Glitz & Glam

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vai voinko sittenkään ottaa iisimmin? Niin minä kyllä meinaan. Näin tämän magneetin jääkaappimme ovessa. Teksti ja kuva osuivat niin hyvin minun fiilikseeni ja alkavaan elokuuhun.

Minun kolmen kuukauden työharjoittelu/kesätyö Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun myynnin ja markkinoinnin harjoittelijana on nyt taputeltu. Nämä kolme kuukautta olivat mielenkiintoisia, opettavaisia ja vahvistivat tuntemuksiani mihin olen pyrkimässä. Kuljen oikeaa polkua ja olen oikealla tiellä. Siitä huolimatta on aika siisti fiilis, kun saan nyt vähän vähentää taakkaani. Neljä viikkoa saan ottaa iisimmin, vaikka en minä sillä tavalla lomalla ole. Jatkan projektejani, teen harjoittelusta raportin ja videon, esitän kaiken kesän aikana tekemäni työn ja strategiat lomalta palaavalle koulutusvastaavalle sekä annan kaiken kokoamani ja työstämäni materiaalin hänen käyttöön.

En siis aivan täysin ole lomalla, sillä onhan tässä vielä muutamia juttuja ja onhan minulla tämä Glitz & Glam. Blogi on ollut vähän retuperällä tämän kesän aikana. Olen ihan äärimmäisen pahoillani, että olen vastannut niin huonosti kommentteihin. Sen verran on Minna hakannut päätänsä seinään vuosien aikana, että olen oppinut löysäämään jostain. Löysäsin sitten kommentteihin vastailussa, vaikka pakko myöntää, podin ja poden siitä huonoa omatuntoa. Jos joku käyttää omaa aikaansa kirjoittaessa minulle jotain, kyllä näen velvollisuudeksi käyttää aikaani takaisin.

Siispä, tänään minä aloitan ns. ”loman”, mutta se tarkoittaa sitä, että haluan vastata kommentteihinne. On ihan ikävä sitä, kun ajan kanssa pääsen keskittymään kommentteihinne ja vastaamaan niihin ajatuksella. Ihmisellä ei ole määräänsä enempää kapasiteettia. Huomasin jälleen sen. Kun 12 tuntia päivässä (joinakin päivinä enemmänkin) olet suunnitellut, miettinyt, keskittynyt ja luonut jotain, ei enää sen jälkeen kykene kunnolliseen keskittymiseen.

Olen kaikesta kiireestä huolimatta pitänyt kiinni nukkumisesta sekä olen pyhittänyt aikaa perheelle. Olemme tehneet paljon kaikenlaista kesän aikana. Lisäksi miehenkin kanssa olemme viettäneet kahdenkeskeistä aikaa muutamia kertoja. Viime viikolla postasin pysähtymisestä ja hetkessä elämisestä. Kuten siinä sanoin, olen onneksi edes vähän osannut, mutta parantamisen varaa on! Siksi aiheesta kirjoitinkin. Vaikka olemme perheenä ja parina tehneet kaikenlaista, jotenkin monta rautaa tulessa painava henkilö harvemmin osaa elää siinä hetkessä myös henkisesti. Tavallaan olen vähän liihotellut ajatuksissani niissä kaikissa tekemättömissä töissä, miettinyt tulevia projekteja ja uusia työkuvioita.

Siksi lento aurinkorannalle perheen kanssa tulee niin mahtavaan saumaan. Kun lennän hetkeksi pois kaikesta, enkä oikeasti tee töitä, olen varmasti paremmin läsnä perheelleni. Käyn latautumassa kunnolla tulevaa syksyä varten. Elokuun lopussa opinnot jatkuvat ja hyppään opparijunan kyytiin. Eli syksyn agenda on opinnäytetyö. Mutta nyt elokuussa teen kuten jääkappimagneetissa oleva lintu, heitän aivot narikkaan ja hengittelen enemmän. Olen huomannut, että sitä täpinöi, innostuu ja odottaa enemmän jotain, kun ensin vähän ”raataa” sen eteen. Kaikki on vaan nautinnollisempaa niin!

Glitz & Glam ei lomaile, vaikka tässä niin kovasti lomasta täpinöin. Nyt minä lopetan kirjoitukseni ja ”lomafiilistelyni”, sillä…

Nyt on aika nollata nuppi!

Kivaa lomaa kaikille muille lomansa aloittaville! Ja kivaa töihin paluuta lomansa päättäville!

X