Kynnet

Uudistunut CND Vinylux ja Glacial Illusion -kokoelman helmet

8.1.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuoteet saatu blogin kautta CND:n maahantuojalta

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa! Arki palaa elämään. Koululaiset palaavat kouluun, meidän pojan päiväkoti taas avautuu joululoman jäljiltä ja minäkin menen huomenna vuoden ensimmäiselle luennolle. Opiskelut jatkuvat jälleen.

Tänään haluan esitellä uudistuneen CND:n Vinylux -kynsilakat sekä uuden talvikokoelman kolme ihanaa sävyä, jotka valitsin testailuuni. Maahantuoja otti minuun yhteyttä syksyllä, mutta en sitten ehtinyt näitä esitellä ennen joulukalenterin alkua. Joten katsellaan kauniita talvisävyjä nyt heti vuoden alkuun.

CND on ammattilaismerkki, jota myydään myös kuluttajille. Vähän samalla tavalla kuin OPI. Merkillä on jotkut tuotelinjat ja tuotteet ammattilaiskäyttöön ja jotkut kuluttajille. CND on yksi suosikkimerkkejäni ja sillä on aivan käsittämättömän huippuja tuotteita. Jotenkin vain harmittaa, että CND ei ole niin laajasti myynnissä kuin esimerkiksi OPI. CND ei ehkä ole yhtä ”mediaseksikäs” brändi, mutta ammattilaiset arvostavat kovasti merkkiä.

CND Vinylux on uudistunut. Koostumuksessa on E-vitamiinia, keratiinia ja jojobaöljyä. Vinylux on kuluttajasarja, jonka kynsilakoille luvataan 7 päivän kestoa. Noh, kuten aina sanon, niin laadukkaat kynsilakat kestävät minulla. Niin myös CND:n Vinylux, joka kestää minulla jopa 10-14 päivää. Vinyluxin kynsilakkojen idea on, että niiden alle ei tarvitse aluslakkaa, vaan kynsilakka on itsestään tasoittuva ja kynnelle tarttuva. Joskus käytän alle hoitolakkaa, joskus en.

Koostumuksen uudistumisesta en oikein osaa sanoa juuta, enkä kyllä jaatakaan, koska testiini valitsemani koostumukset ovat sellaisia, joita en ole aikaisemmin CND Vinyluxilta kokeillut. Merkittävin uudistus on sivellin. Kun huomasin uudistuneen siveltimen, taisin sanoa ääneen ”jes”. Vasemmalla vanhanmallinen sivellin ja oikealla uudenmallinen. Uusi sivellin on leveämpi ja kärjestä pyöristetty. Juuri tällainen sivellin on minusta kaikista paras. Leveämmällä siveltimellä lakkaa nopeammin, helpommin ja tasaisemmin. Sitä on vaan helpompi hallita. CND Vinyluxin ainut harmi ennen oli sivellin, joka ei ollut yhtä hyvä, kuin Essien, OPIn jne. Olen iloinen tästä uudistuksesta. Hyvin CND Vinylux -lakat levittyivät kapeammallakin siveltimellä, mutta nyt homma tuntuu kotoisammalta ja varmemmalta.

RADIANT CHILL #260

Kaunis vaalea pronssi, jossa on samaan aikaan lämpöä sekä viileyttä. Metallikoostumus, joka tekee kynnelle satiinisen ja himmeän pinnan. Kaunis huurre-efektisyys, joka on kaunis talveen ja kevääseen. Tätä sävyä tuli kokeiltua jo syksyllä. Sopi kyllä siihenkin vuodenaikaan ja fiilikseeni.

Koostumus on aika paksu, jonka vuoksi lakka peittää jo yhdelläkin kerroksella. Paksumpi koostumus toki jättää hieman siveltimen jälkiä, joten suosittelen nopeaa levitystä ja melko runsasta annostelua, niin saa vähemmän siveltimen raitoja lakkaukseen. Mietin vain, että Radiant Chill sopii varmaan leimauksien tekoonkin, sillä yleensä aina tällaiset paksummat, huippupigmenttiset metallilakat ovat toimineet leimaukseen äärimmäisen hyvin.

ALPINE PLUM #261

Vaikka nimi viittaa luumuun, niin sävyltään Alpine Plum on laventelinen. Kaunis jäisen himmeä ja huurteinen metallilakka. Vaikka pidän Radiant Chillin sävystä, niin tämä Alpine Plum on niin minun tyylinen sävyltään. Ihana just nyt talvella ja varmasti sitten keväämmällä, kun haluan hempeitä sävyjä.

Tätä Alpine Plumia en ollut testannut aikaisemmin. Siitä syystä odotin tältäkin paksua koostumusta. Hämmästyin, kun saman kokoelman toinen metallikoostumuksen kynsilakka onkin ohuempaa ja helpompaa levittää. Jos siis et ole kokenut kynsilakkailija, niin suosittelen näistä metallisävyistä Alpine Plumia. On selkeästi helpompi ja vähän nopeammin kuivuvakin.

ICE BAR #262

Tämä Ice Bar on efektilakka, eli sitä käytetään toisen kynsilakan päällä. Sillä voidaan lakata toisen värilakan päälle ja näin luoda uudenlainen ilme kynsille, jos vaikka vanha sävy kyllästyttää. Upea vaaleiden ja tummien sävyjen päällä. Minä kokeilin näissä kuvissa tällaista, jossa laitoin kuviotarroja kynsille, lakkasin Ice Bar -efektilakalla ja poistin kuviotarrat. Näin syntyi kevyet kuviot kynsille.

Ice Bar on todella shimmerinen. Vaikka pullossa se näyttää tylsältä, kynsillä sen upea pinkki hehku tulee esiin.

Ice Bar sopii ihan älyttömän hyvin myös nude-sävyisen kynsilakan päälle. Kokeilin Ice Baria creme-koostumuksen omaavan nude-lakan (eli beigen) päälle. Näin ihanalta se näytti. Mieletön hohde! Tumman sävyn päällä en ole vielä testannut, mutta eihän minulla ole mitään syytä epäillä, etteikö Ice Bar näyttäisi mielettömän hyvältä.

Kuva: © CDN 

Glacial Illusion -talvikokoelma sisältää kuusi sävyä. Näiden esittelemieni Radiant Chill (pronssinen metalli), Alpine Plum (laventelinen metalli) ja Ice Bar (pinkki shimmer) sävyjen lisäksi kokoelmassa ovat sävyt Cashmere Wrap (vaalea beige creme), Winter Nights (tummansininen creme) sekä Mystic Slate (vaalea, vihertävä harmaa creme). Glacial Illusion on jotenkin kiehtovan talvinen ja jäistä huurteisuutta kauniisti esittävä. Aika hillitty ja harmoninen, mutta silti kiinnostava.

Näitä Glacial Illusion -talvikokoelman sävyjä löytyy CND:n maahantuojan verkkokaupasta sekä valtuutetuilta kynsi- ja kauneussalongeilta. Täältä pääset tarkistamaan lähimmän jälleenmyyjän. Kaikilla ei tosiaan ole Vinylux -kynsilakkoja, joten kannattaa katsoa, onko yrityksen kohdalla merkintä ”Vinylux”.

Minkälainen sivellin on muuten sinun mieleen? Oletko innoissasi, kun nämä leveämmät siveltimet yleistyvät brändeillä? Vai ahdistutko, kun ohuet ja perinteisemmät siveltimet alkavat olla katoavaisia?

Kommentit (14)

Hätyyttelin maahantuojaa avuksi tässä. 🙂 He osaavat auttaa paremmin. 🙂

Mä tykkään litteistä ja leveistä siveltimistä, tietynlaisen koostumuksen omaavissa kapea sivellin ei vaan toimi yhtään. On mennyt lukemattomia kertoja hermot esim. China Glazen siveltimiin, kun on tottunut litteisiin ja leveisiin. 😀 Ice Bar on sellainen jonka voisin hankkia, ei taida tällä hetkellä löytyä mitään ton tyylistä lakkaa omasta kokoelmasta. 🙂

TÄMÄ! Minulla on niitä China Glazen metallilakkoja vuodelta 2011. Niissä se kapea sivellin on painajaismainen! Ne vähän aikaa sitten esittelemäni MLP China Glaze lakat olivat hyviä, vaikka kapea sivellin onkin. Niissä ei ollut niin väliä, mutta creme- ja metallikoostumus toimii parhaiten leveällä siveltimellä. 🙂

Minullakaan ei ollut yhtään tällaista kuin Ice Bar. On kultaisella ja hopealla shimmerillä, vähän vihertävälläkin, mutta ei näin pinkkiä. Tää on niin sievä ja ihana! Ihan mieletön nuden päällä. Jos hankit, niin suosittelen kokeilemaan. 🙂

Ensimmäinen levityskerta, muistaakseni Lumenen lakalla, jossa oli leveä, päästä pyöristetty sivellin, ja olin ihastunut1 Nopeampaa hommaa, kun yhdelläkin vedolla jo tulee peittoa.
Joulukalenterista kynsilakka-juttusi luettuani minun alkoi kovasti tehdä mieli lakata kynnet! -Kesällä taisin laittaa nudea- Niinpä katselin lakkakokelmaani ja päädyin tummaan ruskehtavaan, jota olen käyttänyt kesäisin varpaankynsisä. Ja nyt tällä viikolle valitsin Essien Winter 2012-2013 kokelmasta glitterisen viininpunaisen. Yllättävää, miten hyvässä kunnossa se oli!

Joo, olin muuten silloin äärimmäisen ilahtunut, kun leveä sivellin tuli myös Lumenen kynsilakkoihin. 🙂

Minulla on paljon kynsilakkoja vuodelta 2010 ja 2011. Edelleen käyttökelpoisia. 🙂 Jos lakkaa on käyttänyt paljon, niin silloin ne saattavat olla jo vähän paksuuntuneita. Onneksi kynsilakatkin säilyvät vuosia.

Ihanat värit.. wautsi. Mulla ei lakat kestä juuri päivää kauempaa. Oli kallista tai halpaa. Eikä kestä kynnetkään, kaikkea on kokeiltu. Kädet on kovassa käytössä töissä. Mulla on Essencen kynsiöljy ja Mavalan pikkuputeli liuskoittumisen estoon. Pyh. Nyt minua kiinnostaa mitä hoitavaa laitat lakan alle?

Jos työ on kynsiä kuluttava, niin on aika paljon hankalampaa saada vahvat ja ehjinä pysyvät kynnet. Haluan kuitenkin vinkata tuotteesta, jonka nimeen itse vannon – sekä moni muukin. Anoppini testasi kanssa tätä ja kehui tuloksia. Kyseessä ei siis ole hoitolakka, vaan hoitotuote, joka sisältää keratiinia, joka vahvistaa kynsiä. Sitä käytetään kuurina. Tarkoitus ei olisi käyttää kynsilakkaa kuurin aikana, mutta minulla on nykyään sellainen tapa, että käytän CND:n Rescue RXx -hoitotuotetta aina kynsilakkauksen vaihdon yhteydessä. Poistan vanhan kynsilakan ja sitten hieron tuotteen kynsilleni, annan hetken vaikuttaa ja pyyhkäisen paperiin ylimääräiset ennen kynsilakkailun aloitusta. Toimii minulla näinkin, eikä heikennä kynsilakkani kestoa, vaikka onkin öljyinen koostumus.

Tässä linkki vanhaan postaukseeni CND:n Rescue RXx -keratiinihoitoon.
https://anna.fi/glitz8glam/yleinen/kuivat-ja-lohkeilevat-kynnet-kestaviksi/?shared=17730-06190049-999

Mutta jos haluat nimenomaan hoitolakan, niin sitten Poshé! Se on kanssa loistava ja sekin vuosia käytössä ollut. Tässä linkki todella vanhaan postaukseeni.
https://anna.fi/glitz8glam/kynnet/poshe-treatment-basecoat-on-kynsieni-uusi-ystava/?shared=2263-3413c5e4-999

Tässä Poshé esiintyy osana vähän uudemmassa postauksessa. 🙂
https://anna.fi/glitz8glam/yleinen/5-parasta-arjen-pelastajaa/?shared=23575-47e045a3-999

Voi kiitos vastauksesta!! Nuo menee ostoslistalle ?!

Onpas kauniita!!!
Leveä pyöristettykärkinen sivellin on paras.

Samaa mieltä. Sillä saa kynsinauhojen reunan kaikista siistimmin lakattua. 🙂

Siveltimellä on kyllä väliä, leveä sivellin on ehdottomasti paras. Mutta melkein yhtä tärkeä on pullon muoto ja koko, kuinka hyvin lakan saa ulos sieltä. Esimerkiksi Lumenen Natural code neliskanttiset pullot yhdistettynä siihen tynkäsiveltimeen on painajainen ?

Tuo on myös totta! Mitä järkeä tehdä pullo, jonka pohjalle sivellin ei yletä. Poshén hoitolakka oli ennen sellainen, jos oikein muistan. Nykyään sivellin yltää pohjalle asti.

Hei,

Yritin etsiä jälleenmyyjää pääkaupunkiseudulta, mutta eipä löytynyt yhtään kauneushoitolassa, jolla olisi ollut juuri näitä lakkoja myynnissä. Onko kukaan lukija löytänyt näitä kaupan hyllyltä? Elevenissäkään ei ollut näitä valikoimissa. Toisaalta yhden lakan tilaaminen postimaksuineen ei oikein kannata.

RvaManteli

Hätyyttelin maahantuojaa avuksi tässä. 🙂 He osaavat auttaa paremmin. 🙂

Hei RvaManteli,

Mistä päin pk-seutua etsit? Pääkaupunkiseudulla on useita jälleenmyyjiä, mutta etsin mielelläni sinulle lähimmän, jos tohdit julkaista postinumerosi. Voit myös laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen info@icgroup.fi, niin autan mielelläni.

Ystävällisin terveisin,

Petra Wallenius
Insight Cosmetics Group / CND Suomi
09 3157 9233

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *