Glitz & Glam

Teema: Värikästä - pinkki silmämeikki ja kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pinkkiä rohkeille ja vähän kinkyillekin silmille. ;D Pinkki on aika raju väri, joka vaatii rohkean kantajan. Kynsillä pinkki onkin tavallisempaa.

Pohjustuksena Urban Decay Primer Potion.

Pinkki liikkuvalla luomella on W7 NEON paletista. Sisänurkassa ja kulmaluulla NYXin Smokey Look Kit paletista helmiäisvalkoinen ja ulkokulmassa ja luomivaossa saman paletin mustan harmaa.

Rajaus on tehty mustalla Lorealin eyelinerilla. Alaluomen sisäpuolen rajaus on Urban Decayn 24/7 kynällä Zero. Ripsivärinä Maybellinen musta Lash Stiletto.

Kynsillä Saffron Londonin pinkki kynsilakka, joita myy www.pretty.fi. Kukat ovat eBaysta ja sydämet Sinan Nail Art Kitistä, joka on myös www.pretty.fi:stä. Paketissa on kuutta erilaista koristetta kynsien koristeluun ja hintaa paketilla on 6,50 €. Koristelusettejä on vaikka minkälaisia! Eli vaihtoehtoja löytyy. 😉

W7 NEON paletti. Luonnollisestikin tässä meikissä käytin pinkkiä luomiväriä. Ihanan intensiivinen ja pigmenttinen väri! Halvasta luomiväristä huolimatta sulautuu luomelle ja on aivan unelmaa levittää. Todella kaunis pinkki!

NYXin Smokey Look Kit, jota käytin meikissä. Tässä meikissä käytin ulkonurkkaan ja luomivakoon ylärivin kolmatta luomiväriä, joka on mustan harmaa. Tosi kiva väri ja sopi pinkin kanssa hyvin yhteen. Häivyttelin tarkoituksella niitä sekaisin, jotta saan hieman violettisen sävyisen tuosta mustan harmaasta. W7 NEON palettia ja Smokey Look Kit palettia myy www.pretty.fi.

Ihanaa kun on kevät!!! 🙂 Meillä kevään merkkejä näkyy harvasa päivä. Esimerkiksi oven eteen ilmeistyi kuollut lintu… Meidän toinen kissa on siis heränyt talviunestaan ja viihtyy pihalla kissan elämää viettäen. 😉 Grillikausi myös alkoi meillä ja se on selkeä kevään merkki. ;D Minkälaisia kevään merkkejä te huomioitte? 🙂

X