Kynnet

Välimeren vihreiden aaltojen värinen kynsilakka

28.8.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Cesarsshopilta

Kun minulla ei oikein vielä ole voimia istua pidempää hetkeä tietokoneen äärellä, ajattelin, että katsellaan upeaa vihreää kynsilakkaa. Mittasin kuumeeni maanantaiaamuna, ja edelleen kuumemittari näytti 37,5. Onhan se onneksi vähän laskenut. Huomenna olisi oltava skarppina koulussa kuuntelemassa opinnäytetyön aloitusinfoa. Tällä hetkellä ajatuskin vähän ahdistaa, sillä pää on yhtä täynnä räkää kuin koulumme auditorio opiskelijoista aloitusinfossa. Nyt kyllä kysyn, että missä vaiheessa tämä vastoinkäymisten summa päättyy? Yritän torstaiksi koota lomakuvista kuvitusta, ja kertoa reissustani Turkkiin. Kaikki ei tosiaan mennyt mutkattomasti, mutta kyllä minä silti lomasta pääsin nauttimaan ja pääsin vihdoin pulahtamaan lämpimään Välimereen uimaan. Olen noin 30 vuotta haaveillut pääseväni turkoosiin mereen uimaan. Nyt se on sitten tehty!

Meri oli oikeastaan samanvärinen kuin kynteni näissä kuvissa. Turkoosisen vihreä, vaalea ja voimakkaiden aaltojen vuoksi rannassa merivedessä oli hiekanjyviä. Jotenkin maistan suussani meren suolaisuuden, tunnen auringon polttavan kuumuuden ja kuulen aaltojen tyrskyt. Minun kohokohtani oli päästä Välimerelle. Ihana kokemus!

En ole vihreiden kynsilakkojen suurin fani, mutta tämän nähdessäni olin vaikuttunut. Keväällä kävin Cesarsshopin myymälässä Satun kutsumana, ja sain silloin valita muutamia ihania uutuuksia testailuuni.

Turkkiin lakkasin kynteni itselleni hyvin tyypillisellä sävyllä. Valintani oli CND:n Offbeat. En tosin talvella suosi noin lämpimiä punaisia, mutta kesällä ne ovat just upeimpia! Varpaissa sama sävy edelleen on, mutta sormien kynsistä lakka oli jo niin rapistunut, että oli pakko poistaa ne, vaikka en flunssan vuoksi jaksanut uusia lakkauksia laittaa. Tänään ehkä jo jaksan kynnet lakkailla. Ilmassa tuntuu jo syksyä. Olisiko se jo syyssävyn aika? Mitä mieltä olette?

Tämä Välimerta muistuttava kynsilakkasävy on Color Clubin Halo Chrome -kokoelmasta. Kynsilakka, joka on samaan aikaan kromimainen ja hologramminen. Jännä, kuten kuvistani näkyi. Vaikka kyseessä ei olekaan syyskokoelman sävy, on tätä keväisen pirteää vihreää sävyä, Tougher Than Nails, on vielä myynnissä Cesarsshopilla.

Tänään tosiaan meinaan jaksaa lakkailla nudet kynteni. On pakko lakata, jotta ne saavat kynsilakasta suojaa ja vahvistusta. Minulla kynnet tosiaan pysyvät kunnossa, kun pidän niillä ehjän kynsilakan suojana. Mutta kysymys kuuluu:

Valitsenko vielä kesäisen sävyn, vai onko aika vaihtaa syksyiseen väriin? Onko vielä kesää jäljellä? Vai onko aika siirtyä syysmoodiin?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Minua on alkanut kutkutella syvät, tummat sävyt. Mutku haluisin vielä pitää kiinni kesästä. Vaikka se oli aika pitkä, sekin loppui lyhyeen ja nyt on vähän haikea fiilis. 🙁

Kommentit

Olen pari päivää haaveillut oranssista ja ruskeasta lakasta, eli syksy tekee tuloaan! Vaikka mulla voi kyllä mieli vaihtua tunnin päästä jo seuraavaan 😂
Koitahan parantua jo, mulla on myös paha taipumus sairastaa lomalla tai sen jälkeen 😬

Minua on alkanut kutkutella syvät, tummat sävyt. Mutku haluisin vielä pitää kiinni kesästä. Vaikka se oli aika pitkä, sekin loppui lyhyeen ja nyt on vähän haikea fiilis. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *