Glitz & Glam

Välimeren vihreiden aaltojen värinen kynsilakka

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Cesarsshopilta

Kun minulla ei oikein vielä ole voimia istua pidempää hetkeä tietokoneen äärellä, ajattelin, että katsellaan upeaa vihreää kynsilakkaa. Mittasin kuumeeni maanantaiaamuna, ja edelleen kuumemittari näytti 37,5. Onhan se onneksi vähän laskenut. Huomenna olisi oltava skarppina koulussa kuuntelemassa opinnäytetyön aloitusinfoa. Tällä hetkellä ajatuskin vähän ahdistaa, sillä pää on yhtä täynnä räkää kuin koulumme auditorio opiskelijoista aloitusinfossa. Nyt kyllä kysyn, että missä vaiheessa tämä vastoinkäymisten summa päättyy? Yritän torstaiksi koota lomakuvista kuvitusta, ja kertoa reissustani Turkkiin. Kaikki ei tosiaan mennyt mutkattomasti, mutta kyllä minä silti lomasta pääsin nauttimaan ja pääsin vihdoin pulahtamaan lämpimään Välimereen uimaan. Olen noin 30 vuotta haaveillut pääseväni turkoosiin mereen uimaan. Nyt se on sitten tehty!

Meri oli oikeastaan samanvärinen kuin kynteni näissä kuvissa. Turkoosisen vihreä, vaalea ja voimakkaiden aaltojen vuoksi rannassa merivedessä oli hiekanjyviä. Jotenkin maistan suussani meren suolaisuuden, tunnen auringon polttavan kuumuuden ja kuulen aaltojen tyrskyt. Minun kohokohtani oli päästä Välimerelle. Ihana kokemus!

En ole vihreiden kynsilakkojen suurin fani, mutta tämän nähdessäni olin vaikuttunut. Keväällä kävin Cesarsshopin myymälässä Satun kutsumana, ja sain silloin valita muutamia ihania uutuuksia testailuuni.

Turkkiin lakkasin kynteni itselleni hyvin tyypillisellä sävyllä. Valintani oli CND:n Offbeat. En tosin talvella suosi noin lämpimiä punaisia, mutta kesällä ne ovat just upeimpia! Varpaissa sama sävy edelleen on, mutta sormien kynsistä lakka oli jo niin rapistunut, että oli pakko poistaa ne, vaikka en flunssan vuoksi jaksanut uusia lakkauksia laittaa. Tänään ehkä jo jaksan kynnet lakkailla. Ilmassa tuntuu jo syksyä. Olisiko se jo syyssävyn aika? Mitä mieltä olette?

Tämä Välimerta muistuttava kynsilakkasävy on Color Clubin Halo Chrome -kokoelmasta. Kynsilakka, joka on samaan aikaan kromimainen ja hologramminen. Jännä, kuten kuvistani näkyi. Vaikka kyseessä ei olekaan syyskokoelman sävy, on tätä keväisen pirteää vihreää sävyä, Tougher Than Nails, on vielä myynnissä Cesarsshopilla.

Tänään tosiaan meinaan jaksaa lakkailla nudet kynteni. On pakko lakata, jotta ne saavat kynsilakasta suojaa ja vahvistusta. Minulla kynnet tosiaan pysyvät kunnossa, kun pidän niillä ehjän kynsilakan suojana. Mutta kysymys kuuluu:

Valitsenko vielä kesäisen sävyn, vai onko aika vaihtaa syksyiseen väriin? Onko vielä kesää jäljellä? Vai onko aika siirtyä syysmoodiin?

X