Glitz & Glam

Värien leiskuntaa kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kaivelin vanhempia kynsilakkojani ja sieltä löytyi kynsilakat joilla päätin tehdä värikkäät kynnet.

Ensin lakkasin kerroksen tällä hempeän vaaleankeltaisella China Glazen Lemon Fizz creme-kynsilakalla.

Väri on söötti sitruunaisen pastellinen. En muistanut, että olenko lakannut tällä kertaakaan, joten piti tarkistaa täältä blogista. Näköjään kerran Lemon Fizz on päässyt esille. Ko. kerta on ollut Kaikki 12 horoskooppimerkkiä kynsillä -postauksessa Neitsyt -kynsillä.
Kun aloin levittämään Lemon Fizziä kynsille muistinkin, että miksi olen myynnyt kirppiksellä China Glazen ja Color Clubin creme-lakkoja. Pidän todella paljon China Glazesta ja Color Clubista, mutta niiden cremet ovat kehnoja koostumukseltaan. 🙁 Raidoittuvat ja kuivuvat hitaasti! Jos ko. seikka unohdetaan, niin muuten tämä Lemon Fizz on minusta super-söpö ja siksi se varmaankin on saanut jäädä luokseni asumaan.

Lemon Fizzin päälle töpöttelin liukuvärjäyksellä ensin tummempaa keltaista, eli China Glazen Solar Poweria. Solar Power on crememäinen, mutta siinä on pieni kevyt shimmer. Solar Power on esiintynyt kaksi kertaa Glitz & Glamissa. Täällä olen tehnyt kukkakynnet (ja olen rajaukset tehnyt tuohon aikaan niin, että kyynerpäätkin melkein näkyy kuvissa.) ja täällä on tyttäreni lakkaillut minun kynteni.
Kuten huomaatte, niin keltaisia värejä minulla on, mutta harvemmin käytän niitä.

Ihan kärjille töpöttelin sienellä tätä upeaa poltetun väristä oranssia. Kynsilakka on China Glazen Free Love, joka on esiintynyt myös vain kerran aikaisemmin ja silloinkin horoskooppikynsien postauksessa.

Aikaisemmissa kuvissa minulla oli jo liukuvärjäyksien päällä Nubar 2010 hologrammista lastulakkaa, joka säihkyy vihreän, kullan ja oranssin väreissä… jopa punaisenkin.

Lopuksi laitoin kallankukka water decal -tarroja.

Aika kivat ja räikeät on. Alan pikkuhiljaa tottua näihin töpökynsiini. 😀 Paljon sain teiltä kannustavia kehuja, kiitos ihanaiset! 🙂 Mieheni kehui myös ”normaalin” näköisiä kynsiäni. 😀 Kiva kuulla, että nyt minulla on normaalin näköiset kynnet, kun ovat lyhyemmät. 😀

Kiva käyttää pitkästä aikaa näitä vanhoja kynsilakkoja. 🙂 Tosin olen nyt tekemässä tilausta ystäväni kanssa, joten ostan uusia kynsilakkoja… uuh! En oikeasti tarvitsisi, mutta… en osaa edes selittää mitään tyhmääkään tekosyytä miksi tilaan. 😀 Olen vain niin höntti, että on vaan pakko saada uusia.

X