Lifestyle

Glitz & Glam liittyi Indiedays Inspirationiin

17.7.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Glitz & Glam sai kutsun Indiedaysiltä liittyä Inspiration -yhteisöön. Olin aivan käsittämättömän otettu kutsusta, mutta mietin kuitenkin jokusen päivän mukaan liittymistä. Loppujen lopuksi en nähnyt syytä miksikö Glitz & Glam ei muka voisi liittyä mukaan muiden joukkoon.

Mikäänhän ei muutu. Kirjoitan edelleen blogia Bloggerissa. Glitz & Glam on vain linkitettynä Inspiration -blogeihin, jonka vuoksi näkyvyys kasvaa. Blogini sisältö pysyy samana ja minä pysyn samana vanhana Minnana. Glitz & Glam löytyy Kauneus ja Lifestyle -kategoroista. Sieltähän löytyy monta tuttua ja ihailemaani blogia. Minun lisäkseni muutama muukin uusi blogi liittyi Inspirationiin.

idnostokuva

Nyt Glitz & Glamia voi seurata myös Indiedaysin kautta, lisäämällä G&G:n omiin suosikeihin. Voitte käydä täältä lukemassa introni Glitz & Glamista, mutta sama esittely löytyy tällä hetkellä täältä blogistakin.

Indiedaysin kautta Glitz & Glamiin tullessa näkymä on hieman erilainen.

Jos joku ei vielä tienyt mikä Indiedays on, niin kerron lyhyesti. Indiedays on blogiportaali, jolla on 30 omaa bloggaaja ja nyt useampi sata Inspiration -blogia, jotka ovat itsenäisiä bloggaajia omilla blogipalvelimillaan. Inspiration -blogit ovat nimensä mukaisesti valittu inspiroimaan Indiedaysin lukijoita.

Tämä on suuri tunnustus ja kunnia minulle. Kiitokset siis Indiedaysin -tiimille ja ennen kaikkea taas kiitän teitä lukijoitani. Olette niin ihania ja teidän vuoksenne vietän tunteja viikossa postauksia kirjoitellen. Ilman teitä ja teidän kanssanne mukavaa keskustelua en olisi jaksanut yrittää kehittyä bloggaajana niin paljon, että olisin saanut kutsun Inspiration -yhteisöön.

Pakko myöntää, että siellä muita blogeja surffaillessa miettii, että kuinka minun blogini tänne pääsi? Köhöm… pieniä alemmuuskomplekseja siis havaittavissa, vaikka luulin tähän ikään jo päässeen sellaisista eroon. Noh, ainakin Glitz & Glam on erilainen kaikkine omine rouheuksineen. Pitäähän se timanttikin hioa, vai miten se meni?

Sitten ihan muuhun asiaan…

Tiedättekö, että olen aivan tulisilla hiilillä. Odotan, että koska se 500. lukija Googlen käyttäjäraatiin napsahtaa? Olen tosiaan ostanut Pariisista palkintoja arvontaa varten ja aina kun se 500. lukija on lähempänä, niin yksi tai kaksi tippuu pois. Osa siirtyy ilmeisesti Bloglovin’in kautta lukeviksi ja kaitpa siellä joku on hylännyt Glitz & Glamin muuten vain. 🙁 No anyway… Tällä hetkellä, kun tätä postausta kirjoitan, niin olisi enää yhden päässä. Lupaan, että kun näen sen 500. lukijan, niin samantien pärähtää arvonta käyntiin. Hah, tämä on lapsellisen malttamatonta, mutta tälläinen minä olen. Jos ostan mielestäni miehelleni kivan joululahjan, niin mieheni meinaa tuskastua minuun, kun yritän saada hänet arvaamaan mitä ostin. Häntä aina nauraa minun lapsellista malttamattomuuttani.

Ylihuomenna taas postailen kunnollisempaa postausta. Tämä oli vain tälläinen infopläjäys uusista jutuista Glitz & Glamissa.

Lue myös

Suosittelemme