Kynnet

Vastavärejä kynsillä

30.5.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haastoin itseni tekemään tummansinisellä kesäiset kynnet. Ei ehkä minulle helpoin haaste. Tummansininen ei ole minulle se ominaisin väri, eikä se ole tavallisin kesän väri. Päätin käyttää tummansinisen parina sen vastaväriä, eli oranssia.

Tummansinisenä kynsilakkana minulla oli Essien Aruba Blue, joka on kaunis helmiäislakka. Aruba Blue on paksua, peittävää ja helppoa levittää. Kuivuu myös nopeasti. 🙂

Oranssina käytin OPIn Take the Stage lakkaa. Take the Stage löytyy OPIn Burlesque kokoelmasta, jota alkaa kyllä olla hieman vaikeaa saada mistään. 🙁 Ebay on ainakin sellainen paikka mistä löytyy.
Töpöttelin Take the Stagen kynsille vinosti.

Kynsitarroilla toin kesäisempää fiilistä kynsille. Käytin oranssisia kukkia, joissa on sinistä keskellä ja kukat ovat kimalteisia. Tarrat olen saanut joulukuisesta blogimiittistä, mutta enpä enää muista lahjoittajaa. Se oli joko MiMax tai Sanna Tara Nail Art.

Pitäisiköhän tässä tehdä vastaväreillä kynsiä lisää? Keltainen ja violetti & punainen ja vihreä. Sininen ja oranssi olisi varmasti makea yhdistelmä crackle-lakkauksissa. 😉

Lämpenitkö sinä vastavärien yhdistämiselle?

Muistutus vielä loppuun! Huomenna päättyy osallistumisaika kotimaisen FLOW kosmetiikka tuotepaketin arvonnassa. 😉 Käy osallistumassa arvontaan, ellet ole vielä osallistunut. 🙂 Tästä pääset suoraan postaukseen.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Cecilia: Kiitos, kiitos. 🙂

Niniane: Kiitos. 🙂 Minulla olisi vaikka minkä värisiä crackleja, mutta harvoin niitä tulee käytettyä. 🙁

Inkku: Kiitos. 🙂

Kommentit

Hah, just mäkin tarinoin vastavärien yhdistämisestä omassa blogissani, koska kaverillani oli lila-keltaiset vaatteet. Yritin tehdä lila-keltaista meikkiäkin, mutta en tietty osannut, onko sulla täällä jossain, jota en ole vaan löytänyt tai jos ei ole, niin tee joku ihana? 🙂 Jos alat joskus tekemään, niin tee sellainen ihan överi glitterimeikki lila-keltaisilla väreillä?
Sini-oranssi meikki voisi olla kans cool, onko siitä esimerkkejä.

Niin ja sit vielä, musta kynsissä olisi kans kivoja mattasininen ja mattaoranssi ja meikeissä kans.

Princess Whatever: Minulla ei muistaaksein ole ihan pelkästää lilaa ja keltaista sisältävää meikkiä, mutta tämmöinen överi on.
http://glitz8glam.blogspot.com/2012/02/teema-grimasin-luomivarit-over-make-up.html

Voisin tehdä sellaisen meikin, jos saisin jossakin vaiheessa hieman energiaa itseeni. Olen niin kovin väsynny ollu viime aikoina ja nyt olen flunssan kourissa. 🙁 Mutta katsellaan… pitäisi pitkästä aikaa saada tehtyä tänne jotain erikoisempaa, kun tavalliset päivä- ja iltameikit. 😉

Sinistä ja oranssia olen yhdistänyt niin, että käytin sinistä silmiin ja oranssia huuliin.
http://glitz8glam.blogspot.com/2012/01/sininen-smokey-oranssit-huulet.html

Lisäksi on turkoosin ja oranssin yhdistäminen silmämeikissä. Se meikki on jo vanha ja kuvat ovat ajalta, kun vielä opettelin hyvien meikkikuvien kuvailua. ;D
http://glitz8glam.blogspot.com/2011/02/hui-mika-yhdistelma-turkoosi-oranssi.html

Kaikkea en kyllä muista… meinaa voihan se olla, että täältä löytyykin juuri sellaisia meikkikuvia joita kyselit. 😀

Tosi kivalta näyttää noi kynnet! Vastavärit on just kivoja! Mä oon tykännyt esim crackleissa käyttää vastavärejä. Ja tuo OPIn Take the Stage on kyllä ihana!

Nää on kivat! 🙂

Cecilia: Kiitos, kiitos. 🙂

Niniane: Kiitos. 🙂 Minulla olisi vaikka minkä värisiä crackleja, mutta harvoin niitä tulee käytettyä. 🙁

Inkku: Kiitos. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *