Glitz & Glam

Vastavärejä kynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Haastoin itseni tekemään tummansinisellä kesäiset kynnet. Ei ehkä minulle helpoin haaste. Tummansininen ei ole minulle se ominaisin väri, eikä se ole tavallisin kesän väri. Päätin käyttää tummansinisen parina sen vastaväriä, eli oranssia.

Tummansinisenä kynsilakkana minulla oli Essien Aruba Blue, joka on kaunis helmiäislakka. Aruba Blue on paksua, peittävää ja helppoa levittää. Kuivuu myös nopeasti. 🙂

Oranssina käytin OPIn Take the Stage lakkaa. Take the Stage löytyy OPIn Burlesque kokoelmasta, jota alkaa kyllä olla hieman vaikeaa saada mistään. 🙁 Ebay on ainakin sellainen paikka mistä löytyy.
Töpöttelin Take the Stagen kynsille vinosti.

Kynsitarroilla toin kesäisempää fiilistä kynsille. Käytin oranssisia kukkia, joissa on sinistä keskellä ja kukat ovat kimalteisia. Tarrat olen saanut joulukuisesta blogimiittistä, mutta enpä enää muista lahjoittajaa. Se oli joko MiMax tai Sanna Tara Nail Art.

Pitäisiköhän tässä tehdä vastaväreillä kynsiä lisää? Keltainen ja violetti & punainen ja vihreä. Sininen ja oranssi olisi varmasti makea yhdistelmä crackle-lakkauksissa. 😉

Lämpenitkö sinä vastavärien yhdistämiselle?

Muistutus vielä loppuun! Huomenna päättyy osallistumisaika kotimaisen FLOW kosmetiikka tuotepaketin arvonnassa. 😉 Käy osallistumassa arvontaan, ellet ole vielä osallistunut. 🙂 Tästä pääset suoraan postaukseen.

X