Glitz & Glam

Joulukuu lähestyy! Minulla on asiaa tulevasta sekä pyytelen toiveitanne

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

© Hanna Voutilainen

Vähän sillisalaatti tämän päivän postaus, mutta haluan tiedottaa tulevasta ja vähän kysyä teiltäkin mielipidettä.

Minulta meinasi unohtua yksi velvollisuus. Minäkin kannan korteni kekoon ja markkinoin kunnolla Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria. Kosmetiikkablogeja paljon seuraavat tietävät jokavuotisesta bloggaajien yhteisestä joulukalenterista. Blogeissa avautuu luukku ja kukin bloggaaja vuorollaan tuottaa omassa blogissaan kalenteriin sisältöä. Glitz & Glam lähti tänä vuonna mukaan tuohon kalenteriin. Yksi bloggaaja joutui viime metreillä perumaan, joten tarjouduin paikkaamaan tyhjää luukkua. Olen tavallaan se musta hevonen bloggaajien kalenterissa. Aikaisempina vuosina minulla on ollut niin omat ja isot kuviot Glitz & Glamin blogikalenterissa, että en ole lähtenyt kosmetiikkabloggaajien yhteiseen kalenteriin mukaan. Tänä vuonna ilmoittauduin mukaan, koska Glitz & Glamin joulukalenteri on tänä vuonna adventtisunnuntaikalenteri.

Lauantaista lähtien avautuu Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2018. Tänä vuonna mukana ovat:

Purkkisirkus
Glitz & Glam
Hannajulia
Henna V
Ihastukset
Miss Aria
Viilankantolupa
Maria Glow
Strokes of Color
Diary of a Shopaholic
Huulipunamania
Keyword Love
Better Nail Day
Wasting Lifestyle
Ria G.
In This Light
Elämää smykkinä
Beauty Highlights
Elina K.
Blingershimmer
Hannamaria
Dioriina
Charming Nails

Jos aloitat Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin seuraamisen ensimmäisestä, säilyt matkassa alusta loppuun. Voit toki odottaa toiseen luukkuun, sillä minä ohjaan ensimmäiseen ja seuraavaan luukkuun sitten. Näin kaava jatkaa aina jouluaattoon asti. Jouluaattona tulee yhteinen postaus kaikilta.

Hassu juttuhan tässä on se, että samana päivänä, kun on minun luukkuni Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa, on Glitz & Glamin ensimmäisen Adventtisunnuntaikalenterin luukun aika. Noh, tässä on se hyvää, että tämä ei työllistä minua enempää, kun menee kaksi samalla iskulla. Mutta vähän haastavaa selittää teille lukijoille. Te aktiiviset lukijat olette varmasti kärryillä tästä kaikesta sekavuudesta.

Minulla on neljä luukkua omassa joulukalenterissani. Luvassa on minun suunnittelemaa ja tuottamaa sisältöä, arvontaa teille, alennuskoodia hyödyksi sekä olen ujuttanut hyväntekeväisyyttäkin mukaan. Kaiken tämän lisäksi pääsette vaikuttamaan. Kaikki tämä, koska en tyydy vain vähään, vaan haluan KAIKEN! Hah! Jos tehdään vähän, niin tehdään se sitten suuresti. Joka sunnuntai jouluaattoon asti!

Kaivoin arkistoista kuvan viime vuoden joulumeikistä. Kävin viime viikolla studiolla kuvaamassa tutoriaalin, mutta se ei ole jouluinen. Siitä ajatus sitten viri kysymään teiltä. Täytyyhän minun ainakin yksi joulumeikkitutoriaali tehdä. Siksi kysynkin teiltä toiveita.

Mitä sävyjä haluaisit minun käyttävän tämän vuoden joulumeikkitutoriaalissa? Haluaisin käyttää tätä MACin itse koottua palettia, josta hehkuttelin kuukausi sitten. Yksi meikki tällä on jo tullut tehtyä tutoriaaliksi, sen julkaisen ensi viikolla. Olisi kiva kuulla sinun toiveesi, että mitkä sävyt joulumeikkitutoriaaliin laitettaisiin?

Ihanaa loppuviikkoa ja palataan sitten sunnuntaina! Minä lähden lauantaina miehen kanssa kaksistaan Helsinkiin. Olemme yötä Kämpissä ja menemme Emoon syömään. Josko tuon rentoutumisen jälkeen saisin vihdoin itsestäni irti oppariinikin? Minulla takkuaa pahasti, kun en saa fokusoitua ajatuksiani 100-prosenttisesti siihen. Jos tuo fokusointi parisuhteeseen avaisi oppariin liittyviä lukkoja. Muistakaa muutkin ottaa se jokin irtiotto välillä, vaikka hetki tuntuisi huonolta. Silloin se varmasti on just se oikea hetki!

Sunnuntaina sitten joulukalenterien merkeissä!

X