Glitz & Glam

Teema: Värikästä - kaikki värit silmämeikissä ja kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jos ei osaa päättää, että mitä väriä laittaisi, niin sitten laitetaan kaikkia!!! 😀 Jos vappuna tahtoo repäistä, niin tässä yksi värikäs meikki vapulle. Tämä on sarjassamme sirkuspellemeikki. 😀 Tekoripsiksi voisi laittaa vielä lisäksi pinkit folioräpsyttimet. Minulla olisi ollut sellaisetkin, mutta halusin laittaa mustat näihin kuviin. Olen yllättynyt siitä miten hauskalta silmämeikki näyttää. Kun päätin tehdä teeman päätteeksi ”överimeikin”, niin oletin meikistä tulevan totaalisen hullun, mutta ei tämä nyt ihan niin hullu ollutkaan. Vai olenko minä vain hullu ja en näe meikin hulluutta? 😀 Mietin myös luomivärien sijoittelua, jotta en tekisi sellaista, jonka olen jo nähnyt toisten blogeissa, joten siksi päädyin tälläiseen ratkaisuun.

Pohjustuksena taas Urban Decay Primer Potion.

Sisänurkassa W7 NEON paletin keltainen. Liikkuvan luomen sisänurkassa vihreä ja liikkuvan luomen ulkonurkassa pinkki. Luomen ulkonurkassa ja luomivaossa sininen.

Alaluomen sisänurkassa keltainen. Alaluomen rajaus on tehty oranssilla ja se kulkee mustan rajauksen mukaisesti pitkälle silmän ulkopuolelle.

Kulmaluulla ja häivytyksessä Make Up Storen Pink Frost. Silmän rajaus on tehty mustalla geelilinerilla. Alaluomen sisärajaus on tehty Urban Decayn 24/7 kynällä Zero.

Lisäksi liimasin tekoripset, jotka ovat halpismallia ja tilattu Hong Kongista. Hintaa ei ollu juuri mitään, mutta laatu on aika kehno, sillä ripset ovat kovat ja jäykät ja siksi eivät meinaa asettua silmälle. 😉

Sitten analyysiä viikon aikana käyttämästäni paletista. Eli W7 NEON paletti, jossa on 5 räikeää luomiväriä rohkeille silmille, jotka HALUAVAT erottua massasta! Halvasta hinnasta huolimatta luomivärit ovat pigmenttisiä, eivätkä ole kovin jauhoisia. Värit levittyvät hyvin luomelle. Kaikki värit ovat kauniita ja niillä voi leikitellä ja yhdistellä muiden luomivärien kanssa. Vihreä ja keltainen ovat vaaleimmat ja pinkki ja oranssi ovat tummimmat/räikeimmät. Luomivärit ovat mattavärisiä, mutta jos haluaa niistä saada helmiäismäisiä, niin siihen on kaksi keinoa…
VINKKI!!! Taputtele valmiiksi häivytellyn luomivärin päälle jotakin saman väristä tai vaaleaa jauheluomiväriä, joka on helmiäismäinen tai hohtava. Sellaisia on esimerkiksi Make Up Storen Eye Dust luomivärit ja niistä Crystal on monikäyttöisin väriltään tai NYXin Ultra Pearl Mania luomivärit ja niistä Silver Pearl tai White Pearl ovat monikäyttösimpiä. Make Up Storea myy ainoastaan heidän omat liikkeet tai Sokokset joissa on MUSin oma edustus. Eye Dustit maksaa 14 €/kpl. NYXiä saa Suomessa www.pretty.fi:stä ja siellä ko. luomivärit maksavat 6,50 €, eli ovat huokeampia kuin MUS. 😉
Toinen tapa on käyttää helmiäissilmämeikinpohjustajaa. Urban Decaylta löytyy Primer Potion Sin, joka muuttaa matta luomivärin helmiäiseksi. Suomesta ei ko. tuotetta mistään saa, mutta ulkomailta saa. Mm. www.beautybay.com:sta. NYXiltä löytyy myös vastaava tuote ja sitä saa Suomesta www.pretty.fi:ltä.

W7 NEON palettia Suomessa myy ainakin www.pretty.fi ja siellä paletilla on hintaa 9,90 €.

Sitten kynnet… Ajatushan on lähtenyt NEON paletista, jossa on 5 väriä ja luomivärit ovat hymiönaamoja. ;D

Nyt on kynsillä samat värit ja hymiöt kuin paletissa. 🙂

Kynsilakkoina käytin Saffron Londonin kynsilakkoja, jotka esittelin ensimmäisessä värikäs teemapostauksessa. Leimauksessa käytin Sinan leimaussetistä löytyvää kuviolaattaa jossa on hymiö.Kynsistä tulee kovin nostalgiset muistot lapsuudesta… neon-värit ja hymiönaamat! 😀 Muistatteko?

Tämä postaus oli värikkyyden loppuhuipennus ja huumorilla toteutettu. 😉 Ehkäpä Glitz & Glamin Minnalla alkaa olemaan vappu mielessä, vaikka vielä ei olla edes pääsiäistä vietetty. ;D

X