Kynnet

Unt Ready For Takeoff – glitterlakat irti helposti

23.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Rakastatko glitterlakkoja, mutta inhoat niiden poistamista? Mitä jos glitterlakat saisikin irti helposti?

Unt Ready For Takeoff

Sain Cesarsshopilta testiin kynsilakkoja. Mukaan oli sujautettu muutama ylimääräinen juttu, joita en edes osannut haluta. Tänään esittelen yhden sellaisen, joka kyllä muutti suhtautumistani glitterlakkoihin.

Eilen esittelin tämän ihanan glitterisen sekamelskan. Nämä tällaiset kynsilakat ovat todella ihania, mutta se tuska, kun haluaa poistaa ne. Tästä syystä ette ole nähneet glitterpläjäyksiä kynsilläni kovinkaan usein. En kestä sitä poistamista. Siinä menee ikä ja terveys sekä mielenterveys. Samalla ne glitterit raapivat kynnen pinnan huonoon kuntoon, kun joutuu hieromaan voimakkaasti vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella. Toki kynsiä voi ensin haudutella kynsilakanpoistoaineella kyllästetyssä vanussa ja foliossa tai pehmentää lakkausta jollakin toisella kynsilakalla ennen poistoa. Kuitenkin se show tuntuu aina niin rasittavalta.

Miten saada glitterlakat irti helposti? Onko sellainen mahdollista?

glitterlakat irti helposti

Mitä jos glitterisen lakkauksen voisi kuoria helposti ja nopeasti?

glitterlakat irti helposti

Lisäksi niin ettei oma kynsi siitä kärsi.

glitterlakat irti helposti

Vastaus tähän on Unt Ready For Takeoff -aluslakka. Unt Ready For Takeoff on näitä peel off -aluslakkoja, joita tuli markkinoille muutama vuosi sitten.

glitterlakat irti helposti

Ostin innoissani noita peel off -aluslakkoja, mutta ne aikaisemmin testaamani eivät minulla toimineet. Kokeilin ensin IsaDoran ja sen jälkeen OPI:n. Valitettavasti niistä ei tullut sellaisia, että olisin voinut kehua ja suositella, enkä käyttää. Siksi edelleen glitterlakat olivat vain silloin tällöin käytössäni. Mutta nyt! Unt Ready For Takeoff toimii minulla kuin unelma!

Unt Ready For Takeoff irtoaa hyvin, eikä revi mennessään kynnen pintaa. Nuo rosoisuudet, jotka näkyvät, ovat olleet kynsilläni erään glitterlakan perinteisestä poistosta asti. Oli ihanaa huomata, etteivät ne pahentuneet. Unt Ready For Takeoff ei repinyt niitä lisää.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff on väriltään kirkasta, toisin kuin ne aikaisemmin testaamani. Koostumus on kuitenkin kuivuessaan liimamainen, lateksiliimamainen.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff levitetään puhtaalle, kynsilakattomalle luonnonkynnelle. Sen annetaan kuivua 4-5 minuuttia. Kuivumisen jälkeen voidaan aloittaa kynsien lakkaus millä tahansa kynsilakalla.

Unt Ready For Takeoff

Unt Ready For Takeoff on minun suosikkini! Toimii mahtavasti! Kun kuvasin nämä glitterlakan poistamiset, lakkasin heti uudestaan glitterlakalla. Koska nyt voin!

Unt Ready For Takeoff

Tietysti Unt Ready For Takeoff heikentää kynsilakan kestoa – sehän on selvä. Normaalisti kynsilakat kestävät minulla 1-2 viikkoa. Tällä pohjalakalla kynsilakat alkavat irtoamaan jo toisena päivänä. Näissä kuvissa glitterlakka on ollut kynsilläni kolme päivää.

Unt Ready For Takeoff toimii vain luonnonkynnellä, ei rakennekynsillä. Jos kynsien oma pinta lähtee helposti mukana, kannattaa kokeilla poistoa vaikkapa suihkun jälkeen. Jos joitakin paloja lakkausta jää, ne on helppo poistaa tavallisesti kynsilakanpoistoaineella. Minulla lähtee kaikki pois, mutta jos ei lähde, niin vinkiksi. Olen myös lukenut, että Unt Ready For Takeoff helpottaa glitterlakkojen poistoa kynsilakanpoistoainetta ja vanulappua käytettäessä.

Unt Ready For Takeoff

Nyt kehun ja suitsutan, sillä Unt Ready For Takeoff on huippu! Tällä saa glitterlakat irti helposti. Kiitos vain Cesarsshopin Satu, kun sujautit tämän mukaan testipakettiin. En olisi osannut tätä ostaa, koska aikaisemmatkaan peel off -aluslakat eivät toimineet haluamallani tavalla. Hinnaltaan Unt Ready For Takeoff on 12,90 € / 15 ml. Kun tämä testiin saatu loppuu, ostan enemmän kuin mielelläni uuden. On joka euron arvoinen sijoitus, jos haluan käyttää glitterlakkoja. Niitä tulee nykyään sitten käytettyäkin, kun poistaminen ei ole yhtä h*lvettiä.

Tällä hetkellä Unt Ready For Takeoff on loppunut, mutta sitä on tulossa lisää hyvin pian. Tässä suora linkki tuotteeseen.

Minkälaisia kokemuksia teillä on ollut tällaisilla peel off -aluslakoilla?

Tuote saatu Cesarsshopilta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Joo, raaka asetonikin tehoaa, mutta voi sitä kynsien kuntoa sen jälkeen. 🙁 Enkä omalla kohdallani sanoisi sitäkään helpoksi – Miramea tai asetonia. Mutta tietysti vähän nopeampaa, kuin noilla hellävaraisemmilla kynsilakanpoistoaineilla.

Kiva kun jaoit vinkkejäsi muillekin! 🙂

Kommentit

Unt on paras ihan kiistatta! Itselläni kestää aluslakkana kyllä ihan normaalisti. Yleensä lakkaan viikon välein.
Muut peel offit eivät toimi yhtä hyvin
Ainoastaan silloin jos käytän chromipulveria lakan kanssa ja silloin on laitettava peiliefektin säilyttämiseksi vesipohjainen päällyslakka, Unt +päällyslakka on kestänyt vain muutaman päivän. Unt siis on vesiliukoinen. Vaikka kestää vain tässä tapauksessa muutaman päivän, on efekti paras ja pitkäkestoisempi kuin muilla vesipohjaisilla päällyslakoilla.

Minulla tosiaan huomasin, että tämän Unt:n kanssa saattaa lähteä kynsilakka joltain kynneltä ihan huomaamattani. Kestoa se minulta lyhentää, mutta niin lyhentää glitterlakan poistoaikaakin. Ja se tässä tuotteessa on minulle olennaisin. Hauska kuulla, että toisilla se ei lyhennä kestoa. 🙂

Tätä mun on pakko saada!! Suostuiskohan mies ajaa lentokentälle tänään ceasarshopin kautta niin saisin minäkin omani. Rakastan glitterlakkoja mutta olen käyttänyt niitä vain lomalla koska yhden viikonlopun ajaksi ei viitsi vaivautua poistourakan takia. Ihanaa kun kerroit tästä!

No joo! Siinä menisi sunnuntai-ilta rattoisasti, kun itkee ja hinkkaa glitteriä kynsiltä. Sata vanulappua nuhjaantuneena ja hermot riekaleina. 😀 Kuulostaako tutulta?

Olin aivan innoissani, kun ensimmäiset peel off -aluslakat tulivat. Harmi vain, että eivät minulla toimineet. Joskus toimivat ihan kohtuullisesti, mutta yleensä silloinkin vei kynnen omaa pintaa mennessään. Lisäksi joutui repimään pieninä palasina. Siitä on jo jonkun verran aikaa, kun Unt:n sain testiini, mutta skeptisyyttäni en heti testannut. Kun otin Once Upon a Time -lakan testiin, muistin Unt:n ja kokeilin. Sen jälkeen sitten lakkailin glitterillä vähän enemmänkin. 😀

Itse kyllä jaksan hinkuttaa glitterit pois, mutta toihan on kätevä vaikka juhlia ajatellen. Kokeilin myös aikanaan sitä IsaDoran peel offia, mut mulla ei normaalistikaan pysy lakat ku max 2 päivää..

Teräshermo! 😀 Aina kun olen laittanut jotain suuria glittereitä sisältävää kynsilakkaa ja hinkkaan niitä pois, vannon ettei enää IKINÄ! 😀 Nyt voin kaivaa ne minun painajaislakan esiin ja päästää heidät esiin. 🙂

Kyllä glitterlakat lähtee ihan helposti kynneltä Mirame-kynsilakanpoistoaineella, mutta se onkin sitten ainoa toimiva aine tuohon tarkoitukseen 🙂

Sitten toisella tavalla tehtynä glitterit saa myös helposti pois. Mulla on pohjalla Trindin Nail Repair -aluslakka, sen päällä Seche Viten pikakuivattaja ja vasta sitten tavallinen värilakka (kerros tai kaksi), sitten glitterlakkaa kerros tai pari ja sen päälle vielä Seche Vitea päällyslakaksi ja pikakuivattajaksi.

Nämä kaksi Seche Vite -kerrosta ja kaikki niiden välissä olevat lakat lähtevät reunasta nostamalla esim. jonkun saunomisen jälkeen kynnenmallisena laattana. Sen jälkeen aluslakka on helppo poistaa, ellei sekin lähde mukana ja usein lähtee. Tuo kerroskynsilakkaus kestää 3-4 viikkoa hämmästyttävän hyvänä, vain hiukan kärjestä pitää välillä korjata. Kuukaudessa kynnet kasvavat jo sen verran, että lakat on pakkokin uusia kun kynnen tyvi alkaa näkyä niin pitkältä matkalta 🙂

Joo, raaka asetonikin tehoaa, mutta voi sitä kynsien kuntoa sen jälkeen. 🙁 Enkä omalla kohdallani sanoisi sitäkään helpoksi – Miramea tai asetonia. Mutta tietysti vähän nopeampaa, kuin noilla hellävaraisemmilla kynsilakanpoistoaineilla.

Kiva kun jaoit vinkkejäsi muillekin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *