Glitz & Glam

The Power of Makeup – meikillä ja ilman

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Yhdessä vaiheessa blogit, YouTube-kanavat ja Instagramit täyttyivät The Power of Makeup -sisällöllä.

Idea näissä The Power of Makeup -kuvissa on esitellä meikin voimaa. Miten paljon meikki muuttaa kasvoja. Monesti näissä The Power of Makeup -postauksissa ja kuvissa esitellään toinen puoli kasvoista meikkaamattomana ja toinen puoli hyvin voimakkaasti meikattuna. On valtavia tekoripsiä, voimakkaat contourit ja paksut meikkipohjat. Kontrasti on suuri. Minä haluan esitellä saman paljon, paljon arkisemmasta meikistä. Aika harva meistä kuitenkaan päivittäin jaksaa sellaista panostusta, kuin The Power of Makeup -kuvissa yleensä on. Näitä The Power of Makeup -kuvia löytää vaikkapa Googlen kuvahaun avulla.

Pystyn olemaan ilman meikkiä. Minusta löytyy blogin täydeltä kuvia ilman minkäänlaista meikkituotetta. Olen niin tottunut siihen, että en edes suuremmin mieti asiaa. Joskus kyllä kuulen siviilissä minut tuntevilta, että olen rohkea uskaltautuessani näyttäytyä ilman meikkiä. Voihan se olla niinkin, mutta en itse asiaa koe rohkeutena. Näytän tutoriaaleissani tämän tästä sitä muutosta, joka minulle tapahtuu.

Suurempi juttu minulle olisi mennä töihin, kouluun tai shoppailemaan ilman minkäänlaista meikkituotetta. Pystyisin, jos olisi pakko. Mutta kun ei ole, niin en koe sellaiselle mitään tarvetta. Elän kuitenkin nykyajan Suomessa, minulla on mahdollisuus itse päättää ja valita. On ehkä vähän hassua, että voin laittaa meikittömät kasvoni tuhansille, kymmenille tuhansille, sadoille tuhansille näytille nettiin, mutta en tykkää mennä kauppaan ilman edes jonkinlaista meikkausta. Siellähän minut huomaa tyyliin muutama kymmenen ihmistä maksimissaan.

Tällainen on minun vähän panostetumpi arkimeikki. Oikeastaan tämä kesä on mennyt jollain meikkipohjatuotteella, kulmakynällä, maskaralla, puuterilla, poskipunalla ja huulituotteella. Tässä kuvassa olevassa meikissä minulla on enemmän panostusta, vaikkakaan ei mitenkään mittavasti.

The Power of Makeup

Tässä minun The Power of Makeup. Ihan kuin olisi kaksi eri kuvaa liitetty toisiinsa. Välissä on vain musta viiva, jolla olen rajannut kasvojen puolet. Kuitenkin olen selkeästi itseni näköinen ja tunnistettavissa Minnaksi myös meikattuna. Minulla on kasvoilla CC-voide, valokynää, vähän varjostusta, korostusta ja poskipunaa. Kulmat kynällä ja kulmamaskaralla. Silmissä kahta luomiväriä, maskaraa sekä alaluomen sisärajauksessa vaaleaa kajalia. Huulissa sävyllinen huulivoide/kuultopuna. Vähemmälläkin saa suuren muutoksen ja voidaan todeta meikin voimaa.

Oletteko koskaan ottaneet itsestänne The Power of Makeup -kuvaa? 

Lue myös

X