Glitz & Glam

Vaihtokauppa kynsilakkani ja lakoilla koristellut kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein tässä taannoin ystäväni kanssa vaihtokauppaa kynsilakoilla. Minulla oli China Glazen Bellow Deck ja Color Clubin Give Me a Hint jotka ovat hyvin saman värisiä. En löytänytkään blogistani kynsiä joissa olisi Bellow Deck, kunnes tajusin, että en ole koskaan julkaissut niistä kynsistä kuvaa, koska eivät onnistuneet kovin hyvin… ja nykyään kuvia ei olekaan enää olemassa. No mutta anyway ne kaksi kynsilakkaa ovat hyvin saman värisiä. Ystäväni tilasi itselleen OPIlta ja China Glazelta keskenään hieman saman väriset kynsilakat, joten tein vaihtokauppaa hänen kanssaan. Hän sai China Glazen Bellow Deckin ja minä China Glazen Tantalize Me.

China Glazen Tantalize Me on vaaleaksi lakaksi erittäin peittävä, sillä minulla on kuvassa vain 1 kerros. Lakkaa riittää siis 1-2 kerrosta, joka kuivuu nopeasti. Tantalize Me on kaunis vaaleanvioletti kynsilakka, jossa on kiva sininen shimmeri.

Tein kärjille ensin V-mallisen kärkilakkauksen OPIn Ink:llä. OPIn Ink on minun ensimmäinen OPIn kynsilakkani ja se on ainut jonka olen ostanut kovalla hinnalla Suomesta. Ink maksoi silloin 15,90 euroa. Kaikki muut OPIn kynsilakkani olen ostanut netin kautta jenkkilästä, kuten China Glazet ja Color Clubitkin.
Ink on ihana tumma, lähes mustan violettinen kynsilakka, jossa on tummanpunaisia pienen pieniä glittereitä. Jossakin valossa näkyy sinisiä glittereitä. En ole aikoihin käyttänyt tätä OPIn Inkiä. Aluksi sillä tuli lakkailtua vähintään joka toinen kerta, mutta silloin minulla ei ollutkaan yli sataa erilaista kynsilakkaa. ;D

Leimasin tähtikuvioita kahdella eri lakalla. Ensin alle China Glazen Awaken lakalla, joka on tummanhopea frost-lakka. Sen jälkeen leimasin hieman limittäin China Glazen Devotionilla, joka on vaaleampi hopea. Molemmat lakat ovat China Glazen Romantique kokoelmasta. Leimauksissa oli ajatuksena, että päällä ”säihkyy” vaaleanhopeiset tähdet ja alla näkyy tummanharmaalla niiden ”varjot”. Tähtikuvio löytyy Konadin M14-laatasta. Katselin vähän aikaa kynsiäni ja sitten päätin tehdä kärkilakkauksien sivuihin Awakenilla lakkaukset. Tälläisiksi ne sitten loppujen lopuksi jätin. 😉 Ihan kivat tuli.

Mikä on sinun mieleen painuvin ja tunnearvokkain kynsilakka? Onko syynä jokin ihana muisto? Vai saitko sen lahjaksi? Vai oliko se ensimmäisesi joltakin merkiltä? Minulle tämä OPIn Ink on mieleen painuvimmasta päästä, koska se on niin kaunis ja se on kallein kynsilakkani, koska olen ostanut sen Suomesta normaalihintaisena. Tai noh… liittyy tähän toinenkin juttu… 😉 Olimme mieheni kanssa ostoksilla ja olin ostamassa Sokokselta lasista kynsiviilaa edellisen rikkoutuneen tilalle ja jotain muuta, mitä en nyt millään muista. Bongasin Inkin ja se huusi ihan selvästi minua. MINNAAA, MINNAAAAA, MINNAAAAAAA!!! 😀 Minun oli siis pakko saada se! Mieheni tarjoutui maksamaan minun ostokseni… ja hän katuu varmaan vieläkin sitä päivää, sillä 3 pientä juttua maksoi hänelle yli 50 euroa! Ukko-kultani meinasi saada slaagin ja kirosi minulle kaupasta pois lähteissämme, että hitto melkein 20 euroa yhdestä kynsilakasta!!! 😀 Minä siinä sitten vienosti, että no kun se on niin ihana… *ja räpsyttelin silmiäni* Myöhemmin olen saanut mieheltäni synttärilahjaksi tehdä kynsilakkatilauksen jenkkilään hänen luottokortin piikkiin, joten ei hän kynsilakkoja vihaa, mutta ei hän voinut ymmärtää, että yksi kynsilakka voi maksaa niin paljon. ;D Lisäksi hän tekee minulle kaikenlaisia bongauksia välillä, joita sitten itse olen tilaillut maailmalta. 🙂

X