Glitz & Glam

Nyt ei pysty parempaan, koska...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään en pysty parempaan postaukseen, koska olen aivan kuitti! Tälle päivälle piti yksi keveä meikkitutoriaali julkaista, mutta eilinen työpäivä venyi lähes puolille öille, enkä ollut ehtinyt postausta edes aloittaa. Siksi kerronkin eilisestä ja kuumimman helteen kestävästä meikkipohjastani. Sen mainitsemani meikkitutoriaalin julkaisen sitten ensi viikolla.

Minulla oli eilen vähän erilainen työpäivä. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK tekee jokaisesta kampuskaupungistaan kaupunkivideon. Arvaatteko kuka esittelee Kouvolaa videolla? No minä! Tiesittekö, että Kouvola on Suomen helteisin kaupunki? No hellettä riitti eilen. Voi luoja! Tuntui, että teen kuolemaa. Koko päivä auringossa, videolla silmiä siristellen, hiki selkää pitkin valuen. Päivä oli kuitenkin kiva ja oli hauska tehdä videota omasta kotikaupungista ja sen parhaista puolista. Kävimme monessa paikassa Kouvolassa. Että osasikin olla kuuma päivä. Kerran koin kunnon nuukahduksen ja yksi kunnon päänsärkykin pääsi iskemään. Onneksi särkylääke helpotti.

KUUMA, KUUMEMPI, KOUVOLA!

Jotta saisin tästä edes vähän kauneusaiheisin postauksen, niin kerron millä tein kaiken sen hikoilun kestäneen meikkipohjani. Tämä on nyt testattu äärioloissa, missä aurinko porottaa, hiki valuu, ilmakin on ollut kostea metsäkuvauksissa jne. Puuteroin välillä, mutta muuten meikki pysyi hyvänä päivästä lähes puoleen yöhön asti.

Tästä parivaljakosta hehkutin ihan hetki sitten. Miksaan Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoiteeseen kevyempää ja tummempaa L’Oréal Paris Glam Beige -meikkivoidetta.

Täältä löydät asiaan liittyvän postaukseni.

Kostutan meikkisienen Avonin Mark Magix Prep and Stay -kasvosuihkeella. Tämä edullinen kasvosuihke kiinnittää meikkivoiteen ihan älyttömän hyvin. En tykkää käyttää tätä suihketta meikin viimeistelyyn, eli suihkuta valmiin meikin päälle, vaan kostutan meikkisienen ja sitten töpsyttelen meikkivoiteen kasvoille. Avonin pullon suihkemekanismi ei ole hyvä. Sumu tulee liian suurina pisaroina. Mutta meikkisienen kostutukseen tämä on huipputuote!

Täältä löydät tämän tehokkaasti meikkiä kiinnittävän suihkeen esittelyn.

Puuteroinnin tein By Terryn hyaluronihappoa sisältävällä puuterilla. Tämä puuteri ei ole ollut viime aikoina eniten käytössäni, koska se on täysin mattainen. Mutta juuri sen mattaisuus oli nyt se tärkeä ominaisuus. Kuvauksissa ei oikein kuulaus toimi, joten täysin mattainen on parempi. Siksi tämä erittäin hienojakoinen mattapuuteri, joka ei kuitenkaan kuivata ihoa.

Täältä löydät puuterista enemmän kommenttejani.

Minulla on nyt testissä nestemäinen puuteri (kyllä, luit oikein!), mutta en uskaltanut sitä ottaa näin kovaan testiin. Mutta silmänympärysihon puuteroin nestemäisellä puuterilla. Kiitos vain lukijalle, Sisi (toivottavasti kohdistan kiitokset oikealle henkilölle), joka ko. puuterista vinkkasi. Nestemäisestä puuterista tulee pian syvällinen esittely.

Päivän olosuhteissa oli kyllä kaikki meikkipohjakatastrofin mahdollisuudet, mutta siitä huolimatta meikkipohja kesti! Vinkiksi vaan, jos tiedossa on kesäjuhlia helteisessä päivässä. Vaikka olen ennenkin ollut kameran edessä, niin onhan se aina niin jännittävää. Kuumuuden lisäksi oli myös jännityshiki pinnassa.

Nyt minä painun suihkuun ja nukkumaan. Kello on 0.57, kun tässä kohtaa kirjoitan. Kotiin tulin reilu tunti sitten. Oli pitkä päivä, eikä enää tässä kohtaa ajatus oikein kulje, kun koko päivän helteessä pinnisteli. Välillä vähän kameralle puhuin ja esiinnyin. Täytyy linkata video tänne blogiinkin sitten, kun se on editoitu ja julkaistu XAMK:n markkinoinnissa.

Onko teillä yhtä luotettavaa meikkipohjaa, vai aiheuttaako tämä kuumuus sulamista muuallakin kuin aivoissa?

Pakko tähän todeta, että minulla meikkipohja kestää, mutta aivot kyllä ovat sulaa mössöä! 😀

X