Glitz & Glam

Wet’n’Wildin kynsilakat

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt tulisi swatchit ja mielipiteeni saamistani Wet’n’Wildin kynsilakoista. Kolmena seuraavana aamuna tulee kuvia kynsilakoista koristeltuina. 😉 Eli tämä loppuviikkoa sisältää vain kynsiä. 😉 Ainoastaan meikeistä kiinnostuneille tiedoksi, että maanantaina on luvassa useampi meikkikuva, sillä maanantaina tulee postaus haasteestani. Eli kosmetiikkaa 30 eurolla ja niillä tehtyjä budjettimeikkauksia. 😉

Mutta nyt niihin kynsilakkoihin…

Tässä siis esittelyssä olevat kynsilakat Wet’n’Wildilta.

Disturbia on  syvä ja tummavioletti, oikeastaan hyvin lähellä munakoisoa. Seassa blingaa hyvin vähän tummanpunaista. Huomasin, että minähän omistin Disturbian ennestään, mutta en ollut sitä vielä kokeillut, eikä se ole täällä Glitz & Glamissa vielä esiintynyt. Sain sen joskus kynsibloggari Charming Nailsiltä.

Disturbia on kaunis violetti ja ihanan synkkä tällee syksylle. 🙂 2 kerrosta peittää hyvin. Lakka raidottuu ensimmäisellä kerroksella, mutta paksulla toisella kerroksella raidottuminen katoaa. 

 Break the Ice on kylmän hohtava valkoinen. Lakassa on glitterimäistä shimmeriä. Aika jännä koostumus.

Break the Ice vaatii useamman kerroksen, kuten aina vaaleat shimmer-lakat.

Bite the Bullet on hieman mustikkamaitomainen creme-lakka. Ihana väri!

 Bite the Bullet raidottuu näistä eniten. Todella hankala lakka. Vaatii 2 kerrosta, mutta raidottuu hieman toisellakin kerroksella.

Kynsilakkojen kestosta en voi kertoa, koska minulla on rakennekynnet, joissa kaikki kynsilakat kestää päiviä… oikeastaan viikkojakin. Yhteenvetona sanoisin kokeilemistani Wet’n’Wild lakoista, että ihan ok. Hieman raidottumista tapahtuu, mutta ne saa kyllä häviämään toisella kerroksella, paitsi Bite the Bullet. Se oli haastavampi. Lakat kuivuvat paksusta koostumuksestaan huolimatta aika nopeasti.

Oli mukava lukea Wet’n’Wildien mukana tulleesta kirjeestä, että meikit ja kynsilakat on valittu minun tyyli mielessä pitäen. 🙂 Eli Glitz & Glamia on seurattua… 🙂

En tiedä mistä näitä Wet’n’Wildin Megalast lakkoja saa, sillä ainakaan Kouvolan Seppälässä ei ollut kuin Wild Shine lakkoja, jotka ovat erilaisessa pullossa.

Eli seuraavina kolmena päivänä näette miten koristelin nämä lakkaukset. 😉

X