Glitz & Glam

Paljastuksia kauneusbloggaajista

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Miss Piggy’s Pearls -blogin sympaattinen Salla kertoi totuuksia kauneusbloggaajista. Toisia bloggaajia kehuva idea lähti Mademoiselle Pigalle -blogin Irenen postauksesta. Kiitokset aina niin pirteän aurinkoiselle Sallalle, että kertoi omat ajatuksensa minusta ja sain kunnian olla muiden kanssa kehuttujen joukossa.

Halusin jatkaa eteenpäin tätä hyvänmielen postausta, koska me suomalaiset emme voi koskaan kehua toisiamme liikaa. Minusta kiva idea, sillä ei tämä pelkästään ole sisäpiirin juttu, vaan hyvin ei bloggaavatkin lukijat pääsevät lukemaan toisten bloggaajien mielipiteitä toisista bloggaajista. Välittyykö kaikille sama mielikuva tekstin välityksellä vai onko oma näkemys erilainen?

Kirjoitan tähän vain kauneusbloggaajista ja kerron heistä, jotka olen tavannut ihan oikeassa elämässäkin. En valitettavasti voi aivan jokaisesta tapaamastani bloggaajasta kirjoittaa, sillä heitä on paljon ja kaikki ovat ihania omina itsenään. Kuitenkin osasta oli jo kirjoitettu ja täytyyhän muillekin jättää sellaisia bloggaajia, jotka eivät vielä ole tällaisessa postauksessa esiintyneet.

Eyeshadow and flame -blogin Ilona
Hänen nimensä jo kuvaa erittäin hyvin hänen persoonaansa. Aina iloinen, pirteä ja hänen seurassaan on helppo olla. Meitä yhdistää yhtä kieroutunut huumorintaju, jota toisten on toisinaan vaikea ehkä ymmärtää. Jos Salla sanoi minua äitityypiksi, niin joudun toteamaan Ilonan myös hieman äidilliseksi ja huolehtivaksi, vaikka hänellä ei tietääkseni lapsia ole.

Duvessa on minulle tuttu kohta 10 vuoden takaa. Olemme tutustuneet toisimme netin kautta ja työskennelleet yhdessä jo silloin tiedonjanoisten ja ideoita hakevien hyväksi. Tuohon aikaan vain emme olleet bloggaajia, vaan sivuston ylläpitäjiä. Duvessa on sellainen johon luotan, kuin kiveen. Vaikka emme ole olleet vuosien aikana aina jatkuvasti tekemisissä, niin silti luulen, että olen saanut palan jotain tämän mystisen naisen sielunmaisemasta ja hän minun. Siksi varmaan uskoisin lähes oman henkeni hänen käsiinsä, näin vertauskuvallisesti. 😉

Nonnula -blogin Nonnu
Tämän herttaisen ihmisen olen tavannut valitettavasti vain kerran. Silti Jonnasta välittyi juuri se mitä hän on blogissaan, tekstiviesteissään ja muissa meidän keskusteluissa, jota olemme käyneet virtuaalisesti. Nonnu on niin aito ja hänessä huokuu jonkinlainen sisäinen rauha, jota kadehdin. Hän tuntuu nauttivan elämästä ja sen antamista lahjoista. Nonnulla on vanha sielu, erittäin kaunis sellainen.

Wind It Up -blogin Martina
Tämän naisen aina tapaa mitä upeammissa hiuksissa. Martina on hyvin kiltin naapurintytön oloinen ja en tätä tarkoita millään muulla, kuin hyvällä tavalla. Hänen ihanaa murrettaan on aina niin kiva kuunnella. Vaikka Martina vaikuttaa minusta kiltiltä, niin hän ei todellakaan ole tylsä. Martinassa huokuu sellainen elämänilo, josta hän osaa nauttia. Silti vaistoan, että kiltin tytön alla on piilossa pieni sähikäinen.

Sensaisti -blogin Mari
Aluksi hieman jännitin tämän seesteisen rauhallisen jumalattaren seuraa. Mari ei ehkä ole se suupaltein ihminen porukassa, kunnes…. se sanainen arkku aukeaa. Hänen hienostunut ja itsevarma olemuksensa on hyvin ihailtavaa katseltavaa.

Piece of Panda -blogin Panda
Olette varmasti kuulleet tästä ilopilleristä? Panda on todella helposti lähestyttävä ihminen. Hänen syliinsä voi suoranaisesti sukeltaa jo heti ensimmäisellä tapaamisella. Tämä gimma on sellainen tuhat ja yksi rautaa tulessa yhtä aikaan ja aina siellä missä tapahtuu. Hän on hyvin sosiaalinen ja pitää huolta omistaan. Näen Pandassa hyvin paljon samaa, kuin itsessäni vähän nuorempana. Tietty jotkut asiat eivät koskaan muutu. 😉

Miten niin liikaa? -blogin Elisa
Oi, tämä söpöliini on vain niin valloittava ihminen. Elisan nuoruutta ja energisyyttä huokuva persoona on välitön. Nuoresta iästään huolimatta Elisa on kypsän ja henkevän tuntuinen ihminen. Hänellä on jalat tukevasti maan kamaralla, vaikka ikänsä puolesta saisi vielä liihotella enemmänkin pilvilinnoissa. Ihailtavan järkevä ja fiksu nuori nainen. Tiedättehän ne tyypit, jotka ovat kauniita, älykkäitä, lahjakkaita, taiteellisia ja kaiken lisäksi kun ovat kaikessa hyviä, niin ovat myös niin mukavia, että heitä ei vaan voi kateuksissaan inhota. 😀

Mikä näitä kaikkia kauneusbloggaajia yhdistää? Kaikki ovat tyrmäävän upeita näkyjä, kun liihottavat paikalle ja heidän vilpitön läsnäolonsa valtaa koko tilan hetkessä. Tapahtumissa on mukava käydä, kun siellä on joku kauneusbloggaajista paikalla. Meillä on aina kivaa yhdessä!

Ajoitin tämän postauksen tarkoituksella tälle päivälle, koska tänään pääsen tapaamaan monia ihania kanssasisaria Philosophyn tapahtumaan. Aamulla matkaan junalla Helsinkiin ja heti tapahtuman jälkeen kiireellä takaisin junalla Kouvolaan. Työt kutsuvat minua, mutta vähän normaalista työstäni poikkeavaa. Pääsen naisteniltaan kampaaja työkaverini kanssa kertomaan kaikkea kauneuteen ja trendeihin liittyvästä. Eli ensin itse pääsen olemaan se kuuntelija ja oppija, kunnes sitten illaksi vaihdankin toisin päin. Toiset saavat rentoutua ja kuunnella oppien.

Onko teille tullut/välittynyt samanlainen mielikuva näistä upeista kauneusbloggaajista? 

Ps. Huomasin tämän postauksen valmistuttua, että pari bloggaajaa olikin jo päässyt toisen blogin kehulistalle, mutta en millään enää raaskinnut poistaa heitä. Ei kai tuplasti kehuminen haittaa?

Lue myös

X