Glitz & Glam

Teema: Urban Decay - Naked meikki + paletin esittelyä & ”mätsäävät kynnet”

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään meikissä pelkästään Urban Decay Naked paletin luomivärejä. Silmämeikistä löytyy paletin neljää luomiväriä. Tein pehmeän ja naisellisen lookin omaksi päivämeikiksi.

Taas pohjustuksena Urban Decay Primer Potion. Kulmaluulla ja sisänurkassa Virgin. Liikkuvan luomen sisäkulmasta puoleen väliin liikkuvaa luonta Sin ja liikkuvan luomen ulkokulmassa Toasted. Luomivaossa ja varjostuksena Hustle. Alaluomen ulkonurkassa Hustle, keskellä Sin ja sisänurkassa Virgin.

Ja sitten kynnet…

Kynsillä China Glaze Romantique kokoelman Magical. Päällä leimaukset OPIn My Privet Jetillä M74-laatasta löytyvällä kuviolla.

Jos kiinnostuit huulipunan sävystä, niin kuvissa huulillani on Maybellinen Color Sensational kiiltopunaa 445 Mango Diamonds. Kevyt, mutta silti kivan sävyn antava ja huulia kostetuttavan tuntuinen. Ainakin Anttilat, Sokokset ja Citymarketit myy Color Sensationaleja. Hintaa kiiltopunalla on kympin molemmin puolin.

Urban Decay Naked paletti on saanut aivan yltiömäisen suosion ja siksi sitä on ollut joinakin hetkinä (melkein kaiken aikaa) vaikea saada mistään. Kun joku nettikauppa on saanut uuden erän Nakediä, niin se myydään loppuun hetkessä. Uudemmissa paleteissa mukana ei enää ole kaksipäistä 24/7 kynää, jossa väreinä Zero (musta) ja Whiskey (ruskea), vaan uudemmissa paleteissa tulee mukana Good Karma luomivärisivellin. Olin joskus lukevinaan jostain, että kynä on vaihtunut siveltimeksi tuotanto-ongelmien vuoksi, koska kysyntää on enemmän kuin tarjontaa. Mini kokoinen primer potion tulee edelleen paletin mukana kuitenkin.

Paletti sisältää 12 luomiväriä, jotka ovat toinen toistaan upeampia. Paletin luomiväreistä 7 ovat Urban Decayn ”Best Sellereitä” ja 5 aivan uutta luomiväriä. Luomiväri koostumuksia on matta, satiini, glitteri ja hohtavia metallisena ja helmiäisenä.

Naked paletti on minusta erittäin monikäyttöinen, sillä pelkästään Nakedillä voi tehdä paljon erilaisia ja tyylisiä silmämeikkejä, mutta Nakedin luomivärejä voi käyttää hyvin muiden merkkien luomivärien kanssa ja ne sulautuvat ja sopivat hyvin yhteen värikkäämpienkin värien kanssa. 
Erityisesti kesälle Naked on ihana, sillä paletista löytyy pronssisena hehkuvia värejä, jotka näyttävät upealta ruskettuneella tai aurinkopuuterisella iholla.

Tällä hetkellä Nakediä saa www.beautybay.comista, monista muista se on taas loppuunmyyty. Myös eBaysta löytyy palettia. Omani on talvella eBaysta ostettu ja se maksoi postikuluineen noin 55 euroa. Eli löysin ”järkevään” hintaan myyvän myyjän. 😉

Kuinkas monelta minun lukijaltani löytyy Naked tai on juuri tilannut sen?

X