Glitz & Glam

Valkoinen helmiäis- vai creme-kynsilakka?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tulevan kesän trendi valkoinen kynsilakka? Haaaa?

Ilmeisesti valkoinen kynsilakka tekee come backin. Tuli itsekin tuossa talvella ostettua kolme uutta valkoista kynsilakkaa, joista kahta olen kokeillut. Yhdestä en vielä tiedä otanko edes käyttööni vai annanko pois/arvonko teille? Innostuin jostakin syystä valkoisesta ja sitten, kun innostun jostakin väristä/sävystä, niin sitten tapana on haalia sitä paljon.

Sain teiltä vinkin hyvästä valkoisesta creme-lakasta, joten päätin kokeilla. Kiitos vain ladies! Huomasin myös, että minulla ei ollut helmiäisvalkoista kynsilakkaa sen jälkeen, kun heitin pilalle menneen Maybellinen Marshmallown pois. Tämä virhe piti korjata, sillä kyllä minun kynsilakkakokoelmastani täytyy löytyä helmiäisvalkoinen! Jos omistaa sellaisen määrän kynsilakkoja, niin kyllä tuollainen klassikko siellä on oltava.

Valkoinen kynsilakka kivasti korostaa kesällä ihon päivettymistä ja taitaakin olla tämän kesän trendiväri kynsilakoissa. Kirkkaiden ja neon-värien rinnalla valkoinen on myös vahva kontrasteja tuova sävy.

Valkoinen kynsilakka on hieman hätkähdyttävä. Valkoinen on vaaleudestaan huolimatta väri joka hätkähdyttää. Mietitäänpä vaikka valkoisia hiuksia tai kynsiä. Molemmat loistavat ja eivät jää huomaamatta. Entä valkoiset kengät? Huomataan paremmin, kuin mustat. Valkoiseen pukeutunut morsian on myös sellainen, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Esittelen nyt kaksi valkoista kynsilakkaani. Helmiäisen ja cremen. Ensin helmiäinen.

OPI Kyoto Pearl on kylmän hohtava valkoinen helmiäislakka. Sävyssä on hopeaa ja upea jäinen efekti.

Hyvin vaalean kynsilakan tapaan kerroksia tarvitsee monta saavuttaakseen täydellisen peittävyyden. Minulla on kuvissa neljä kerrosta, mutta olisihan sen viidennenkin voinut laittaa. Lakka on unelmaa levittää kynsille ja kuivumisaika on ihan keskiverto. Aavistuksen raitoja jää näkyviin, mikä on valkoisien kynsilakkojen tyypillinen kirous. Raidat ovat kuitenkin sen verran huomaamattomat, että vain nämä lähikuvat sen paljastavat. Silmin raitoja ei juurikaan huomaa, ellei nyt tiedä niiden olemassa oloa ja tarkasti ”syynää”.

Kaikin puolin ihastuttava valinta helmiäisvalkoiseksi kynsilakaksi.
 

Essie Blanc on teidän lukijoiden minulle suosittelema valkoinen creme-lakka. Valittelin talvella, että lähes kaikki valkoiset cremet ovat surkeita ja kuivuvat piinaavan kauan. Annoitte vinkiksi Essien Blancin ja mitäs minä tein? No tietysti marssin Kouvolan Anttilaan ja ostin ko. kynsilakan itselleni.

Puhtaan valkoista ja paksua creme koostumuksen omaavaa kynsilakkaa. Levittyy valkoiseksi creme-lakaksi ihanan helposti. Pidän todella paljon Essien leveästä siveltimestä, jolla on unelmaa lakkailla kynsiä. Kynsilakkakerroksia minulla on vain kaksi! Hieman tavasta riippuen Blanc vaatii 2-3 kerrosta. Kun kyseessä on valkoinen creme-lakka, niin kuivumisaika on hieman pidempi, mutta sanoisin kyllä nopeimmaksi kuivumaan kaikista testaamistani valkoisista creme-lakoista.

Jee, kiitos kaikille, jotka kertoivat tämän Essien Blancin olevan hyvä valkoinen creme-lakka.

Sytyttääkö valkoinen kynsilakka? Entä kumpi on enemmän mieleesi, helmiäinen vai creme? Minusta helmiäisvalkoinen on kauniimpi ja valkoinen creme hätkähdyttävämpi ja rajumpi.

X