Glitz & Glam

Teema: Urban Decay - Naked, 007 Bondmaisesti Goldeneye & Goldfinger ;D

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt on ”kullitettuna” silmät, huulet ja kynnet. ;D Poskiltakin löytyy kultaista hehkua. Minusta kulta sopii kaikista parhaiten kesään, sillä se hehkuu näyttävänä auringonpaisteessa ja näyttää muutenkin upealta ruskettuneella iholla.

Meikkivoiteena Benecosin Nude. Oriflamen aurinkopuuterihelmet on antanut lisää sävyä kasvoille.

Huulilla NYXin Round Lipstick sävyltään Golden Luster.

Korostuksena poskipäillä NYXin Highlight, varjostuksena poskiluun alla NYXin Latte ja poskipunana NYXin Peachy.

Goldeneye…

Pohjustus Urban Decay Primer Potion. Kulmaluulla ja sisäkulmassa Urban Decay Naked paletin Virgin. Liikkuvan luomen puoleen väliin sisäkulman puolella Sidecar ja liikkuvan luomen puolesta välistä ulkonurkkaa kohti Half Baked. Aivan ulkonurkassa ja luomivaossa Smog. Alaluomella ulkonurkassa aivan alaripsien tyvessä Smog. Alaluomen ulkonurkasta puoleen väliin Half Baked ja puolesta välistä sisänurkkaan Sidecar.

Rajaus Smashboxin Midnight Brown geelilinerilla, joka on häivytelty kissamaisesti silmän ulkonurkkan ulkopuolelle. Ripsillä Maybellinen ruskea Unstoppable maskara.

Alaluomen sisäpuolen rajaus NYXin kultaisella Slim Eye Pencil Goldilla. Kuvissa ei valitettavasti näy juuri ollenkaan. 🙁

Sitten kultaiset mätsäävät kynnet… Goldfinger ;D

Kynsillä 2 kerrosta China Glazen kultainen Passion Romantique kokoelmasta. Kukat ovat eBaysta tilattuja water decal tarroja. Vaalean- ja tummanruskeita helmiä eBaysta tilatuista kiekoista.

Naked paletin Sidecar on taas näitä glitteriluomivärejä, joita hieman karsastan, mutta tämä Sidecar ei varistellu glittereitään, mutta ei niitä montaa siellä luomivärissäkään ole. Rakastan kimallusta ja glittereitä, mutta luomiväreissä olevat glitterit eivät ikinä pysy luomella. 🙁 Half Baked on erittäin näyttävä pronssinen kulta, joka on parhaiten levittyviä kultaisia luomivärejä joita tiedän. Pidän eniten kultaisesta, joka on hieman pronssinen. Aivan kelta-kultaiset eivät ole minusta yhtä kauniita.

NYXin Round Lipstick ja Slim Eye Pencil. Kynä on ihan hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Ei Urban Decayn kynien luokkaa, mutta parempi kuin markettien kynät. Huulipuna on hieman vaikeahko saada kauniin tasaisesti huulille, mutta yleensä merkillä kuin merkillä kultaiset huulipunat ja kynät ovat kehnompia, kuin perinteisemmät sävyt.

Smashboxin kulma- ja geeliliner paletti. Olen pitänyt tästä aivan hirveästi. Sääli vain kun kaikki värit ovat hirmuisen pieniä. 🙁 Kulmaväreistä Taupe on kulunut melkein loppuun jo.

Kyselin teiltä viimeksi ikäänne. Kiitos paljon kaikille vastanneille! 🙂 Minusta on mukava nähdä miten monipuolisesti lukijoideni ikäjakauma menee. Hieno juttu!!! 🙂 Ihanaa, kun olette eri ikäryhmien edustajia. Ihan vanhimmasta ryhmästä ei löytynyt ketään, tai ainakaan kukaan ei äänestänyt sitä… mutta ehkä Glitz & Glamilla on tai tulee olemaan myös aikuisempia naisia lukijoina. 🙂

Kyselyn tulokset:

Alle 13 vuotta 1 (1%)
13-17 vuotta 17 (25%)
18-24 vuotta 22 (32%)
25-29 vuotta 13 (19%)
30-39 vuotta 11 (16%)
40-49 vuotta 4 (5%)
yli 50 vuotta 0 (0%)

Sitten paljastuksia tulevasta…

Tämä Urban Decay palettien teema jatkuu vielä tämän viikon loppuun, mutta paljastan teille jo tulevia juttuja Glitz & Glamissa. 😉 Ensi viikolla julkaisen tuote-esittelyn/arvostelun ja samalla arvonnan, jossa palkintona on vartalonhoitotuotteita 40 euron arvosta, jotka tarjoaa Face Helsinki. 😉 Mukava juttu! 🙂

Lisäksi tulossa Minnan meikkaaja-maskeeraajakoulusta valmistumisen kunniaksi suuri arvonta! 😉

Olen huomannut, että Google-käyttäjäraatiin on tullut huimalla tahdilla uusia lukijoita. Tervetuloa uudet kasvot ja kiitos jokaiselle lukijalleni, että olette lukijoitani ja jaksatte kommentoida postauksiani. 🙂 Kohta saattaa (ehkä, jos jne.) tulla 100. lukija, mutta Glitz & Glam skippaa arvonnan sen kunniaksi, koska kaksi upeaa arvontaa on juuri tulossa. 😉

X