Glitz & Glam

Viva la Diva!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kävin jouluviikolla Lahdessa tätini luona kylässä ja samalla päätin tutustua ensimmäistä kertaa kosmetiikkaliikkeeseen nimeltä Kicks. Kouvolassa tosiaan ei ole Kicksiä. Lahdessa ja Helsingissä käydessä on aina tullut käytyä ihan muissa liikkeissä, esim. Sokos, Stockmann jne.

Tein tietysti ostoksia Kicksissä, josta ostin ne muutama päivä sitten esittelemäni Make Up Storen luomivärit. Silmiini osui myös Viva la Divan kosmetiikkaa ja kynsilakkoja, joka on ruotsalainen halpismerkki. Kiinnostukseni heräsi, kun luin Karkkipäivän Sannin jutun. Ostin muutaman kynsilakan (joista vain yhden itselleni), huulikiillon (sekin oli kylläkin lahjaksi) ja Viva la Divan peiteaine-trion, joka on suoraan sanotusti kuin kopio Make Up Storen Cover All -triosta. Vaikka sanoin Viva la Divaa halpismerkiksi, niin en kuitenkaan sanoisi sitä halvimmaksi. Tiedän monen monta edullisempaakin merkkiä, mutta silti Viva la Diva on halpa merkki.

Tänään kynsillä ainut Viva la Diva kynsilakka jonka ostin itselleni.

Kun lakkasin tätä Viva la Divan 128 lakkaa ensimmäisen kerroksen yhdelle kynnelle totesin heti, että saan laittaa tätä 10 kerrosta ja todennäköisesti edelleen sen läpi kuultaisi. Nappasin Color Clubin Lumin-Icecentin, joka on uudesta Foiled kokoelmasta. Lakkasin pohjalle yhden kerroksen sillä ja sen päälle kaksi kerrosta tätä Viva la Divan 128. Pahoitteluni, että minä unohdin sitten kuvata kynnet ilman koristeluja. 🙁 Sanoisin, että en ihastunut tähän kynsilakkaan, vaikka väri on kiva, mutta sen heikkoakin heikompi peittävyys on iso miinus. Toisen lakan päälle käytettynä tämä vielä toimii. Tuskin tulee toista kertaa tällä lakkailtua.
Tosin iso plussa edullisemman merkin kynsilakalle siitä, että se ei sisällä formaldehydeä, tolueenia, DBP:tä, eikä kamferia.
Jos oikein muistan, niin hintaa näillä Viva la Divan kynsilakoilla Kicksissä on 5,50 €.

Koristeiksi laitoin tällä kertaa water decal -tarrat, jotka olen tilannut ebaysta.

Liimailin mustia helmenpuolikkaita lisäkoristeluiksi vielä. Ihan jees kynnet, mutta ei mitenkään yltiö upeat.

Haluan loppuun hieman kirjoittaa omasta pettymyksestä Kicksiin. Tämä voi olla monen mielestä hieman huvittavaa, mutta minä jotenkin kuvittelin ja odotin Kicksin olevan oikea kosmetiikkakeidas. Hieman petyin kun Lahden Kicks ei ainakaan ollut. 🙁 Jopa mieheni sanoi samaa, kun kerroin hänelle ajatuksiani. Muuten palvelua kyllä tarjottiin ja oltiin ystävällisiä, mutta minä sanoin pärjääväni ihan itsekseni. Aika harvoin käytän myyjien tarjoamaa apua, mutta kyllä sitä joskus tulee käytettyä heitä. Esimerkiksi toissa jouluna kun nuuhkin miesten parfyymeja ainakin tunnin Sokoksella myyjän avustamana. 😀 En meinannut millään löytää mieleistä tuoksua miehelleni. 😀
Mutta takaisin Kicksiin… minun juttuni alkavat taas haaroittua. 😀 Tosiaan siis petyin hieman tuotteiden määrään, sillä aika paljon oli tyhjiä hyllyjä ja suppea valikoima monilta merkeiltä. Odotin tosiaan runsautta kaikessa. En tiedä oliko minun odotukseni vain niin tähtitieteelliset vai oliko joulushoppailijoiden vuoksi niin tyhjää ja vajavaista hyllyissä?

Jos olette eri mieltä tai samaa mieltä, niin kommentoikaa ja valaiskaa minua. 😉 Kannattaako minun käydä Kicksissä uudestaa vain kannattaako mennä suosiolla aina mielummin Sokokselle?

X