Glitz & Glam

Tennis kuningattaren oma kynsilakka

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

OPIltahan ilmesty hetki sitten Serena Williamsin kahden kynsilakan kokoelma nimeltää Serena Glam Slam (kiva nimi!). Toinen on musta krakleerauslakka, mutta sitä minulla ei ole. Ja toinen on nyt esittelyssä. Ideanahan kokoelmalla on, että ensin lakataan Simply Smash-ingillä ja päälle vedetään musta krakleerauslakka, joka halkeilee ja jättää alla olevaa lakkaa esiin.

Eli Simply Smash-ing… väriltään vihertävä ja kultainen, todella glitterinen. Ihan kivan näköinen, mut ei mun maata mullistanu. Lakka on todella helppo levittää ja kuivuu suht nopeasti. Kerroksia vaatii 3-4.

Leimasin pienet kuviot kynnelle Color Clubin Revvvolutionilla, joka oli pakko saada itselleenkin. Ystäväni tilasi tämän itselleen noin kuukausi sitten ja on meinaa mahtava kynnellä myös leimauksissa!

Sitten loppuun pieni loppukevennys… mun melkein 2-vuotias tyttäreni halusi eilen välttämättä, että hänen kynnet lakataan, joten hän hyppäs ruokapöydän ääreen ja länttäs kätensä pöytään kuten kummit ja mummokin aina tekee (eli he ovat olleet meillä kynsienlakkauksessa) ja tyttö tokas HELO KITI KYNSI! Eli Hello Kitty kynsi piti saada… Noh, minä sit aloin lakkaa kynsiä, kun isikin sanoi, että oot luvannu lakata myös Millan kynnet. Kuvat puhuu varmaan puolestaan siitä miten hän OIKEASTI halusi itse lakatut kynnet. Harvoin noin pienet malttaa tällästä… varsinkaan meidän elohopea-Milla! 😀 Kyllä mulla oli naurussa pitelemistä, mut en voinnu nauraa, kun toinen on niin vakavana ja otettu hänen kynsien lakkailusta. ;D

                                                        NOI ILMEET!!!! 😀

Sitten ihastellaan lopputulosta… leimasin peukaloihin vielä ne Hello Kittyt, jotka sit kruunas neidin mielestä kaiken.

X