Glitz & Glam

Joulukuun Lookfantastic Beauty Box - Vuoden viimeinen kosmetiikkaboksi

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Joulukuu on jo pitkällä! Tänään vietetään talvipäivänseisausta, eli vuoden lyhyintä päivää. Ihanaa, kun tästä päivästä eteenpäin päivät pitenevät. Pian sen huomaa ihan konkreettisesti.

Joulukuun Lookfantastic Beauty Box on myös hyvin tummanpuhuva, mutta aivan älyttömän tyylikäs!

Lähes aina vuoden viimeiset kosmetiikkaboksit ovat parhaimpia. Niin on myös tälläkin kertaa Lookfantasticin joulukuun boksin kohdalla.

Joulukuun Beauty Boxin upeus ei jää vain laatikon ulkopuolelle, vaan myös sisältö on erittäin juhlava. Katsotaan tarkemmin, mitä kaikkea tämä joulukuun boksi pitää sisällään.

Percy & Reed Session Hold Hairspray

Erittäin hienojakoinen, joustavan pidon antava hiuskiinne on matkakokoinen, joten se mahtuu kivasti käsilaukkuun mukaan.

Toivottavasti tässä ei ole samanlainen tuoksu kuin siinä Percy & Reedin hiusten hoitovoiteessa, joita on ollut joskus Lookfantasticin joulukalenterissa ja Beauty Boxissa. Harvoin minkään tuotteen tuoksu häiritsee minua, mutta siinä tuotteessa on jotain, joka ei kerta kaikkiaan vetoa minuun.

Bokseissa on vaihtoehtoisena tuotteena herkälle iholle Pink Clay -kasvonaamio.

Brushworks Double-ended Eye Brush

Kaksipäinen sivellin silmämeikin luomiseen. Toisella siveltimellä ehostaa kulmat tai tekee rajaukset silmiin, toisella siveltimellä levittää luomivärin tai häivyttää rajauksesta utuisemman. Molemmat siveltimet soveltuvat puuterisille ja voidemaisille tuotteille.

Minulla on niin paljon siveltimiä, että tämän laitan eteenpäin. Vaikkapa ensi vuonna Hopelle, kun taas lahjoitan ylimääräisiä (käyttämättömiä) kosmetiikkoja vähävaraisten perheiden teineille. Tänäkin vuonna vein paljon kaikkea nuorten joululahjoiksi.

Jecca Blac Glow Drops

Olen taas innostunut voidemaisista/nestemäisistä korostustuotteista. Siksi tämä Jecca Blac Glow Drops oli mukava yllätys. Shampanjainen sävy on todella kaunis ja luonnollinen. Ohut koostumus imeytyy iholle hyvin ja jättää ihastuttavan säihkeen poskipäille. Tosi ihana korostaja!

Tätä voidaan käyttää koko kasvoille meikkivoiteen alla, mutta itse taputtelen mieluummin meikin päälle korostettaviin kohtiin.

theBalm Petal to the Metal Eye Shadow

Boksista löytyi myös voidemainen luomiväri theBalmilta. Bokseista löytyy eri sävyjä, minun Beauty Boxista tuli tumma sävy, jossa on runsaasti eri sävyisiä kimalteita. Aika näyttävä iholla. Tuotekuvassa näyttää vähän tylsältä, mutta luomilla kaunis.

Medik8 Hydr8 B5 Serum

Tätä hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia sisältävää seerumia olenkin käyttänyt täysikokoisen (30 ml) pullon verran. Ihan hyvä kosteuttaja, joten tämä 10 ml:n pullo pääsee kyllä kanssa käyttööni.

Vaihtoehtoisena tuotteena Beauty Boxeissa on RENin Atlantic Kelp -vartalovoide. Tuo kosteusseerumi on kyllä huomattavasti parempi vaihtoehto. Olen siitä mielissäni.

Avant Pro Radiance Brightening Eye Final Touch

Ja sitten vielä hintavan brändin silmänympärysvoide. Luksusmerkki Avant on ollut aikaisempien kokemuksieni mukaan erittäin hyvä ihonhoitomerkki. Olen pitänyt mm. yönaamiosta ja kasvosuihkeesta.

Hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide on todellakin mieleinen tuote boksista. Tätä testaan heti, kun pari avattua silmänympärysvoidetta on käytetty loppuun.

Tuote on myynnissä purkkiin pakattuna, mutta boxeista tuli tuubiin pakattu versio. Pakkauskoko on sama 10 ml molemmissa, joten kyseessä on ns. täysikokoinen tuote, jonka arvo on 110 euroa!

Juhlakauden Beauty Box sisältää yhteensä 6 tuotetta, joista 3 on täysikokoisia ja loput isoja matkakokoja. Lookfantastic ilmoittaa joulukuun Beauty Boxin arvoksi 150 euroa. Jos pelkän silmänympärysvoiteen arvo on 110 euroa, niin minulla on sellainen fiilis, että nuo loput 5 tuotetta olisivat arvoltaan enemmän kuin 40 euroa.

Itselleni mielisimmät tuotteet ovat kasvoseerumi, silmänympärysvoide ja voidemainen korostustuote.

Todella kiva ja ylellinen tämä joulukuun Beauty Box. Vähän tuotteissa on vaihtelevuuksia, joista saamani versio on todella mieleinen. Marraskuun Beauty Box ei ollut mielestäni kovin ihmeellinen, mutta tämä jouluun oli kyllä todella hyvä.

Joulukuun Beauty Box on vielä myynnissä. Tämän 150 euron arvoisen kosmetiikkaboksin saa 15,50-20,00 eurolla, riippuen tilaako vain yhden kuukauden boksin vai tekeekö 3, 6 tai 12 kuukauden boksitilauksen.

Tilauksen *voit tehdä täältä!

Mitä pidit joulukuun Lookfantastic Beauty Boxista?

Lue myös:

Kauneusbloggaajien joulukalenteri: Joulumeikki & arvonta

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box

Black Friday Beauty Box

X