Kynnet

Zoya PixieDust Vega

24.8.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen monia kertoja ylistänyt erilaisia tekstuurilakkoja. Niiden helppous, nopeus ja erikoinen pinta on mieleeni.

Testasin ensimmäistä kertaa Zoyan PixieDust -kynsilakkaa. Olen halunnut näitä jo kauan, mutta saatavuus täällä Suomessa on vähän heikko. Jos näitä saisi Sokoksilta, niin minulla varmasti olisi näitä paljon. En enää jatkuvasti tilaile ulkomailta, joten siitä syystä näitä ei ole tullut hankittua sieltäkään.

Järisyttävän ihana Vega on merellinen turkoosi. Kynsilakassa on monen kokoisia hologrammiglittereitä. Peittävän tuloksen saa kahdella kerroksella, mutta lakkaustavasta riippuen voi tarvita kolme kerrosta. Minulla kuvissa kaksi kerrosta. Ensimmäinen kerros levittyy tasaisen kauniisti, mutta toista kerrosta levittäessä on hankalaa saada ohutta kerrosta. Suuret glitterit aiheuttavat hieman epätasaisuutta levitysvaiheessa, joka ei lopputuloksessa kuitenkaan näy niin voimakkaasti, kuin märkänä heti levitysvaiheessa.

Lakka kuivuu nopeasti ja lopputuloksesta tulee kimaltava, mutta mattainen. Tässä Zoyan PixieDust -lakassa on erittäin tekstuurinen pinta. Pidän tämän voimakkaasta rosoisuudesta, joka näkyy ja tuntuu. Kynsilakka on erittäin pitkäkestoinen ja siitä syystä (plus glittereistä) oletin kynsilakan olevan työläs poistaa. Erehdyin! Toki Vegaa sai tavalliseen kynsilakkaan verrattuna hieman pidempään hieroa irti kynsiltä, mutta en menettänyt uskoa ja toivoa niiden irtoamisesta.

Vegasta tuli yksi suosikkini, sillä se on upea ja hieman normaalia karkeampi tekstuuri miellytti minua. Kerrassaan upea kynsilakka! Ja lakkaus kesti viikon! Hieman kärjistä kului, mutta tekstuurilakoissa on ihanaa se, että ne voi helposti ja nopeasti paikkailla. Kerran viikon aikana levitin kynsien aivan kärkiin lakkaa suojaamaan kynsiäni.

Zoyan kynsilakat maksavat noin 15,50 euroa, vähän paikasta riippuen. Zoyan jälleenmyyjät Suomessa löydät täältä. Jos et löydä omalta paikkakunnaltasi jälleenmyyjää tai heillä ei ole myynnissä juuri sitä haluamaasi Zoyan kynsilakkaa, niin sen voi tilata suoraan maahantuojalta. Tiedustelin tästä vähän ja sain tietää, että kynsilakat tosiaan maksavat 15,50 euroa / kpl ja postimaksut ovat 3 euroa. Tilaus tehdään sähköpostitse info@nailcity.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Tykkääkö kukaan muu tällaisista todella ”rouheista” tekstuurilakoista?

Kynsilakka saatu goodie bagista.

Kommentit (26)

Eli Jonna ei siedä Sensai 38 -maskaraa. 😀 Pakko sanoa, että sitä on ärsyttävää poistaa ja tuntuu, että ripset irtoaa maskaraa nyhtäessä. Se on vain niin loistavaa kestävyytensä vuoksi, mutta en todellakaan jaksa sitä poistamista, kuin silloin tällöin.

Täällä toinen tekstuurilakkafani. Upein struktuuripinta syntyy näillä, mun suosikit esim Lumene ja Golden Rose Holiday (ei tietoa saako viimeksi mainittua enää Suomesta).

Minulla on yksi Lumenen tekstuurilakka! En nyt muista sävyn nimeä, mutta sellainen kaunis punainen, jossa kultaista pienen pientä glitteriä. 🙂

Tämä on kyllä kiva sävy. Mulla ei ole juuri tätä mutta muita Pixie dusteja löytyy. Ne ovat kyllä todella ihania, tykkään pinnasta ja kimaltavan matasta lopputuloksesta 🙂

Tuo onkin jännä monissa tekstuurilakoissa, että ne ovat mattaisia, mutta silti kimaltavia. Minä niin tykkään! 🙂

Muhun iskee juuri nämä todella karheat tekstuurit! Vega on kyllä todella upea!

Sama! Olin aivan hämmästynyt miten paljon tykkäsin näin rouheasta pinnasta. :O Ihana lakka!

Onpa kaunis lakka! Mä en tykkää tositosi rouheista tekstuureista, mulla tulee kylmät väreet aina kun kynnet osuu yhteen ja tekstuurit rohisee inhottavasti. Mä oon enemmän sellasten hillitympien tekstuurien ystävä 🙂

Ymmärrän sua. Jännä, että minulle ei tule, vaikka saankin karheiden pintojen tuntumasta väreitä. Minulle aiheuttaa pelkkä ajatus lapsuudesta yhdestä teekupista mummolassa. Kupin pohja oli karkea ja teehen lisätty sokeri oli minulle mahdotonta sekoittaa lusikalla, koska lusikka raapi karkeaa pohjaa. Hyrrrrr…. Vieläkin puistattaa. 😀

Upea! <3

Niin on! <3

Mun on kyllä varmaan pakko tilata pari näitä Pixie Dusteja, oon jo ihan riittävän monta kertaa kuolannut näitä eri blogeissa! Muistaakseni joskus katsoin että Kouvolassakin ois pari paikkaa mistä Zoyaa saisi, mutta mikä siinä onkin että on joskus niin suuri kynnys mennä johonkin vieraaseen paikkaan ihmettelemään… 🙂 Zoyalla on tosi paljon nättejä sävyjä, on tosiaan harmi että niitä on niin harvassa paikassa saatavilla. Hienoa että maahantuojalta saa näitä kätevästi tilattua, mutta ois se kiva nähdä sävyjä vähän livenä ennen ostoa!

Siksi minä innostuinkin siitä, että lakkoja voi tilata suoraan maahantuojalta. 🙂 Minulla ei ole suurta kynnystä mennä ostamaan, mutta entäs jos en ostakaan mitään? Jotenkin suuri kynnys mennä vain katselemaan kauneushoitolaan, vaikka tiedän oman työni kautta, että se ei ole mitenkään kiellettyä. Ei meillä töissä katsella kieroon ketään, joka tulee etsimään myymälästämme jotain. Päinvastoin! Silti tiedän hyvin mitä tarkoitat.

Livenä olisi kiva nähdä ennen ostoa. Olen kylläkin huomannut, että moni ihana lakka tai luomiväri on meinannut jäädä hankkimatta vain sen vuoksi, että kuvissa en innostu, mutta livenä näkemällä se onkin paljon ihanempi.

Mä tykkään noista tekstuurilakoista kovasti. Ja Zoyaa ois tehnyt mieli kokeilla monestikin. Jos sitä sais kivijalkakaupoista, niin varmaan ois tullut hankittuakin. Kiva kuulla, että lähtee pois suht kivasti . Joidenkin glittereiden kanssa on mennyt hermot kyllä moneen kertaan, kun eivät millään ota lähteäkseen. Niitä lakkoja ei sitten tule käytettyäkään. Eikä aina muista laittaa sellaista aluslakkaa, joka helpottais myöhemmin poistamista.

Joo, todellinen yllättäjä! Näyttää todella vaikealta poistaa. Oikein pelkäsin aloittaa poistamista. Ei minulla mennytkään siihen pitkään. Pari suurempaa glitteriä jouduin kynnellä irrottamaan, mutta muuten lähti lakkaus kivuttomasti. 🙂 Plussaa!

Minulle käy vähän samoin. Ne jotka ovat olleet painajasmaisia poistaa, niin pääsevät todella harvoin kynsille. Joskus aika kultaa muistot, tiedäthän? 😀

Mä tykkään enemmän matta kynsilakoista, koska ne menee helposti pois, mutta jos lakkaa yks tai kaks kyntä, niin ei se ole paha 🙂 mutta kyllä joskus tekee mieli lakata kaikki kynnet glitter kynsilakalla 🙂

Se mitä itse olen huomannut, niin tekstuurilakoissa glitteriset lakat eivät ole yhtä hankalia poistaa, kuin ihan tavalliset glitterilakat. Lisäksi pienen pinet glitterit ovat helposti poistettavissa, kuin suuret ovat vaikeita ja työläitä.

Creme-lakat ovat ihanan helppoja poistaa. 🙂

Minä tykkään ja paljon 😀 itellä silti ei oo yhtään näitä Pixie dusteja, tarvii kylä jossain vaiheessa ostaa

Minullakin on vain tämä yksi ja sekin saatu, vaikka olen näitä halunnut kauan. Nyt tarvitsee saada näitä lisää. 😀

Tuo sävy on aivan ihana! Harmittaa vaan että näitä tekstuurilakkoja ei saa ilman tekstuuria… X) En ole vieläkään hurahtanut karkeaan pintaan, vaan löträän päällyslakkaa niin monta kerrosta että pinnasta tulee sileä. 😀

Tekstuurilakkoja ilman tekstuuria. 😀 Ymmärsin kyllä mitä tarkoitat. 🙂 Aika monta kerrosta saa käyttää, olen huomannut. Olen pari kertaa kokeillut päällyslakan kanssa tekstuurilakkoja.

Tää EI liity postaukseen, mutta tiedätkö saako we care iconin tuotteita Silja serenadelta? Ois iso apu jos tietäisit! 🙂

Ei siellä silloin maaliskuussa ollut, kun itse viimeksi kävin. Luulen, että ei tulekaan, koska We Care Icon on Sokoksen ja Emotionien oma merkki. 🙂 Ei siis myydä missää muualla, kuin Sokoksilla ja Emotioneissa.

Tykkäisin, mutta se poistaminen….paitsi, että X-tra Coopin halpispoistoaineella lähtee mikä vaan irti 🙂 että sen puolesta voisinkin taas ehkä kokeilla tämän tyyppisiä lakkoja 🙂

Eli Jonna ei siedä Sensai 38 -maskaraa. 😀 Pakko sanoa, että sitä on ärsyttävää poistaa ja tuntuu, että ripset irtoaa maskaraa nyhtäessä. Se on vain niin loistavaa kestävyytensä vuoksi, mutta en todellakaan jaksa sitä poistamista, kuin silloin tällöin.

Mulla menee hermo kaikkeen mikä lähtee huonosti irti 😀 kynsistä, naamasta, hiuksista…mistä vaan 😀

Sulla ei siis hermo kestä tekstuurilakkojakaan? 😀 Minusta ne ovat vielä inhimilliset poistaa, mutta ihan tavalliset glitter-lakat, joissa on suuria glittereitä, on aivan painajaismaisia. Ostin tänään OPI:n oman peel offin. Toivottavasti toimisi minulla… 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *