Glitz & Glam

Missä olen ollut ja vaikuttanut

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olette varmaan huomanneet, että olen ollut aika kiireinen. En oikein meinaa ehtiä kommentteihin vastailemaan. Olen syvästi pahoillani siitä. Yritän mahdollisimman pian saada vastattua kaikkiin. Nyt olen vain osan sieltä täältä ennättänyt vastailla. Kiitos kuitenkin kommenteista! Jokaisen olen lukenut. Hirveä syyllisyyden tunne…

Elämässäni tapahtuu kaiken aikaa kaikenlaista. Nykyään kerron niitä aika vähän blogissani. Päätin, että tänään sukelletaan kepeästi työkuvioihini ja kerron, missä kaikkialla olen viipottanut menemään viime päivinä.

Otavamedia toteutti vaikuttajamarkkinoinnin trendiraportin, johon minäkin vastasin ja annoin näkemykseni. Vaikuttajamarkkinoinnin riippumaton asiantuntija PING Helsinki järjesti viime viikolla alan yrityksille ja vaikuttajille miniseminaarin. Minua pyydettiin mukaan Otavamedian trendiraportin esittelyyn ja vaikuttajien paneelikeskusteluun sekä vastaamaan yleisön kysymyksiin.

Allas Sea Poolissa olimme kollegani ja ”työkaverini” Heini Korpelan kanssa aamun rentoutumishetkessä, jonka jälkeen nautimme aamupalaa. Minulle tapahtui klassiset! Huomasin jossain vaiheessa, että jotain hedelmämehua on valahtanut tunikalleni. Kiva pitkä viiva tunikassa ja minä menossa hetken päästä eteen puhumaan. Niin minun tuuriani!

Heini hoiti hienosti vaikuttajamarkkinoinnin trendiraportin esittelyn. Minä olin lähinnä maskottina tässä vaiheessa.

Lopussa oli oma puheenvuoroni. Pakko myöntää, että en oikeastaan edes muista, mitä sanoin. Koko seminaari striimattiin, joten mieheni oli töissä ollessaan kuunnellut vaimonsa puheenvuorot. Sieltä olisi tullut palautetta, jos ihan höpöjä olisin puhunut.

Puheenvuoroni jälkeen alkoi meidän vaikuttajien paneelikeskustelun vuoro, jossa yleisökin sai esittää kysymyksiä. En ollut aivan varma, että jännitinkö enemmän sitä, että joku kysyy minulta jotain vai sitä, ettei kukaan kysy minulta mitään? Joka tapauksessa, sain yleisöstä minulle kohdistettuja kysymyksiä.

Kun PING Helsingin järjestämä seminaari oli ohi, kävin nopealla lounaalla ja kiirehdin Kattilahallille Smart City & Buildings -tapahtumaan. Asiakkaamme oli tapahtuman yhtenä yhteistyökumppanina, joten vaihdoin bloggaajan roolista toiseen työrooliini. Kuvasin tapahtumassa asiakkaitamme ja toimitimme aineistoa yrityksen ja heidän työntekijöidensä somekanaviin. Samalla pääsin tutustumaan asiakkaisiimme ja heidän muiden yhteistyökumppaniverkostojen henkilöihin.

Smart City & Buildings -tapahtumassa vietin kaksi päivää. Koska Kouvola ei ole kaukana Helsingistä, hurautimme pomoni kanssa junalla kotiin ja aamulla sitten takaisin Helsinkiin. Tapahtumassa oli hyvin mielenkiintoisia puheenvuoroja, joita pääsin kuulemaan työn lomassa. Keskiviikkoiltana sitten junassa aloinkin tuntea itseni todella kipeäksi. Huomasin kyllä molempina päivinä, että en ollut ihan parhaimmassa vedossa ja jälkimmäisenä päivänä alkoi särkeä vähän joka paikkaa, mutta luulin sen johtuneen jatkuvasta järjestelmäkameran kantamisesta. Syy sitten kolotuksiin ja vedottomuuteen selvisi kotona, kun kuume alkoi nousta. Siinä sitten menikin loppuviikkoni, kun toivuin kuumeesta.

Tällä viikolla taas mennään! Olin tiistaina Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kotkan kampuksella Rekry- ja verkostoitumistapahtumassa edustamassa yritystä, jossa työskentelen. Tänään olen Kouvolan kampuksella.

Minulta on muuten jäänyt täysin kertomatta, että syyskuusta lähtien olen ollut myös osakkaana yrityksessä, jossa työskentelen. Tämä on se salamyhkäinen juttu, josta en aikaisemmin viitsinyt puhua blogini puolella, kun siitä ei ollut vielä kaikki tietoisia. Nyt se on julkista tietoa, joten voin täälläkin kertoa. Saattaa tuntua nopealta, mutta olen ollut jollain tavalla mukana yrityksen taustalla jo sen perustamisesta lähtien. Opiskelukiireideni vuoksi en voinut ottaa aikaisemmin roolia yhtiössä. Nyt olen täysipainoisesti riveissä ja näyttänyt kynteni, joten minut haluttiin mukaan osakkaaksi.

Kuva: Anniina Jaskari

Vuosi sitten olin opiskelijana järjestämässä samaista tapahtumaa. Olin Kouvolan kampuksen järjestäjäporukan markkinointitiimin johtajana ja tapahtumassa toimin messuemäntänä. Lisäksi olin vastuuopettajan kanssa hoitamassa asiakkuuksia yritysyhteistyöverkostosta. Rekry- ja verkostoitumistapahtuma sai jatkoa ja nyt tänä vuonna se järjestetään jokaisella kampuspaikkakunnalla. Työnantajani on jokaisella kampuksella mukana, mutta itse edustan vain Kotkassa ja Kouvolassa. Kollegani hoitaa Mikkelin ja Savonlinnan.

Tänään olen pitkästä aikaa Kouvolan kampuksella. Jännästi nämä roolit elämässä vaihtelevat. Vuosi sitten olin opiskelijana järjestäjätiimissä, tänä vuonna yritysyhteistyökumppanina.

Tämä viikko on todella kiireinen ja moneen paikkaan jälleen liikun, mutta ensi viikolla odottaa ihana breikki! Päätimme lastemme syysloman aikana, että meidän perheen pitää päästä yhdessä pienelle matkalle. Meillä ei ollut töiden vuoksi mahdollisuuksia lähteä syysloman aikana, mutta ensi viikkoon osui väli, jonka otamme perhematkalle. Lähdemme Tukholman risteilylle lasten kanssa. Hetkeksi pois tietokoneen ääreltä, hetkeksi pois kiireen keskeltä ja arjen pyörityksestä. Meidän perheemme niin tarvitsee tämän aikalisän. Mieheni on pakertanut töiden lisäksi opintojensa parissa ja minä teen kahta työtä. Ihanaa, kun pääsemme täysipainoisesti keskittymään lapsiimme. Meillä on ollut miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa viime aikoina, mutta nyt on ihanaa lähteä lasten kanssa ottamaan pieni irtiotto ja toivoa tyyntä merta matkallemme.

En ole koskaan käynyt Tukholmassa marraskuussa! Olisipa siellä NK:n tavaratalo joulukoristuksissaan! Ihanaa myös mennä tyttären kanssa Sephoraan! Olisikohan se Too Facedin piparipaletti siellä myynnissä? Meinaan kyllä katsoa.

Ihanaa loppuviikkoa sinullekin!

Lue myös

X