Glitz & Glam

Varman päälle toimivat kynsikoristelut

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olipa taas kerran…

Minnalla ei lanttu leikannut siitä mitä tekisi kynsilleen, joten hän teki jotain joka on jopa tylsän varman päälle valittua. 😀

No vai mitä? Tummaharmaa, hopea, verkkokuvio ja glitteri… aina toimivaa ja tylsän varman päälle toimivaa.

Valitsin kynsilakaksi tummanharmaan creme-lakan, jotta leimaus ja glitterit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kynsilakkana China Glazen Concrete Catwalk. Leimaukset tein Konadin hopeisella leimauslakalla ja sillä varmaankin Konadin legendaarisimmalla leimauslaatalla M57. Glitter-rajaukset kärjille tein Color Clubin Platinum Record -lakalla dotting toolia apuna käyttäen.

Kyllä vaan tuo Platinum Record on vaan niin upea lakka, vaikka onkin todella ikävää poistaa. Kuin pieniä peilin palasia kynsillä.

Onpas tässä viime aikoina ollut tumman sävyisiä lakkauksia minulla. On niin synkkää ja pimeää ulkonakin, joten varmaan siksi kynnetkin tykkään lakkailla samalla teemalla. 😉 On mukavaa vapaapäivänä käpertyä sohvan nurkkaan ja katsella elokuvia. Boxilla odottelisi Dallasin ensimmäinen jakso. 😉 Oli aivan pakko pyytää miestä laittamaan sen tallennukselle, kun itse olin töissä. Vielä en ole ehtinyt katsomaan Dallasin uutta sukupolvea, mutta jospa tänään ehtisin. Muistan lapsuudestani, kuinka Dallasia katsottiin koko perheen voimin ja jopa isäni taisi olla salaa koukussa Dallasiin, vaikka muistan kuinka hän aina haukkui sarjaa. 😀 En usko, että jään koukkuun Dallasin uusin tai nykyää vanhoihinkaan jaksoihin, mutta haluan nostalgian vuoksi katsoa ekan jakson. Ainakin Ritari Ässän uudet jaksot ovat aivan kaameeta soopaa, vaikka David Hasselhoffin tähdittämä alkuperäinen Ritari Ässä oli ihan huikea silloin lapsena.
Toisaalta kiva ja toisaalta ärsyttävää, että vanhoista sarjoista tehdään näitä uuden sukupolven versioita.

Mitäs te olitte mieltä Dallasista tai Ritari Ässästä? Vanha vs uusi?

X