Glitz & Glam

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box – Hidden Gems Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Beauty Box saatu Lookfantasticilta

Syyskuussa jäi Lookfantastic Beauty Box väliin. Ilmeisesti minulle se oli lähetetty, mutta en saanut saapumisilmoitusta. Epäilykseni tähän teoriaan heräsi, kun luin Keyword: Love -blogin Jonnan postauksen lokakuun Beauty Boxista. Tätä on nyt ollut tämän erään logistiikkayrityksen kanssa. Tein jo ennen Jonnan postauksen lukua reklamaation ko. logistiikkayritykseen. On ollut takkuamista monen lähetyksen kanssa, muistakin firmoista. Jos en osaa odottaa lähetystä, missaan saapumisen, koska en saa edes paperista saapumisilmoitusta kaikista heidän kautta kulkeneista lähetyksistä. Nyt onneksi Lookfantastic lähetti minulle seurantakoodin, jonka avulla näin, että paketti odottaa minua. Lisäksi katsoin jälleen, kuinka minulle on muka laitettu sähköiset saapumisilmoitukset. Ei ole näkynyt, eikä ole näkynyt paperisiakaan.

No mutta, lokakuun Beauty Box on minulla, ja on aika avata kansi ja kurkistaa sisälle…

Lokakuun Beauty Box on nimeltään Hidden Gems. Kauniin rasian mukana tulee vihkonen, joka esittelee Beauty Boxin sisällön sekä antaa muita ajankohtaisia tuote- ja kauneusvinkkejä. Elle-lehti kertoo sitten lisää, mitä muodin ja kauneuden tuulia suuressa maailmassa tuulee.

Lokakuun väri on kaunis vihreä. Teemana itsestään huolehtiminen ja positiivinen energia. No sitä todella tarvitaan aina, mutta nyt varsinkin! Itselleni syksy on aina vähän raskasta aikaa ja sen päälle vielä vuodesta toiseen se työntäyteisin ajankohta vuodesta. Onneksi olen jouluihminen, niin joulutouhotukset piristävät minua.

MONU NIGHT RENEWAL COMPLEX

Sekaiholle tarkoitettu yöhoito kasvoille. Mukavan keveä, mutta silti tuntuu kosteuttavalta ja yöksi sekaiholle sopivalta. Tuoksu on raikas ja miellyttävä. Tuotevihkosen mukaan voide sisältää merestä saatua kollageenia ja polysakkarideja, jotka yhdessä palauttavat ihon kimmoisuutta, tasoittaa hienoja uurteita ja vähentävät ennen aikaisten ikääntymisen merkkien näkyvyyttä. Katsoin, että ns. täysikokoinen pakkaus on 50 ml. Tämä Beauty Boxista saatu oli 30 ml. Hyvän kokoinen!

PRAI THROAT & DECOLLETAGE CREAM

Kaulan ja dekolteen iholle tarkoitettu hoitovoide. Tuotevihkosen mukaan kaula ja dekoltee vanhenevat nopeammin kuin kasvot. Sitä en nyt oikeasti tiedä, että onko tässä iässä ainakaan mitenkään tarpeen hankkia kaulalle ja dekolteelle omaa tuotetta. Tärkeintä on muistaa puhdistaa kaula ja dekoltee sekä levittää ainakin se kasvojen kosteusvoide myös kaulalle ja dekolteelle. Itse levitän myös seerumit ja hoitonesteen. Kyllähän minulla oli parikymppisenä oma hoitoseerumi kaulalle ja dekolteelle, mutta nyt vähän huvittaa se hifistelyni. Ei oikeasti ollut edes tarpeen siinä iässä.

DR. LIPP ELDERBERRY LIP TINT

Sävyllinen huulivoide, joita saatavilla kolme sävyvaihtoehtoa. Dr. Lipp huulivoiteet sisältää todella paljon kosteuttavia ainesosia, ei ollenkaan silikoneja ja ovat 100% luonnollisista ainesosista. Yleensä huulivoiteissa on vaseliinia ja/tai mineraaliöljyä. Dr. Lipp huulivoiteissa ei ole. Dr. Lipp voiteiden tärkein ainesosa on farmaseuttista laatua oleva lanoliini, jota saadaan lampaanvillasta.

Vaihtoehtoisesti oli myös Dr. Lipp Original Nipple Balm for Dry Skin, Luscious Lips & Glossy Bits. Onneksi minulle osui tämä sävyllinen huulivoide, sillä sain viime vuoden Lookfantasticin joulukalenterista tuon huulillekin sopivan yleisvoiteen. Ihan loistava voide, mutta kiva kokeilla sävyllistä huulivoidetta. Todella kiva yllätys tämä tuote! Myös ajankohtainen, sillä talvella saattaa huulet päästä rohtumaan.

PIXI FRESH FACE BLUSH

Luonnollinen ja tervettä hehkua antava poskipuna. Saamani sävy BeachRose on täydellinen syyssävy poskille! Ihana! Olen tästä sävystä todella iloissani. Lämmin pohjasävy toimii syysposkille täydellisesti, vaikka yleensä viileitä tai neutraaleja pohjasävyjä suosisi.

AHAVA MINERAL BODY LOTION

Kuolleen meren mineraaleista potkua saanut vartalovoide. Ehkä vähän tylsä, mutta toki tarpeeseen tuleva. Vartalovoiteet vaan ovat vähän turhan yleisiä näissä yllätysboxeissa ja joulukalentereissa. Siksi ne vähän kokevat inflaatiota näissä sisällöissä.

TALIKA BUBBLE MASK BIO DETOX

Vaahtoava detox-naamio kasvoille. Syväpuhdistaa iholta kuona-aineita, saasteita ja supistaa ihohuokosia. Lukuisat happimolekyylit vapautuvat ihokosteuksesta, joka puhdistaa kasvojen ihoa. Toukokuun Lookfantastic Beauty Boxissa oli vastaavanlainen kasvonaamio. Kiva saada uusi eri brändiltä.

Lookfantastic Beauty Box oli lokakuussa todella kiva. Minua eniten miellyttivät Pixin poskipuna, Dr. Lippin sävyllinen huulivoide, Talikan kasvonaamio ja Monun yövoide. Lokakuun Beauty Box sisältää 6 tuotetta, joista 3 oli täysikokoisia/myyntikokoisia ja 3 tuotetta oli isoja näytekokoja.

Lookfantasticin sivujen mukaan Beauty Box on arvoltaan yli 90 euroa.

Tämä lokakuun Hidden Gems Edition on edelleen myynnissä. Jos haluat tilata tämän kauniin ja kivoja tuotteita sisältävän kauneusboxin, voit tehdä tilauksen täällä*. Voit tilata vain yhden kuukauden, jolloin boxi maksaa 20,00 €. Jos tilaat 3 kuukautta, yhden boxin hinnaksi tulee 18,00 €, jos tilaat 6 kuukautta, yhden boxin hinnaksi tulee 17,00 € ja koko vuodeksi jos tilaa, yhden hinta on 15,50 €.

Tällä viikolla esittelen Lookfantasticin jälleen upean joulukalenterin*! Palataan siihen aiheeseen sitten keskiviikkona tai torstaina. Tuo on minun kolmas Lookfantasticin joulukalenteri.

Joko olet tilannut Lookfantasticin Beauty Boxin tai joulukalenterin?

 

Lue myös

X