Lifestyle

Kiitollisuus – mistä olen kiitollinen just nyt

28.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Otetaanko välillä aiheeksi jotain muutakin, kuin kauneutta ja kosmetiikkaa? Mitä jos vaan höpöttelisin? Aivan kuten silloin vanhaan aikaan minulla oli tapana.

Facebookissa julkaisin arvonnan, jossa kerroin kiitollisuudestani tuhannen seuraajan/tykkääjän rajan ylittymisestä. Kysyin arvonnassa osallistujien kiitollisuuden aiheista. Luin illan vastauksia ja tulin tosi hyvälle mielelle. Pohdin kaikessa stressissä ja kiireessä omia kiitollisuuden aiheita. Kyllähän niitä on! Paljon! Jopa ihan arkisissakin asioissa, kuin suuremmissa perhe, ystävät, terveys jne.

Minulla hyvin alkanut syksy muuttui stressaavaksi ja hektiseksi. Tänään on suurimman homman grande finale. Muistatteko postaukseni hyönteisruosta? Esitämme kansainvälisen brändinhallinnan ja markkinointiviestinnän kurssin tärkeimmän työn, joka on ryhmätyö. Tämä kuva on screenshot mainosvideosta. Mainostamme Fazerin hyönteisleipää. Tässähän kävi niin, että Fazer lanseerasi Sirkkaleivän jo tämän vuoden puolella, vaikka uumoilimme sitä mahdollisesti ensi vuonna. Noh, ei se mitään. Raportti piti palauttaa jo 19.11., joten vielä siinä vaiheessa ei Sirkkaleipä ollut kaupoissa. Suullinen esitys on tänään. Sitten tämä paljon energiaani, luovuuttani ja aikaani vienyt työ on tehty! On helpottunut olo, mutta samalla jännittynyt.

Olen kiitollinen, että tämä työ ja kurssin muutkin työt ovat nyt ohi! Vielä viimeistelyä vertaisarviointiin ja se on sitten siinä. Teimme mahtavaa työtä luokkakavereideni kanssa. Olemme aika kunniahimoinen tiimi ja se aina näkyy siinä mitä teemme. Meillä on tällainen vitsi, että meillä lähtee aina mopo keulimaan. 😀

Kuva: Pixabay.com/fi

Olen kiitollinen, että läpäisin ruotsin tehovalmennuksen kurssin! Olen opiskellut ruotsin kieltä viimeksi vuonna 2001. On täysin unohtunut koko kieli, joten keväällä alkavan liiketalouden ruotsin vuoksi, oli pakko prepata. En päässyt panostamaan preppaukseen niin hyvin kun piti. Olin aivan varma, että reputan tentin. Hämmennys oli suuri, kun pääsin läpi. En mairittelevasti, mutta läpäisin. Pakko preppailla lisää joululoman aikana, jotta selviän keväällä liiketalouden ruotsista. Mutta juuri nyt en siitä halua enempää murehtia. Nyt haluan hekumoida tässä tunteessa, kun pääsin ensimmäisellä läpi, eikä tarvitse 1.12. tehdä uusintatenttiä!

Elämäntaparemonttini on kokenut notkahduksia. On käynyt vähän samalla tavalla, kuin pimeiden markkinoiden saneerausyritysten remppahommissa – työ seisoo! Lokakuun puoliväliin asti meni hyvin, mutta sitten alkoi tämä syksyn pahin ruuhka. Salille en ole ehtinyt, mutta vesijuoksussa olen käynyt. Tosin niitäkin peruuntui vetäjän sairastumisen ja oman kiireen vuoksi.

Syöminen on taas epäsäännöllistä ja heikkoa. Mutta tiedättekö missä olen pysynyt kiinni? Nukkumisessa! Vaikka kiire ja stressi painaa, hommat kasaantuu, minä suljen läppärin kannen. Ajattelen, että kokeillaan huomenna uudestaan, jos ehtisin hoitaa sen ja sen tehtävän. En enää jää aamuyöhön asti koneelle kirjoittelemaan koulutehtäviä ja blogipostauksia. Minä pidän kiinni illan pienestä vapaa-ajasta ennen nukkumista.

Joten en ole täysin samassa pisteessä, kuin olin keväällä. Olen harmissani, kun vähän menetin rytmiäni, mutta onnellinen ja kiitollinen siitä, että olen myös onnistunutkin. Kyllä se vaan niin on, että kun on paljon kaikkea, stressi pääsee nousemaan, ei hyvinvointia olekaan niin helppoa hallita. Kunhan edes jostain pitää kiinni, niin onhan sekin jo osavoitto, eikö vain? Onneksi kaikki tämä on vain hetkellistä painetta, ei loppuelämän menoa.

Olen myös kiitollinen perheestäni ja siitä, että meillä on asiat aika hyvin. Jos mielessään valittaa siitä, ettei tänään ehtinyt syömään riittävän usein tai terveellisesti, niin asiat ovat hyvin. Pidän kiinni siitä! Olen kiitollinen, että minulla on mies, joka paikkaa minun kiireitäni kotielämässä.

Saan olla monesta asiasta kiitollinen, vaikka välillä hampaita kiristelenkin. Olen kiitollinen myös teistä lukijoista! Jos en tykkäisi bloggaamisesta ja teistä, en kyllä jaksaisi kirjoitella blogia säännöllisesti. Olen kiitollinen, että olemassa olonne auttaa minua jaksamaan tässäkin. Syksyt ovat kautta vuosien olleet minulla kaikista hektisintä ja aina syksyisin meinaan väsyä. Nyt tänä vuonna on poikkeus! En ole fyysisesti tai henkisesti niin väsynyt, kun olen ollut kaikkina aikaisempina vuosina. Olen joo stressaantunut, kun en hoida asioitani täydellisesti, mutta syy on se, että minä nukun ja annan aikaa perheelleni. Meillä on miehen kanssa leffailtoja, lautapelejä pelaan lasten kanssa ja sukulaisia on tavattu! Jopa pidimme halloween-teemaisen peli-illan. Joukossamme oli Piru, ilmeisesti Hullu Hatuntekijä, venetsialaiset kaksoset, isä Kuolema ja poika Kuolema ja vielä Fakta homman Pirrekin saapui bileisiin.

Loppuun vielä pari muistutusta!

Joulukuun Bette Boxista löytyy kaksi minun suosikkituotetta. Jos haluat tilata boxin ja hyödyntää alennuskoodia, niin kurkkaa Bette Box postaukseeni! Alennuskoodi on voimassa vielä muutaman päivän.

Ja sitten vielä Glitz & Glamin joulukalenteri 2017!

Se alkaa perjantaina!!!! Jee! Tänä vuonna jutun idea on se, että availen elevenin joulukalenterin luukkuja. Postaus liittyy jollakin tavalla sen päivän luukun sisältöön. Lisäksi joka päivä on arvonta. Palkinnot ovat joko sen päivän luukun brändiltä tuotesettiä, tuote täysikokoisena, lahjakortti tai jotain muuta vapaavalinnaista. Ne selviävät sitten päivittäin. Vaikka tietäisit elevenin kalenterin sisällön, et tiedä Glitz & Glamin kalenterin sisältöä ja arvontapalkintoja.

Pakko myöntää, että en ole vieläkään ehtinyt tekee blogikalenterille banneria. Ehkä se sitten 1.12. nähdään! 😉

Minäpä kysyn vielä teiltä tällaista: haluatteko, että teen kerran viikkoon koosteen Lookfantasticin joulukalenterin sisällöstä?

Kun tämän blogikalenterin vuoksi olen menettänyt yllärimomenttini elevenin kalenterista, niin minulla on Lookfantastic sitä varten. Viime vuonna taisin pyynnöstänne tehdä viikkokoosteen sen joulukalenterin sisällöstä. Haluatteko sen tänäkin vuonna?

Iloa tiistaihinne ja pidelkää peukkuja minulle ja tiimilleni esitykseen!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (12)

Se on hyvä aina vähän väliä kaiken kiireen ja stressin keskellä pysähtyä miettimään, mitä kaikkea mukavaa elämässään on. Etsiä ne pienet valonpilkahdukset harmaan keskeltä, ne pienet (ja isot) asiat, jotka saavat hymyn huulillesi. Elämä on kuin vuoristorata, joskus ollaan huipussa tuuletellen ja välillä valutaan alas. Positiivisten asioiden löytäminen ikävinä hetkinä on ihailtava kyky, suorastaan supervoima! Erittäin helppoa sanoa toiselle ”Hei älä stressaa!”, mutta tiedän todella hyvin, että se on paljon vaikeampaa kuin muut osaavat kuvitellakaan. Minulla ei ole itselä henkilökohtaista kokemusta, mutta ystäväpiirissäni on melkoisia stressihiirulaisia :/

Itsellä on ollut tämä koko vuosi melkoisen kiireistä. Uusi työpaikka, elämäntilanne ja harrastus ryhmäliikunnan parissa. Samalla pitäisi löytää aikaa perheelle ja ystäville, ja eikä sitä omaa rentoutumisaikaa saa unohtaa! Koska vuorokaudessa on valitettavasti vain 24 tuntia, niin olen joutunut karsimaan harrastuksista blogien lukemisen, tai ainakin meko rankalla kädellä vähentämään sitä (taisin viime kerralla kommentoidessani kertoa tästä samasta ajanpuutteessta…). Edelleen rakastan kosmetiikkaa! 😀

Mä olen Minna sulle erittäin kade! Olet pitänyt hyvää huolta unestasi, ”akkujen lataamisesta”. Itse olen todella huono menemään aikaisin nukkumaan, aina ollut näin ja varmaan tulee jatkossakin olemaan, vaikka kuinka paljon soimaan itseäni aamuisin 😀 Rutkasti tsemppiä harmaan keskelle, toivottavasti saadaan valkoinen talvi 🙂

Peukku esitykseen ja viikkokoosteelle joo, jos ehdit 🙂

Onko muuten niin että tällä alustalla ei ole kommenttien tilausta? Mä en näe namiskaa nyt tässä puhelimellakaan, yleensä luen incognitoikkunassa yhteisellä läppärillä ja siinä ei näy. Yritän muistaa käydä katsomassa vastauksesi:)

Kiva kuulla, että LF-kooste kiinnostaa. Sellaista lupailin toiselle kommentoijalle, koska tämä sai peukkuja. 🙂

Minulle on vähän epäselvää, että tulevatko ilmoitukset automaattisesti? Viitsitkö kertoa minulle, että saitko s-postiin ilmoituksen vastauksestani?

Voi niin tuttua tuo syysväsymys. Mulle on aina marraskuu kaikkein uuvuttavin ja nyt hain viikon stressiloma. Opiskelen myös työn ohessa ja vaikka se onki ollut antoisaa toki se on aikaakin vienyt. Näyttöni on huomenna ja sen jälkeen homma on paketissa. Ymmärrän hyvin sen miltä tuntuu kun tunnit meinaa loppua päivästä. Pitkäaikainen parisuhteeni loppui pari päivää sitten ja olo on tosi surullinen ja epäuskoinen. Ehkä sen oli kuitenkin aika loppua..en tiedä. Mutta kaikella on aikansa ja eteenpäin pitää mennä. Oikein paljon peukkuja esitykseesi ja uusi vuosi on tulossa uusin voimin?

Just tuo! Marraskuu on aina pahin. Se on tämä pimeys, kiire, paljon tulee kaikkea, jossa minun halutaan tekevän jotain jne. Syksy on aina niin ruuhkainen ja päälle vielä pimeys, niin ei ihme, että tuntuu paukut vähentyvän.

Oi, onnea näyttöön!!! <3 🙂

Voi kurjuus, kun tuollainen tapahtui tähän saumaan. Mikähän siinä muuten on, että aika usein hektiseen, väsyttävään ja stressaavaan hetkeen sattuvat ne todella kuormittavat tapahtumat? Olen itselläni huomannut tällaisen. Toki, eihän eroihin, kuolemiin, tai muihin surullisiin asioihin koskaan ole oikeaa hetkeä, mutta usein ne sattuvat juuri siihen hankalimpaan hetkeen. 🙁

Paljon jaksamisia ja tsemiä sinulle huomiseen, mutta myös jatkoon. Parisuhteen päättyminen on vähän kuin kuolema. Prosessia voi rinnastaa kuolemasta toipumisen prosessiin. Kaksi eri asiaa, mutta silti samoja elementtejä pää niissä työstää sekä sama järjestys menee niissä vaiheissa. Kohta alkaa uusi vuosi. Henkisesti siihen liittyy uusi mahdollisuus, uudet tavoitteet. 🙂

Joo! Kiinnostaa nähdä kalenterin sisältö. Tilasin itselleni kicksin kalenterin, vaikka ei pitänyt. Sen verran ajattelin palkita itseäni tästä vuodesta.

Kicks on ihan kiva. Mulla ollut kahtena vuotena. 🙂 Ihanaa, kun pian pääsee kalenterien kimppuun. Odotan innolla mitä lapseni tykkäävät joulusukkien sisällöstä, mitä meidän Erkka-kissa pitää omasta kalenteristaan ja onhan se hauskaa seurata aikuisen miehen hymyä olutkalenteriaan aukoessa. Niin ja tietty se oma iloni LF-kalenterin kanssa. elevenin kalenterin valitettavasti olen joutunut jo syynää. Siitä ei minulle jännityksiä enää synny, mutta iloa tehdä postauksia ja arvontoja teille. 🙂

Heippa ja terveiset uudehkolta lukijalta 🙂 Luen mielelläni koosteita LF:n kalenterin tuotteista. Itsellänikin on se ja haluan muidenkin mietteitä ja mielipiteitä luukuista paljastuvista ylläreistä 🙂

No hei ja tervetuloa Tuuli! <3

Kiva juttu! Kun LF-kalenterin sisällön purkua on tässä jo toivottu, niin voin sellaisen luvata. 🙂 Tulee sitten ylimääräisenä postauksena viikoittain. 😉

Hei ihana Minna,
On hyvä pysähtyä välillä miettimään elämänsä hyviä puolia, ihan niitä pieniäkin. Jokaisella on ristinsä kannettavanaan ja ihan varmasti sitä kokee välillä elämänsä ihan kamalaksi, mutta helpompaa on kun antaa tilaa kiitollisuudelle, kiukuttelun ja kateuden sijaan <3
Olisi kyllä tosi, tosi mukavaa saada viikkokatsaus Lookfantasticin sisällöstä!

Kyllä! Usein se onni on lähempänä kuin kykynemme näkemään. Kun painaa laput silmillä urassaan, ei aina näe mitä sivuilla on. On hyvä miettiä ja nähdä taas sitä iloa. En minä ahdistunut sillä tavalla ole, mutta onhan tämä opiskelu kaikkien muiden elämäni osa-alueiden kanssa melkoista taiteilua. Jokainen tätä tehnyt varmasti osaa samaistua.

Jee, kiva kun LF-kalenterikin kiinnostaa.

Jotenkin uskon, että esityksenne menee/meni hyvin 🙂 Kiitos blogistasi, jota on ilo lukea. Ei kannata murehtia notkahduksista. Elämäntaparemonttiin voisi varmasti kuulua myös se, että opettelee hyväksymään, että notkahdukset kuuluvat elämään. Loistavaa, että olet huolehtinut unestasi!
Lookfantasticin koosteet kiinnostavat, koska en itse availe mitään luukkuja – paitsi tietenkin blogikalenteissa 🙂

Se on hyvä aina vähän väliä kaiken kiireen ja stressin keskellä pysähtyä miettimään, mitä kaikkea mukavaa elämässään on. Etsiä ne pienet valonpilkahdukset harmaan keskeltä, ne pienet (ja isot) asiat, jotka saavat hymyn huulillesi. Elämä on kuin vuoristorata, joskus ollaan huipussa tuuletellen ja välillä valutaan alas. Positiivisten asioiden löytäminen ikävinä hetkinä on ihailtava kyky, suorastaan supervoima! Erittäin helppoa sanoa toiselle ”Hei älä stressaa!”, mutta tiedän todella hyvin, että se on paljon vaikeampaa kuin muut osaavat kuvitellakaan. Minulla ei ole itselä henkilökohtaista kokemusta, mutta ystäväpiirissäni on melkoisia stressihiirulaisia :/

Itsellä on ollut tämä koko vuosi melkoisen kiireistä. Uusi työpaikka, elämäntilanne ja harrastus ryhmäliikunnan parissa. Samalla pitäisi löytää aikaa perheelle ja ystäville, ja eikä sitä omaa rentoutumisaikaa saa unohtaa! Koska vuorokaudessa on valitettavasti vain 24 tuntia, niin olen joutunut karsimaan harrastuksista blogien lukemisen, tai ainakin meko rankalla kädellä vähentämään sitä (taisin viime kerralla kommentoidessani kertoa tästä samasta ajanpuutteessta…). Edelleen rakastan kosmetiikkaa! 😀

Mä olen Minna sulle erittäin kade! Olet pitänyt hyvää huolta unestasi, ”akkujen lataamisesta”. Itse olen todella huono menemään aikaisin nukkumaan, aina ollut näin ja varmaan tulee jatkossakin olemaan, vaikka kuinka paljon soimaan itseäni aamuisin 😀 Rutkasti tsemppiä harmaan keskelle, toivottavasti saadaan valkoinen talvi 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *