Glitz & Glam

Uusi kynsilakka ja uusi kokeiluni kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

China Glazen Anchors Away kokoelman Sea Spray. Mä tykkään tästä vaaleasta sini-harmaasta. Ainut vaan, että mä onnistuin saamaan kuplia kynsiini!!! En tiedä onko lakka helposti kupliintuvaa vai onko vika yksinkertaisesti minussa? Epäilen jälkimmäistä. 2 kerrosta riittää, mutta tänää kun on sähläyspäivä ollu aamusta asti, nii antoi mulle nyt haasteita…

Ja sitten mun kokeiluni… Idean sain kauan sitten kun aloin lukemaan Charming Nailsin blogia. Hän oli tehnyt mahtavat kynnet pitsiä käyttäen. Siitä mun ajatus sitten lähti, että voisin kokeilla minun askartelulaatikon matskuja… Laitan linkin pitsikynsiin, käykää katsomassa! Pitsikynnet ja niiden tutorial
Kiinnitin Seche viten pikakuivattajalla ”paperinpalat” ja leikkasin saksilla reunat ”siisteiksi”… Meidän kaikki sakset on aivan tylsiä ja tuo materiaali vaatii terävääkin terävämmät sakset. Siksi vähän hapsuja havaittavissa. Tein mustalla koristelulakalla viivat ja vetäsin vielä kerroksen pikakuivattajaa päälle.

Kynsien kärkiin käytin samaa materiaalia, kun mitä oon käyttäny menukortti yms. askarteluissa. En muista millään mitä tuo nimeltään, mutta sitä saa mm. Sinooperista. Kuvassa sitä on tuossa menukortissa lepakoiden alla.

Etusormi puuttui ekasta kuvasta, koska kokeilin siihen lisäksi pilkkuja, mutta ne näytti ihan tyhmiltä, joten jätin muihin laittamatta.

Mitä tykkäätte vai tykkäättekö ollenkaa? Itse tykkään! Ihanan talvisen oloiset. Mulle tulee kuulas pakkassää mieleen. 🙂

X