Glitz & Glam

Ystävänpäiväkynnet ja käsienhoitoa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hyvää ystiksenpäivää ystäville, niin tosi elämässä, kuin myös virtuaali elämässä! 🙂 Minulla on monta kaveria, mutta vain muutama ystävä, jotka on säilyneet elämässäni yli 20 vuotta. Pari tuoreempaakin ystävyyssuhdettakin löytyy. Ootte ystikset tärkeitä, vaikka en sitä sanokaan kovin usein. Ystävät ovat kuin tähtiä, vaikka et heitä aina näekään, niin silti tiedät heidän olevan olemassa. 🙂 Ja sitten kynsiin…

 Pohjalla on Color Clubin Green Is The New Pink. Vaaleanpunainen/pinkki creme lakka. 2 kerrosta riittää ja kuivuu nopeasti. Ensin leimasin China Glazen Admirella sydänkuvioita ja sen jälkeen mustalla Konadin lakalla Amorin nuolia ampuvia kerubeja ja love-tekstin. Kaikki kuviot ovat Chez Delaneyn suuresta laatasta ja D-sarjasta. Koristelin kukkafimolla ja sydän koristeilla. Päälle vedin Konadin top coatin ja Seche Viten pikakuivattajan.

Kuva peukalon kynnestä.

 Tässä pelkkä Green Is The New Pink.

Tälleen talvella pakkasaikaan ja suurten lämpötilaerojen takia kädet on kovalla koetuksella ja tuntuu, että vaikka kuinka läträä rasvaa käsiin, niin mikään ei silti auta. Annan yhden käsien hoitovinkin, jota itse olen käyttäny useamman vuoden. Tämä on hyvä ja nopea myös silloin kun on illalla menoa tai joku tärkeä tapaaminen ja haluaa saada kuivat ja ruttuiset kädet äkkiä kauniiksi. Kun tämän tekee viikottain, niin tavallinen käsivoidekin imeytyy paremmin ja tällöin ei tule turhaa läträttyä voidetta mistä ei ole edes apua. Idean sain kun ystäväni teki minulle käsienhoidon Mary Kayn tuotteilla ja minä sitten mietin, että tuohan onnistuu kyllä halvemmillakin tuotteilla. En edes tiedä paljon tällä hetkellä maksaa Mary Kayn käsienhoitopaketti… mut MONTA kymppiä uskoisin. Käsien kuorintaan tarvitset vain 3 tuotetta ja niiden merkillä ei ole väliä. Tarvittavat tuotteet ovat: todella öljyisen rasvainen voide (esim. Apo base apteekista), vartaloa kuoriva saippua ja käsivoide.

 Tässä kuva minun kuivasta kädestä ennen kuorintaa.

 Ensin levitän todella reilun satsin öljyistä rasvaa (minulla Apo Base) käsiini. Hieron jonkun aikaa ja lisään päälle kuorijaa (minulla Dermosilin vadelmainen vartalon kuorija) ja hieron pyörivin liikkein. Kun tuntuu, että on tarpeeksi hieronnu käsiä niin kädet pestään lämpöisellä vedellä hyvin. Kun kädet on kuivannut, niin niille levitetää itselle mieluisaa ja hyvää käsivoidetta, joka minulla tällä hetkellä on Avonin.

Tässä kuva kuoritusta ja rasvatusta kädestä. En tiedä huomaako sitä kuvista, mutta väri on tasaisempi ja kurtut käsistä katosi taas. Kädet on ihanan pehmeät ja tuntuvat kevyemmiltä. Kokeilkaa ihmeessä!

X