Glitz & Glam

Elokuun Lookfantastic Beauty Box - itsevarma ja fantastinen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Tuntuu, että ihan vasta postasin heinäkuun Lookfantastic Beauty Boxista… ei kun hetkinen… minähän oikeasti vasta postasin siitä. Sain heinäkuun boxin elokuun 1. päivä. Eli aika myöhään saapui PR-näytteenä saamani Beauty Box. Noh, tämä elokuun boxi tuli viime viikolla.

Elokuun Beauty Boxin sävymaailma on kauniin turkoosinen. Tällä viikolla minä pulahdan samanväriseen mereen uimaan. Aaah, en malta odottaa! Nyt juttuni lähtevät harhailemaan, kun alan olla aika lomamoodissa, eikä ajatukset meinaa pysyä työssä. Boxin kantavana teemana on tällä kertaa itsensä tunteminen fantastiseksi ja itsevarmaksi.

NAILS INC. INC.REDIBLE GLAZIN OVER LIPGLOSS

Pitkäkestoinen ja intensiivinen huulikiilto. Näitä oli viisi sävyvaihtoehtoa. Minulle osui nude Double Shot Day. Ei ehkä ihan minun sävyni, vaikka kyllähän sitä joskus tulee tuollaisia rusehtavia nudeja käytettyä. Vähän vaan veikkaan ettei sävy oikein istu minulle.

MIO BOOB TUBE + MULTI ACTION BUST FIRMER

Sitten boxista löytyi ”tissivoide”. Eli dekolteelle ja rintamukselle tarkoitettu voide, joka kosteuttaa ja napakoittaa veltostunutta ihoa. Ehkä tällaisille olisi nyt tarvetta. Siihen aikaan, kun oikeasti ei olisi ollut tarvetta tällaiselle voiteelle, minä käytin vastaavaa Oriflamelta. Ikää oli muistaakseni 22 tai 23. Hassu sattuma kylläkin, sillä muutama päivä sitten huomasin, että rintojen välinen iho on vähän jo saanut ikää. Eipä tässä sitten muuta kuin kokeilemaan tätä.

ERNO LASZLO HYDRAPHEL SKIN SUPPLEMENT

Kosteuttava kasvovesi. Tuotetta neuvotaan käytettäväksi iltaisin vanulapulla pyyhkimällä kasvot. Olisin jotenkin kuvitellut, että tätä käytetään kuten muitakin hoitovesiä, eli essencejä. Varsinkin kun koostumus on geelimäinen.

BLINK BROW BAR MINI BROW BUILD INDIAN CHOCOLATE

Testasin tämän Beauty Boxista saadun kulmageelin. Vähän liian paljon jää harjaan värillistä geeliä. Menee kulmat liian helposti sotkuun. Voi olla, että tämän näytekoon pakkaus ei toimi. Tykkään todella paljon sävyllisistä kulmageeleistä. Tosi kiva kun boxista tuli tällainen tuote.

MOLTON BROWN BATH AND SHOWER GEL

Aaah! Rakastan ihanalta tuoksuvia suihkugeelejä! Molton Brownin suihkugeelit ovat niin ihania! Näitä Molton Brownin suihkugeelejä oli kolme eri vaihtoehtoa. Minä sain Pink Pepperpodin, jota minulla on ollut aikaisemminkin. Muita vaihtoehtoja olivat Gingerlily ja Ylang Ylang. Molton Brown on suihkugeelien Rolls-Royce

BALANCE ME PURE SKIN FACE WASH

99% luonnollisia ainesosia sisältävä kasvojen puhdistustuote epäpuhtaalle ja sekaiholle. Puhdistustuotteella voidaan puhdistaa meikit, jopa silmämeikki. Balance Me tuotteita on aika paljon Lookfantasticin joulukalentereissa ja Beauty Boxeissa. Sitä kautta merkki on tullut tutuksi ja olen monia tuotteita testaillut.

Tällainen oli elokuun Lookfantastic Beauty Box. Minä pidin tästä enemmän kuin heinäkuun boxista. Omat ennakkosuosikkini ovat Molton Brown suihkugeeli, Balance Me kasvoputsari ja Mion ”tissivoide”.

Elokuun Lookfantastic Beauty Box sisälsi yhteensä kuusi tuotetta, joista yksi oli täysikokoinen, kolme matkakokoista ja kaksi näytettä, joista kylläkin toinen (kulmageeli) on lähes puolet täysikokoisesta (täysikokoinen 4,5 ml, boxista saatu 2 ml). Eli onko se sitten näyte- vai matkakoko? Boxista löytyi kivan monipuolisesti tuotteita. Kasvojen ja vartalon puhdistusta sekä kosteutusta, lisäksi oli kaksi meikkituotetta. Arvoltaan elokuun boxi oli noin 48,25 €. Elle-lehti mukaan laskettuna arvo nousee yli 50 euroon.

Elokuun Beauty Box on edelleen myynnissä, jos vaikka mielit tämän boxin itsellesi saada. Tässä linkki* Lookfantasticin sivuille. Voit tilata vain yhden tai sitten 3, 6 tai 12 kuukauden määräaikaisen tilausjakson. Mitä pidemmän jakson tilaa, sitä edullisempi jokainen Beauty Box on. Nyt on erityisen kaunis laatikko tuotteilla. Minuun vetoaa tämä turkoosi ja kultainen tehoste. Heinäkuun kokonaan kultainen laatikko ei ollut niin hieno.

Mitä sinä pidät elokuun Lookfantastic Beauty Boxista?

 

X