Glitz & Glam

Teema: Urban Decay - Preen & Naked kylmäsävyisempää silmämeikkiä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pahoitteluni! Olin unohtanut laittaa ajastuksen tälle postauksella, siksi julkaisua ei ollut heti aamusta… 🙁

Lämpöisten meikkien vastapainoksi tein kylmäsävyisen meikin. Käytin Urban Decay Preen paletin Mildewiä ja mietin, että toimisikohan se Naked paletin Gunmetalin kanssa? Kultaiset ja ruskeat olisivat olleet takuuvarmoja vihreän Mildewin kanssa, mutta halusin testata jotain muuta…. ja tälläistä tuli…

Pohjustuksena Urban Decay Primer Potion. Kulmaluulla ja sisäkulmassa NYXin Smokey Look Kit paletin helmiäisvalkoinen. Liikkuvalla luomella Urban Decay Naked paletin tummanharmaa Gunmetal. Ulkonurkasta luomivakoa pitkin sisänurkaan Urban Decay Preen paletin tummanvihreä Mildew. Koko alaluomella Mildew.

Rajaus yläluomelle ja alaluomen sisäpuolelle Urban Decayn 24/7 Zero kynällä ja ripsivärinä Lorealin Lash Architect 4D.

Itse tykkäsin tästä silmämeikistä. En tiedä mitä mieltä olette… ? 🙂

En tiedä mikä minuun on mennyt, kun kuvailen vaatteitani ja kerron mitä minulla on ollut päälläni, mutta toivottavasti se ei teitä haittaa. ;D Ei pelkoa, ei tästä mitään muotiblogia tule, sillä itse en oikein osaa juosta muodin perässä… käytän sitä mikä minusta näyttää ja tuntuu hyvältä.

Paletit jotka olivat tässä meikissä käytössä…

Urban Decay Naked

Urban Decay Preen

NYX Smokey Look Kit

Sitten taas lookiin kynnet… kaisloja ja sudenkorentoja

Kynsillä China Glazen Zombie Zest. Näyttävä ja uniikin näköinen vihreä glitterilakka, jonka saa poistettua kynsiltä suht helposti.

Leimaukset on tehty kahdella eri lakalla. Alla tummempi kaislakuvio China Glazen Awakenilla ja sen päälle Konadin hopeisella leimauslakalla niin, että tummempi leimaus näyttäisi varjolta. Kaislakuvio löytyy Konadin M66-laatasta. Hopeiset sudenkorennot ovat eBaysta tilattuja water decal tarroja.

No niin! Kaksi ensimmäistä näyttötyötä on nyt takana ja olen niihin tyytyväinen. Sain kehuja tekemästäni päivämeikistä. 🙂 Seuraava koe onkin sitten maanantaina ja se on iltameikki. Se minua kieltämättä jännittää, kun aikaa on vain 1,5 tuntia tehdä huolellinen iltameikki ja kampaus. Kampaukseksi haluaisin tehdä jotain tyylikästä, mutta olen aika tumpelo hiusten kanssa ja aikaa kampauksille jää aika vähän… no sen näkee sitten maanantaina kuinka Minnan käy. 😉

X