Glitz & Glam

Glitz & Glam on 10-vuotias! Miten juhlistaisimme sitä? Kerro toiveita ja ideoita!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Päivälleen 10 vuotta sitten perustin blogini Glitz & Glam. Tätä pitää juhlistaa tämän juhlavuoden aikana, mutta miten? Haluaisin kuulla teitä lukijoita, koska teitä varten synttäreitä haluan juhlistaa.

 

Tämä päivä on sellainen, jota en osannut edes kuvitella tulevan. Blogini täyttää 10 vuotta! Huikeaa. Aloittaessani bloggaamisen, en todellakaan osannut kuvitella, että kirjoitan samaa blogia vielä 10 vuotta myöhemmin. Joskus 2-3 vuotta sitten aloin haaveilla, että Glitz & Glam täyttäisi 10 vuotta, joten siitä tuli minulle yksi tavoite. Nyt se on saavutettu.

10 vuotta on pitkä aika. Siinä ajassa mistä tahansa tulee osa omaa elämää, osa sinua itseäsi. Glitz & Glam on osa minua. Se ei ole vain blogi minulle. Se on minulle erittäin tärkeä, sillä enhän muuten olisi kaikkia näitä vuosia jaksanut olla aktiivinen bloggaaja.

Vaikka bloggaus on yksi työni, se ei ole ollut pääelantoni kuin yhden pienen hetken elämässäni opiskeluaikana. Teen tätä rakkaudesta lajiin, joka on myös sivutyöni, harrastukseni sekä ennen kaikkea elämäntapani.

En oikeastaan osaa edes ajatella olevani ilman blogiani, vaikka tietenkin tähän 10 vuoteen on mahtunut ajatuksia lopettamisesta. Sehän on ilmeistä, sillä ei kai kukaan tee tai ole missään 10 vuotta miettimättä välillä muitakin vaihtoehtoja.

Toisia pyöreitä vuosia en uskalla luvata, mutta lopettamassa en ole. Elän blogipostaus kerrallaan ja katson näkymää muutama kuukausi eteenpäin, kuten olen tehnyt jo 10 vuoden ajan.

Lue myös: Miksi olen harkinnut bloggaamisen lopettamista?

Pakko laittaa tähän postauksen alkuun linkkaus siihen, mistä kaikki alkoi. Luin pitkästä aikaa Glitz & Glamin ensimmäisen postauksen. Olen niin suloinen. Innoissani ja valmiina oppimaan uutta. Tekstistäni ei huomaa, että olen toipumassa masennuksesta. Muistan niin vahvasti sen uuden kipinän, joka minussa syttyi. Glitz & Glamilla on oma osuutensa toipumisprosessissani.

Eli toisin sanoen, Glitz & Glamin lukijat ja kokemani onnistumisen ilo edesauttoivat prosessissani eheytyä. Näin vuosia myöhemminkin olen niin syvästi kiitollinen, että nöyräksi vetää. Kaikki olisi voinut mennä toisinkin. Ihminen ei yksin pärjää kaikessa, vaikka hänen itsekin tulee tehdä jotain oman hyvinvointinsa ja parantumisensa eteen.

APUA!!! 😀 Tästä se siis alkaa…

Glitz & Glam lukuina:

 • 10 vuotta aktiivinen
 • pitkäkestoisin bloggaustauko 1,5 viikkoa (10 päivää)
 • 2811 julkaistua blogiartikkelia
 • yli 63 000 kommenttia
 • 5,7 miljoonaa sivujen katselua
 • lukuisia työtunteja blogin parissa.

Nyt haluaisin kuulla toiveitanne ja ehdotuksianne

Minullahan on ollut jo muutaman vuoden suunnitelmia tämän päivän varalle, mutta tuo koko maailman tuntema virus lannisti suunnittelun jo viime syksynä. Olen haaveillut live-tapaamisesta teidän lukijoiden kanssa kera tietenkin kaikenlaisen hemmottelujen. Tällä hetkellä en uskalla edes toivoa, että tänä vuonnakaan pystyisin sellaista varmuudella järjestämään, joten kehitetään jotain toisenlaista.

Voisin keväämmällä järjestää kokonaisen viikon 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Mutta mitä haluaisitte? Villitkin ideat ja toiveet kehiin vaan!

Olen pohtinut etätapaamista kanssanne. Olisiko siinä ideaa? Teams tai Zoom, jossa pääsen kanssanne reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen. Siihen voisin tiedustella sponsoria ja jotain ohjelmaakin.

Mutta 10-vuotisjuhlavuoden teemaviikolle voisin ottaa erilaisia postausaiheita. Muutama oma idea jo löytyy takataskusta, mutta haluaisin kuulla teidän toiveita ja ideoita. Mitä haluaisit lukea/katsoa Glitz & Glamissa sitten juhlaviikolla?

Listaan muutamia ajatuksenjuoksua herätteleviä vaihtoehtoja:

 • Testataan yhdessä samaa tuotetta, testiryhmä pääsee mukaan sisällöntuotantoon.
 • Toteutan jonkun vanhan postaukseni uudestaan, kuten: Mitä saa aikaan 30 eurolla?
 • Ehdota jokin haaste, jonka toteutan.
 • Q&A eli kysy ja minä vastaan postaus tai video.
 • Anna ideoiden lentää ja keksi jokin sellainen toive, jota minä en keksi.

Kerro kommenteissa ideoita ja toiveita! Loppuun vielä haluan kiittää sinua. Olit sitten kulkenut mukanani nämä 10 vuotta tai klikannut tänne ensimmäistä kertaasi. Kiitos! Ilman sinua ei olisi Glitz & Glam nähnyt tätä 10-vuotispäiväänsä. 💖

 

Lue myös:

Glitz & Glamin luetuimmat postaukset 2020

10 vuotta elämääni – Mitä tapahtui edellisellä vuosikymmenellä

Missä olen ollut ja vaikuttanut

Lue myös

X