Glitz & Glam

Unt Ready For Takeoff – glitterlakat irti helposti

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Rakastatko glitterlakkoja, mutta inhoat niiden poistamista? Mitä jos glitterlakat saisikin irti helposti?

Unt Ready For Takeoff

Sain Cesarsshopilta testiin kynsilakkoja. Mukaan oli sujautettu muutama ylimääräinen juttu, joita en edes osannut haluta. Tänään esittelen yhden sellaisen, joka kyllä muutti suhtautumistani glitterlakkoihin.

Eilen esittelin tämän ihanan glitterisen sekamelskan. Nämä tällaiset kynsilakat ovat todella ihania, mutta se tuska, kun haluaa poistaa ne. Tästä syystä ette ole nähneet glitterpläjäyksiä kynsilläni kovinkaan usein. En kestä sitä poistamista. Siinä menee ikä ja terveys sekä mielenterveys. Samalla ne glitterit raapivat kynnen pinnan huonoon kuntoon, kun joutuu hieromaan voimakkaasti vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella. Toki kynsiä voi ensin haudutella kynsilakanpoistoaineella kyllästetyssä vanussa ja foliossa tai pehmentää lakkausta jollakin toisella kynsilakalla ennen poistoa. Kuitenkin se show tuntuu aina niin rasittavalta.

Miten saada glitterlakat irti helposti? Onko sellainen mahdollista?

glitterlakat irti helposti

Mitä jos glitterisen lakkauksen voisi kuoria helposti ja nopeasti?

glitterlakat irti helposti

Lisäksi niin ettei oma kynsi siitä kärsi.

glitterlakat irti helposti

Vastaus tähän on Unt Ready For Takeoff -aluslakka. Unt Ready For Takeoff on näitä peel off -aluslakkoja, joita tuli markkinoille muutama vuosi sitten.

glitterlakat irti helposti

Ostin innoissani noita peel off -aluslakkoja, mutta ne aikaisemmin testaamani eivät minulla toimineet. Kokeilin ensin IsaDoran ja sen jälkeen OPI:n. Valitettavasti niistä ei tullut sellaisia, että olisin voinut kehua ja suositella, enkä käyttää. Siksi edelleen glitterlakat olivat vain silloin tällöin käytössäni. Mutta nyt! Unt Ready For Takeoff toimii minulla kuin unelma!

Unt Ready For Takeoff irtoaa hyvin, eikä revi mennessään kynnen pintaa. Nuo rosoisuudet, jotka näkyvät, ovat olleet kynsilläni erään glitterlakan perinteisestä poistosta asti. Oli ihanaa huomata, etteivät ne pahentuneet. Unt Ready For Takeoff ei repinyt niitä lisää.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff on väriltään kirkasta, toisin kuin ne aikaisemmin testaamani. Koostumus on kuitenkin kuivuessaan liimamainen, lateksiliimamainen.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff levitetään puhtaalle, kynsilakattomalle luonnonkynnelle. Sen annetaan kuivua 4-5 minuuttia. Kuivumisen jälkeen voidaan aloittaa kynsien lakkaus millä tahansa kynsilakalla.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff on minun suosikkini! Toimii mahtavasti! Kun kuvasin nämä glitterlakan poistamiset, lakkasin heti uudestaan glitterlakalla. Koska nyt voin!

Unt Ready For Takeoff

Tietysti Unt Ready For Takeoff heikentää kynsilakan kestoa – sehän on selvä. Normaalisti kynsilakat kestävät minulla 1-2 viikkoa. Tällä pohjalakalla kynsilakat alkavat irtoamaan jo toisena päivänä. Näissä kuvissa glitterlakka on ollut kynsilläni kolme päivää.

Unt Ready For Takeoff toimii vain luonnonkynnellä, ei rakennekynsillä. Jos kynsien oma pinta lähtee helposti mukana, kannattaa kokeilla poistoa vaikkapa suihkun jälkeen. Jos joitakin paloja lakkausta jää, ne on helppo poistaa tavallisesti kynsilakanpoistoaineella. Minulla lähtee kaikki pois, mutta jos ei lähde, niin vinkiksi. Olen myös lukenut, että Unt Ready For Takeoff helpottaa glitterlakkojen poistoa kynsilakanpoistoainetta ja vanulappua käytettäessä.

Unt Ready For Takeoff

Nyt kehun ja suitsutan, sillä Unt Ready For Takeoff on huippu! Tällä saa glitterlakat irti helposti. Kiitos vain Cesarsshopin Satu, kun sujautit tämän mukaan testipakettiin. En olisi osannut tätä ostaa, koska aikaisemmatkaan peel off -aluslakat eivät toimineet haluamallani tavalla. Hinnaltaan Unt Ready For Takeoff on 12,90 € / 15 ml. Kun tämä testiin saatu loppuu, ostan enemmän kuin mielelläni uuden. On joka euron arvoinen sijoitus, jos haluan käyttää glitterlakkoja. Niitä tulee nykyään sitten käytettyäkin, kun poistaminen ei ole yhtä h*lvettiä.

Tällä hetkellä Unt Ready For Takeoff on loppunut, mutta sitä on tulossa lisää hyvin pian. Tässä suora linkki tuotteeseen.

Minkälaisia kokemuksia teillä on ollut tällaisilla peel off -aluslakoilla?

Tuote saatu Cesarsshopilta.

Lue myös

X