glitz & glam

Terveiset Kreetalta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Halusin tehdä pienen, juhannusta edeltävän postauksen täältä Kreetan Haniasta. Tulimme tänne tiistaiaamuna, mutta reissumme alkoi jo maanantaina, kun lähdimme lentokenttähotelliin yöksi. Lento lähti jo kuudelta aamulla. Tiistai ja keskiviikko on nyt ehditty täällä upeassa Haniassa nauttia.

Maisemat ovat huikeat. Minä vaan häkeltyneenä huokailen ja ihailen tätä kauneutta. Teen matkan jälkeen syvällisemmän postauksen, joten tänään vain fiilistelyä, jonka kirjoitan täältä paikan päältä.

Meillä on kerrassaan luksusmainen huone. Oma terassi, jolla oma uima-allas. Terassilta on näkymä yleisille altaille ja ravintolan sekä baarin suuntaan. Katsomme illan showt omalta terassilta, joka on korkeammalla.

Ihan ilman huolia ei tämäkään reissumme päässyt menemään. Tällä kertaa ei auto hajonnut matkalla lentokentälle, eikä ollut kiirettä. Minä voin tällä kertaa hyvin, eikä silmäluomi ole tulehtunut ja turvoksissa. Mutta miehelleni sattui altaalla pieni haveri. Hän hyppäsi pommin, kun minäkin olin hypännyt. Hän meni niin kovaa pohjaan, että jalkaan sattui. Huoh… Nyt on jalka kipeä ja turvoksissa. Ei ilmeisesti murtumaa, mutta kävely tuottaa vähän tuskaa välillä. Toivotaan, että se paranee pian. Olisihan se ihme, jos meillä ei mitään pientä harmia olisi matkassa. Onneksi ei kuitenkaan mitään suurempaa. Ja onni, ettei lapsille ole koskaan tullut muuta kuin meripahoinvointia kerran yhdellä risteilyllä.

Huomenna on juhannusaatto. Tavallisesti vietämme juhannuksen mieheni vanhempien mökillä. Tällä kertaa meitä odottaa lasipohjalaivalla risteily Kreetan rannikolla. Matkan aikana pysähdymme kolme kertaa uimaan ja pääsemme snorklailemaan. Odotan risteilyä ihan älyttömästi! Turkissa jäi retki väliin, kun oli pakko mennä tapaamaan lääkäriä uudestaan, kun silmän turvotus oli ihan huima. Pidelkää tekin peukkuja, että mieheni jalka ei pahenisi, niin pääsemme tällä kertaa retkeilemäänkin lomakohteessa.

Vasta kaksi päivää täällä nautittu, mutta nyt jo sanon tätä upeimmaksi paikaksi, missä olen käynyt Suomen rajojen ulkopuolella. Onneksi vielä ehtii tutustua lisää sekä ehtii myös vain olemaan rauhassa. Lomalla pitää myös olla pysähdyksissä ja antaa kehon sekä mielen levätä. Minä jatkan täällä perheeni kanssa rentoutumista, nauttikaa tekin siellä ihanan lämpimässä Suomessa. Taitaa tulla pitkästä aikaa lämmin juhannus.

Glitz & Glam on juhannuksen lomalla, kuten aikaisempinakin vuosina. Maanantaille olen ajastanut meikkitutoriaalin, jossa tehdään paahteisen kuuma smokey eye -meikki.

Oikein mahtavaa juhannusta ja terveiset täältä Kreetalta!

X