Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box – sanattomaksi vetävä kauneusboxi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Haluatteko kurkata toisenlaiseen kauneusboxiin? Muutamat teistä lukijoista ovat kertoneet tilanneensa Lookfantasticilta Beauty Boxia. Olen ollut itsekin kiinnostunut ja erään postauksen kommenteissa sanoinkin, että tilaan tuon Lookfantasticin Beauty Boxin itselleni vielä jossain vaiheessa. Kävi sitten niin, että Lookfantasticilta otettiin minuun yhteyttä ja tiedusteltiin halukkuuttani kokeilla heidän Beauty Boxiaan*. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, sillä todellakin halusin kokeilla!

Lookfantastic on brittiläinen kosmetiikkaverkkokauppa, joka on vuosia toimittanut Suomeen. Nyt asiakaspalvelua on pyritty parantamaan avaamalla maakohtaisia verkkokauppoja, eli loppuvuodesta avautui Lookfantastic.fi*. Suomenkielistä asiakaspalvelua saa mm. Lookfantastic FI Facebook-sivuilta sekä Instagram-tililtä @lookfantastic_fi.

Haluan nyt esitellä teille tämän Briteistä saapuneen kauneusboxin sisältöä. Lookfantastic Beauty Box on jumalaisen hieno ulkoa. Tämä maaliskuun Beauty Box on hieman Picassomainen. Laatikko ei ole aina samanlainen, vaan niissä on vaihtelevuuksia. Kannen alta löytyy lausahduksia.

I am fantastic, you are fantastic, we are fantastic.

Huomaatte varmasti, että sinettitarra on vielä kiinni. Sormet syyhyten avasin ensimmäistä Lookfantastic Beauty Boxia. Olin meinaan pidentänyt tuskaani, sillä kun boxi saapui minulle, en päässyt kuvauspuuhiin valoisaan aikaan. Halusin kuviin iskemättömän boxin. Tämä vaati minulta käsittämätöntä tahtotilaa, että en kajonnut silkkipaperien alta löytyvään sisältöön ennen kuvausta.

Maaliskuun Lookfantastic Beauty Box koko komeudessaan. Tarkastellaan lähemmin mitä boxi sisältää.

Beauty Boxin mukana tulevan vihkosen alussa on BB-tiimin intro ja terveiset. Kaikki Lookfantastic Beauty Boxin tuotteet on esitelty pienessä vihkosessa. Lyhyen esittelyn lisäksi vihkosessa kerrotaan käyttöohjeet sekä BB-tiimin vinkit tuotteille.

SKIMONO FOOT MASK 16 ml
arvo 11,95 €

Ensisilmäyksellä luulin tätä pakkausta kangasnaamioksi kasvoille. Erehdyin, sillä pakkauksen kääntöpuolelta selviää hyvin tuotteen käyttökohde.

Kyseessä on jalkojen hoitonaamio, joka hoitaa ja kosteuttaa kuivia jalkoja. Jalkanaamio sisältää sheavoita ja oliiviöljyä. Puhtaat jalat sujautetaan sukkiin, annetaan vaikuttaa 30 minuuttia ja sukat poistetaan, jonka jälkeen seerumi hierotaan vielä jalkoihin.

Vinkki lehtikäisestä: jos jalat tuntuvat kuumottavilta ja kipeiltä, voi jalkanaamion laittaa ensin jääkaappiin hetkeksi ennen käyttöä. Näin mukava viileys virkistää jalkoja.

OMOROVICZA BALANCING MOISTURISER 30 ml
arvo noin 66,25 € (50 ml 110,45 €)

Tämä unkarilainen Omorovicza on minusta hyvin mielenkiintoinen brändi. Lookfantasticin joulukalenterista sain merkin kasvosuihkeen. Hyvin ylellinen brändi.

Tästä kasvovoiteesta kerrotaan, että se kosteuttaa ja häivyttää ihohuokosia sekä kirkastaa ihoa. Kevyt ja viilentävä geelivoide koostumus antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja sopii hyvin meikin alle pohjustajaksi. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle.

Olen tästä tuotteesta hyvin innoissani!

RENU ADVANCED ANTI-AGENING FLASH RELAX MASK 30 ml
arvo noin 12,30 € (100 ml 40,95 €)

C- ja B5-vitamiineja sisältävä kasvonaamio kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Kosteuttava kasvonaamio on ideaali kuivalle ja varttuneelle iholle.

Kasvonaamio hierotaan iholle, silmänympärysihoa välttäen. Annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen kasvonaamio poistetaan haalealla vedellä kostutetuilla vanulapuilla ja puhdistussienellä. Veikkaan, että vesihuuhtelukin käy. Kasvonaamion kerrotaan olevan oiva tuote käytettäväksi ennen tärkeää iltaa tai kun haluaa oikein hemmotella itseään.

Jesh! Tästäkin olen innoissani. Testiin menee!

SKINCHEMISTS ROSE QUARTZ LIP PLUMP 8 ml
arvo noin 52,45 €

Huulia täyteläistävä ja hoitava huulikiilto. Sisältää huulia suojaavaa E-vitamiinia sekä huulia ”turvottavaa” piparminttuöljyä. Voidaan käyttää suoraan huulilla sellaisenaan tai huulipunan päällä.

Tuote on väritöntä, mutta siinä on muuten hyvin kaunis koostumus. Ihailin tuota kaunista shimmeriä, joka siinä on. Tuoksu on raikas ja mentolinen. Huulikiilto tuntuu huulilla viileältä. Saattaa ehkä aavistuksen tehdä huulille täyteläisyyttä, mutta ei tietenkään samanlaista efektiä kuin huulten täyttö saa aikaan. Ainakin itsestäni tuntuu, että huulet olisivat ”paksummat”. En tiedä antaako piparmintun tuoma viileys sellaisen tuntuman, vai oikeastiko huulet vähän täyteläistyisivät?

STYLONDON OVAL FACE BRUSH
arvo noin 8,90 €

Monikäyttöinen meikkisivellin kasvojen meikkaukseen. Voidaan käyttää meikkivoiteen, peitevärin, poskipunan ja puuterin levitykseen.

Harjan varsi on joustava, joka lisää käyttömukavuutta. Oletteko kokeilleet näitä tällaisia meikkisiveltimiä? Minulla on muutama, mutta en ole vieläkään esitellyt niitä. Tykkään, mutta tietysti alkuun täytyy totuttaa itseään uudenmalliseen siveltimeen, joka poikkeaa muista siveltimistäni.

DOUCCE FREEMATIC EYE SHADOW DUO
arvo noin 16,00 €

Huippupigmenttinen ja hohtava luomiväri duo. Täyteläinen ja keveä koostumus on helppo häivyttää.

Beauty Boxissa oli sävyt 78 Kate ja 81 Tenley. Nämä Douccen Freematic -luomivärit ovat sinkkunappeja, joilla voidaan luoda itselleen kustomoitu luomiväripaletti. Kävin tutkimassa valmistajan sivuja. Innostuin tästä merkistä. Kustomoituihin paletteihin mahtuu neljä luomivärinappia, jotka ovat magneettikiinnitteisiä. Saatavilla on suurempiakin paletteja, mutta kustomoiduista löysin vain neljän napin paletteja. Valikoimassa on todella nättejä sävyjä. Koostumuksia löytyy mattaisina sekä shimmerisinä. Täytyy testata nämä Beauty Boxista saadut luomivärit. Jos ovat niin hyviä, kun ensituntumalta vaikuttavat, pakko tutustua näihin vähän syvällisemmin.

Tämä Lookfantastic Beauty Boxin mukana tuleva lehtinen on todella kiva. Hyvin visuaalinen ja kivasti esitelty tuotteet ja käyttövinkit. Ainut tietysti, että tekstit ovat englanniksi, joten tarvitsee vähän osata englantia. Jos kauneus- ja kosmetiikkasanasto on hallussa, niin aivan varmasti ymmärtää pääpointit. Lehtisen loppupuolella on muita pieniä kauneus- ja kosmetiikka-aiheisia artikkeleita, kuten meikkivinkkejä ja tuote-esittelyjä.

Mukana oli myös Elle-lehden The Big Fashion Issue, josta riittää katseltavaa ja luettavaa pidemmäksi aikaa. Lehden hinta £4,40 on viivattu yli, eli tämä yksilö on complimentary copy.

Mutta palataanpa vielä maaliskuun Lookfantastic Beauty Boxin yhteenvetoon. Boxi sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joista yksi on duo. Niin sanottuja täysikokoisia tuotteita oli 4 ja 2 olivat vähän pienempiä kuin täysikokoinen tuote.

Arvoltaan tuotteet ovat yli 220 euroa! Huikea boxi! Lisäksi vielä todella hieno pahvilaatikko, jota kehtaa käyttää lahjalaatikkona. Olen sanaton tästä Lookfantasticin Beauty Boxista. Tämä jos mikä on esteettisyyttä, erikoisia tuotteita ja inspiroivuutta rakastavan juttu. Suosittelen koko sydämeni kyllyydestä.

Lookfantastic Beauty Boxin voi tilata kuukaudeksi kerrallaan, jolloin boxin hinta on 20,00 €. Jos tilaa 3 kuukauden määräaikaisen jakson, tulee yhden boxin hinnaksi 18,00 €. Jos tilaa 6 kuukauden jakson, yhden boxin hinta on 17,00 € ja jos tilaa 12 kuukautta, yksi boxi maksaa 15,50 €. Boxit ovat aina arvokkaampia kuin myyntihinta. Tällä kertaa Lookfantastic Beauty Box on arvoltaan yli 150 euroa ja kallein myyntihinta sille 20 euroa.

Tämä maaliskuun boxi on edelleen myynnissä. Jos teet tilauksen 22. päivään mennessä (tätä kuukautta), niin ehdit vielä saamaan maaliskuun boxin. Jos teet tilauksen 23. päivä tai sen jälkeen, saat huhtikuun Lookfantastic Beauty Boxin.

Tässä suora linkki tilaukseen*.

Hyödynnä Lookfantasticin alennuskoodi! Koodilla GGLF saat 20 % alennusta *tämän linkin normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Koodi ei käy Beauty Boxeihin.

Mitä pidit Lookfantastic Beauty Boxista? Menetkö yhtä sanattomaksi kuin minä?

Lue myös

X