESI: China Glazen Adore. Kuplat on leimattu valkoisella Konadin leimauslakalla ”feikkikonadista”, eli Fauxnadin laatasta ja ”Ahti” mustalla Konadin lakalla Chez Delaneyn D19 laatasta.
MAA: China Glazen Entourage (vihreä) ja Ingrid (ruskea). Kukan varsi on leimattu vihreällä ns. merkittömällä leimauslakalla ja kukka punaisella D12 laatasta.
Mikä on sinun suosikki elementeistä/kynsistä? Minä tykkäsin eniten tulesta tai ilmasta.
X