Lifestyle

Vähän sitä sun tätä postaus

8.2.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Terveiset täältä sairastuvalta! Meille on kotiutunut jokin sitkeä virus, joka kaataa porukkaa yksi kerrallansa. Jännityksellä odotan, että koska on oma vuoro. Nuorimmainen aloitti jo viikko sitten, eikä edelleenkään ole tervehtynyt. Missään ei kuitenkaan näy tulehduksia, ei edes veriarvoissa. Eipä siinä sitten mitään. Odotellaan ja otetaan rauhallisesti sekä organisoidaan, kuinka arjen saisi edelleen pyörimään.

Tänään postaan sekalaisen seurakunnan postauksen. Mahdutan tähän postaukseen hiukset, Jeffree Starin ja ruotsin kielen. Miten se on mahdollista? Näköjään se on! Vaikka sain sain tämän sekalaisen postauksen kasaan, niin en sitten millään meinannut keksiä tälle postaukselle otsikkoa. Miten otsikoida postaus, jossa ei ole punaista lankaa?

Aloitetaan hoitoaineesta. Ostin syksyn kynnyksellä hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Minähän käytän poishuuhdeltavien hoitoaineiden lisäksi hiuksiin jätettäviä. Olen käyttänyt jo vuosia, sillä pitkähiuksisena ne auttavat hiusten selvittämisessä ja kokemukseni mukaan vähentävät hiusten sähköistymistä.

Goldwellin Just Smooth -sarjan 6 Effects Serum on hiuksiin jätettävä hoito, joka antaa kuusi välitöntä vaikutusta, jotka ovat anti-frizz, kosteussuoja, hallittavuus, käsiteltävyys, sileys ja luonnollinen kiilto.

Tätä seerumiksi nimettyä hoitoainetta levitetään pyyhekuiville tai kuiville hiuksille pituuksiin ja/tai latvoille, eikä huuhdella pois. Lyhyemmille ja ohuemmille hiuksille riittää yksi painallus pumppupullosta. Mitä pidemmät ja paksummat sekä huokoisemmat hiukset, sitä enemmän tuotetta annostellaan. Minulle riittää kaksi painallusta, vaikka hiukseni ovat huokoiset ja pitkät.

Hiukset ovat välittömästi helpommat selvittää, eikä tällöin harjaaminen ole niin rasittavaa hiuksille. Hius saa kosteutta ja kiiltoa sekä sileyttä. Mutta mikä parasta, tämä hoitoaine tuoksuu niin karkille! Olen aivan koukuttunut tämän tuoksuun. Tiedättekö klassikkotikkarin Chupa Chups? Niistä se tavallinen mansikkatikkari, ei mansikka-kerma. Tämä Just Smooth -sarja tuoksuu just siltä! Ihanan karkkinen, makea ja samalla hieman kirpeäkin. Minut koukuttanut tuoksu!

Tätä karkkimaisen ihanalta tuoksuvaa hoitoainetta myydään kampaamoissa, joissa on Goldwellin tuotteet sekä kampaamotuotteita myyvissä verkkokaupoissa ja liikkeissä. En nyt sitten tiedä, että onko tämä aika uusi tuote loppuunmyyty monista verkkokaupoista, vai eikö se vielä ole ehtinyt leviämään myyntiin. Täällä Kouvolassa ainakin Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste myy, sillä omani ostin sieltä.

Hinnaltaan Goldwellin Just Smooth 6 Effects Serum on noin 15-20 euroa / 100 ml. Hinta riippuu niin paljon jälleenmyyjästä.

Pari päivää sitten ovelle koputettiin. Posti toi minulle RUOTSIN KIRJAN! Flexhandel on liiketalouden ruotsia. Tilauspaikka on vähän hassu. Tilasin Prisman verkkokaupasta. Tämä kurssi käynnistyi juuri ja kestää sinne huhtikuun loppuun asti. Olen aivan paineessa tämän kurssin kanssa. Vaikka otin viime syksynä preppauskurssin, en koe olevani ollenkaan valmis tähän kevään kurssiin. APUVA! Siksi päätin tilata ihan uuden kirjan lainaamisen sijaan. Kirjassa on tehtäviä, jotka ovat aika usein lainakirjoissa ja käytetyissä valmiiksi tehty. On pakko oppia sen verran, että läpäisen kurssin. Ensimmäistä kertaa osuu kohdalle kurssi, joka tulee olemaan niin haastava minulle, että hätäilen läpäisemisestä. Minulle kun tuo ruotsin kieli ei koskaan tarttunut, enkä ole sitä opiskellut tai käyttänyt vuoden 2001 jälkeen. Olen nyt sen kurssin edessä, jota olen jännittänyt sieltä opiskelujeni alusta lähtien.

Eräs toinen päivä posti toi yllätyksenä PR-lähetyksen. Ajattelin, että onpas suloinen pakkaus!

Sisältä paljastui Jeffree Starin huulipunia. Olipa kiva yllätys! En itse ole ollut ollenkaan kiinnostunut tästä henkilöbrändistä. Olen vain miettinyt, että ovatko ne meikit niin mahtavia, kun ympärillä oleva hype antaa ymmärtää. Jeffree on kuitenkin aika kova arvostelemaan… noh, ihan kaikkea ja kaikkia sekä ilmaisee mielipiteensä vähän kummallisella tavalla.

Family Collection on kokoelma Jeffree Star -brändin huulipunia, jotka ovat olleet todella kovassa hypetyksessä. Kokoelman jokainen sävy on nimetty Jeffreen perheenjäsenten mukaan, eli hän on Wifey (punainen ylhäällä), kumppaninsa Nathan (persikkainen ylhäällä) ja sitten heidän koirat vasemmalta lueteltuna: Diva (pinkki), Diamond (vaaleansininen), Delicious (rusehtava) ja Baby Daddy (nude).

Minähän iskin silmäni Deliciousiin! Myös klassinen punainen Wifey ja pinkki Diva ovat selkeästi minun juttuja. Pääsen tänään tai huomenna studiolleni kuvauspuuhiin (vihdoin!). Nappaan nämä huulimeikit mukaani, niin saan näistä sitten kunnolliset kuvat käytössä. Tuo vaaleansininen on varmasti hurja minulla!

Mutta on minulla yksi kännykkäräpsy laittaa postauksen loppuun. Tätä en kuvannut blogia varten, vaan WhatsAppsilla laitoin parikymppiselle luokkakaverilleni, joka tykkää näistä Jeffree Starin huulimeikeistä ja on kehunut niitä minulle todella paljon. Siinä on autenttinen kuva. Juuri koulusta kotiin tullut, huulipunaa testattu ja valaistus heikko illan alkaessa hämärtyä. #nofilter 😀 Ei mitään lavastettua ja pitkään puunattua tai aseteltua. Huulipunan sävy on tietenkin tuo Delicious, johon ensimmäisenä iskin silmäni.

Oikein ihanaa lähestyvää viikonloppua! Sunnuntaina taas palaan ääneen täällä Glitz & Glamissa. Nyt peukut pystyyn, että minä en sairastuisi, jotta saisin kaikkia hommiani tehtyä sekä pääsisin studiolleni kuvauspuuhiin.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (10)

Kiitos sinulle! 🙂 Itse olen edelleen säilynyt terveenä ja vihdoin lapsetkin alkavat tervehtyä. Esikoinen vielä joutuu jäämään kotiin, mutta pääsee kyllä ensi viikolla jo kouluun.

Kiitos tuosta hiuksiin jätettävästä hoitoainevinkistä. Paranemista kotijoukoille ja tsemppiä tenttiin.

Kiitos sinulle! 🙂 Itse olen edelleen säilynyt terveenä ja vihdoin lapsetkin alkavat tervehtyä. Esikoinen vielä joutuu jäämään kotiin, mutta pääsee kyllä ensi viikolla jo kouluun.

Toi Just Smooth-jätettävä on just lanseerattu, eli ihan uus tuote. 🙂 Aiemmin sarjassa ollut (ja on edelleen) samankaltainen Rich Repair 6 effects serum, joka on rakennepaikkaava. Ihan luottotuote tällä hetkellä, jota mä muuten käytän 6 (!!) pumppausta omiin hiuksiini, koska on niin kuivat just nyt. 😀 Tota uutta en oo vielä kokeillut. 🙂

Joo, uusihan tämä on. Ihmetyttää vain, kun vieläkään ei ole laajasti myynnissä. Omani ostin elokuun lopussa.

Tuota uudistettua Rich Repairia en ole kokeillut, mutta sitä vastaavaa ennen viimeisintä tuoteuudistusta olen käyttänyt. Osaatko sanoa, että onko tällä uudella ja vanhalla eroavaisuuksia?

Lähettelen tervehtymissäteitä teitin suuntaan 🙂 Ompa tosiaan söötti toi huulipunapakkaus.

Kiitos Kaitlin! <3 Kuuntelen tässä esikoisen angstailua, kun ei vielä huomenna pääse kouluun. *huoh* Vaikka itse olen pysynyt terveenä, on tämä rankkaa, kun lapset joutuvat olemaan koko viikon neljän seinän sisällä.

Ystävänpäivänä esittelen sävyt huulillani. Voin sanoa, että tuo Diamond on minulla aika kamala! 😀

Pikaista paranemista! Nämä tämän vuoden taudit tuntuvat olevan varsin pitkäkestoisia. Meidänkin perheestä on 3/4 parhaillaan lenssun kourissa.

No todellakin! Nuorempi sairastui 1.2. Nyt viikonloppuna on vasta tervehtynyt. Esikoinen sairastui tiistaina, eikä vielä seuraavan viikon maanantainakaan pääse kouluun. Pitkään kestää kuume. Tämä tauti on ilmeisesti aika ”epidemia” nuorimmaisen päiväkodissa. Siellä on jouduttu siirtämään suunniteltuja teemapäiviä ja ohjelmaa seuraaville viikoille, kun niin paljon on ollut lapsia pois. Iso kato ollut lapsimäärässä.

Paranemisia teillekin! <3

Kuullostaa jo ihan tuoksun perusteella mun jutulta. 😀 Mahtaako tämä olla mun hiuksille hyvä, ohut ja vuosikaupalla blondattu niin aina vähän pelottaa että noi kiiltoa antavat ja silottavat saattaa saada vähän rasvatukka-efektin.
Mä muuten huomasin elämäntapamuutoksessa yhden asian (muiden joukossa): en tule enää kovin helpolla kipeäksi. Tässä on nyt mies potenut 2 jotain infernaalista flunssaa, ja odottelin että koska ne tarttuu muhun koska niin käy aina. Ei ole muuten käynyt! Siel se on möyrinyt sohvan pohjalla räkää joka suuntaan valuen ja voivotellen ja mä oon ihan kunnossa. 😀 Varmaan tullut lisää vastustuskykyä kun syö paremmin ja treenaa sen 6 kertaa viikossa. Et säkään siis välttämättä saa mitään.

Ei tee rasvatukkaa. Tietenkään ei kannata tyveen hieroa ja liikaa annostella. Itse aloitan levityksen latvoista ja siitä vähän matkaa pituuksiin – koska vaalennettu hius tarvitsee.

Olen huomannut saman! Vielä ei ole tauti minua kaatanut. Esikoiseni ei vielä huomennakaan pääse kouluun, mutta nuorimmainen pääsee huomenna päiväkotiin. Onneksi! Tämä tauti on ärhäkkä, sillä päiväkodissa on ollut paljon lapsia kipeänä ja pitkään. On suorastaan ihme, että en ole sairastunut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *