Glitz & Glam

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin Lookfantastic Beauty Box saatu

Heinäkuu ehti jo mennä, mutta katsellaan silti heinäkuun Lookfantastic Beauty Boxin sisältöön. Boxi saapui minulle eilen, joten en aikaisemmin tästä voinutkaan kertoa.

Heinäkuun Beauty Boxin teema oli kultainen ja aurinkoinen (tai noh, englanniksi teema oli golden goddness). Ei sinällään yllättävä teema, mutta silti todella kiva. Laatikko on jälleen kerran niin hieno ja teemaan sopiva. Tykkään todella paljon tästä, että laatikko, jossa tuotteet tulevat, on joka kerta erilainen ja teeman mukainen.

FILORGA UV BRONZE AFTER SUN

Ihoa hoitava ja kosteuttava after sun -tuote kasvoille. Hyaluroni- ja amonihapot sekä ravitsevat ja tehokosteuttavat ainesosat hoitavat auringon rasittamaa ihoa. Tehostaa rusketusta ja auttaa sitä säilymään pidempään. Voidaan käyttää kasvoille sekä vartalolle.

Tämä tuote tulikin otolliseen hetkeen! Pakkaan tuubin matkalaukkuuni aurinkolomalle. Minulla kun ei ole mitään käsitystä siitä, minkälaiselle rasitukselle iho joutuu etelässä, kun ollaan paljon ulkona. Pian kokemusta rikkaampana.

FIRST AID BEAUTY FACE CLEANSER

Vaahtoava puhdistusaine kasvoille, jonka pH-tasapainotettu koostumus puhdistaa hellävaraisesti meikin, lian ja öljyn kasvoilta.

Lookfantasticin joulukalenterista tuli saman merkin kosteusvoide. En ole voidetta vielä kokeillut. Kiva testata tämä kasvojen puhdistaja. Veikkaan, että tämä ei kirvele silmiä, kerta pH-arvo on tasapainotettu.

DOUCCE FREEMATIC HIGHLIGHT MONO – SPARKED RAY

Douccen korostuspuuteri. Näitä Douccen palettiin kasattavia meikkituotteita on tullut aikaisemminkin Lookfantasticin Beauty Boxista. Tämä korostuspuuteri oli kiva yllätys.

Hyvin kaunis sävy, joka on kivan neutraali ja siksi varmasti sopii hyvin monelle – oli sitten lämmin tai viileä, tumma tai vaalea. Pigmenttisyyttä on, joten sopii varmasti myös luomiväriksi.

LANCER OMEGA HYDRATING OIL

Kevyt ja kosteuttava kasvoöljy. Kiva pieni näytekoko. Nyt en kyllä ole öljyjä iholleni käyttänyt, kun on ollut niin lämmintä ja kosteaa. Jätän tämän odottelemaan syksyä. En keveitäkään öljyjä nyt uskalla iholleni laittaa, ettei tule epäpuhtauksia. Heinäkuussa alkoi vähän pukkaa finnejäkin, vaikka sain nauttia kokonaiset kaksi kuukautta todella finnittömästä ihosta.

KÉRASTASE REFLECTION BAIN CHROMATIQUE SHAMPOO

Hiusväriä suojaava ja kiiltoa antava shampoo kaikille hiustyypeille. Ei aikaisempaa kokemusta tästä tuotteesta. Muutenkin Kérastase on jäänyt minulle aika vieraaksi brändiksi, vaikka sen olen tiennyt jo vuosia ja vuosia. Se ei ole ollut yhdenkään kampaajani edustama brändi, niin siksi varmaan en ole itsekään osannut lähteä kokeilemaan.

SVR LABORATOIRES SEBIACLEAR GEL MOUSSANT CLEANSER

Saippuaton kasvojen puhdistaja, joka vaahtoaa ja puhdistaa ilman kiristävää tunnetta. Erityisesti epäpuhtaalle iholle tarkoitettu.

Vähän hassua, että samassa boxissa on kaksi kasvojen puhdistajaa. Toki toinen oli herkälle iholle ja tämä epäpuhtaalle.

Tällainen oli heinäkuun Lookfantastic Beauty Box. Boxi sisälsi yhteensä kuusi tuotetta, joista yksi ns. täysikokoinen ja loput näytteitä ja matkakokoja. Yritin laskea jonkinlaista suuntaa antavaa arvoa boxille. Päädyin noin 38-40 euron arvoon. Esimerkiksi Douccen korostuspuuteria ei myydä yksittäin, vaan on kolmen napin paletissa.

Heinäkuun boxi on aika kiva. Eniten innostuin Filorgan after sun -geelistä, korostuspuuterista sekä First Aid Beautyn kasvojen puhdistajasta. Ei mikään mega-wau, mutta kivasti on itselle uusia tuotteita.

Tätä heinäkuun Beauty Boxia ei ilmeisesti ole enää myynnissä, mutta elokuun boxi on jo ostettavissa. Tässä linkki* Lookfantastic Beauty Boxin tilaukseen. Teksteissä lukee huhtikuu, mutta Lookfantastic.comin* sivuilta stalkkasin, että elokuun boxi on jo myynnissä. Lookfantastic.fin sivuille ei ole vaan käännöksiä vaihdettu.

Mitä pidit heinäkuun Lookfantastic Beauty Boxista? Ihan kohta saapuvat meidän suomalainen vastine, eli elokuun Bette Boxit!

 

X