Glitz & Glam

Elokuun kuulumisiani

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä alkaa vihdoin tämä elokuu tehdä loppuaan. Olen tosiaan ollut tämän elokuun ajan todella kiinni töissä. Pitkiä päiviä ja hyvin vähän vapaa-aikaa. Koko elokuun postaukset täällä Glitz & Glamissa on kirjoitettu heinäkuun lopussa ja elokuun ensimmäisinä päivinä, LivBox -postausta lukuun ottamatta. Ajattelin kirjoittaa tälle kuukaudelle toisen reaaliaikaisen postauksen ihan vain kuulumisistani, jonka olen kuvittanut Instagram-kuvillani.

Tänä syksynä työskentelen Ilo irti! nimisen revyyn parissa. Tänään on ensi-ilta, joten ”onnenpotkuja” saa annella, mutta onnea ei saa toivottaa. Tämä on teatterimaailman vanhoja tapoja. Torstaina oli omaisten ilta, jota mieheni oli katsomassa… tai oikeastaan nauramassa. Oli kuulemma vedet silmissä ja kasvoilla/kaulalla nauranut esitystä. Tervetuloa katsomaan revyytä ja päästämään ilo irti!

Elokuun alussa aloitimme peruukkisavotan työkaverini kanssa, joka on Kotkan kaupunginteatterin kampaaja-maskeeraaja. Tuohon aikaan helteet olivat hurjat ja meillä hyvin lämpimät oltavat. Huh! Tässä proggiksessa minulla ei juurikaan ole maskeerausta, koska näyttelijöillä on monia hahmoja ja vaihtoja tehdään todella tiukassa tahdissa. Eli maskeerauksia ei ennätä tekemään tai poistamaan vaihtojen yhteydessä. Peruukkeja sitten onkin sen edestä.

Välillä oli leikittävä peruukkien kanssa ja räpsittävä Instagram-kuvia.

Ja näitähän riittää…

Ja riittää…

Jos en kuvaillut itseäni peruukki päässä, niin kuvasin päivän asua.

Tai päivän meikkiä.

Vitsi, vitsi! Kyllä minä olen töitäkin tehnyt. Joskus ne ovat olleet vähemmän siistimpiä.

Joskus sitten askarreltiin.

Toisinaan ”kuolasin” Ben Nyen luomivärivalikoimaa. Olen niin kade tästä. Kelpaisi itsellekin. 

Nooh… vihdoin se syksy tuli ja tulivat Diorin uudet viisikot! Jippii! Miten voikin aikuinen ja lähes täysijärkinen ihminen olla näin innoissaan sikakalliista luomiväripaleteista? Selitin itselleni, että olen tehnyt niin paljon töitä ja saanut siitä vähän ylimääräistä, niin saan törsätä itseeni ah niin ihanan turhamaisilla lahjuksilla. Ostin nyt ensi alkuun paletit Bar, Trafalgar ja Pied-De-Poule. Onko muita uusiin viisikoihin hurahtaneita?

Bar ja Trafalgar on jo kerran testailtu. Eilen otin Instagram-kuvan Trafalgar-meikistäni. On oikeasti aika haastavaa tehdä kevyehkö päivämeikki, jos käyttää punaista luomiväriä. Niin haastava sävy, mutta oikein käytettynä niin upea! Syyskuussa on sitten luvassa meikkipostauksia Diorin viisikoista.

Tuntuu melko oudolta kirjoittaa postausta, sillä olen viimeksi kirjoittanut LivBox -postauksen. Siitä on jo monta viikkoa. Nyt kun Ilo irti! saa ensi-iltansa, niin minulla työkiireet helpottavat ja pääsen välillä olemaan vapaallakin. Pääsen taas paremmin blogini pariin ja ehdin työstämään uusia postauksia. Yritän palailla takaisin joka päiväiseen postaustahtiin. Sunnuntain kyllä huilaan, sillä tästä lauantaista tulee minulle rankka. Herään klo 6.00 ja lähden töihin Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteelle meikkaamaan morsiamia ja muita juhlijoita. Sieltä sitten suoraa kohti Kotkaa ja valmistautumaan Ilo irti! -revyyn ensi-iltaan. On varmasti sanomattakin selvää, että minä en jää enskaribileisiin juhlimaan, vaan lähden hyvin aikaisin kohti Kouvolaa. Vanha ei enää jaksa! 😀

Tällaista minulle… mitä teille kuuluu? Miten syksy ja arki on rullannut kesän jälkeen? Oletteko innoissanne kaikista syksyn uusista meikkikokoelmista?

Mukavaa viikonloppua ja ihanaa alkavaa syyskuuta!

X