Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2020 - the Birthday Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Beauty Box saatu Lookfantasticilta

Lookfantasticin syyskuun Beauty Box saapui muutama päivä sitten hyppysiini. Syyskuun kosmetiikkaboksin teema on Birthday eli synttäriboksi! Beauty Box täytti 6 vuotta, joten olin innoissani avatessani laatikon kantta.

Laatikko tuntui heiluttelemalla kevyeltä ja melko tyhjältä, mutta kannen alta löytyikin paljon kaikkea! Nopealla silmäyksellä havaitsin sisällössä hyviä brändejä ja jotain sellaista, jota olen halunnut kokeilla – jaderolleri! Mutta katsotaanpa tarkemmin, mitä nämä synttäriboksin tuotteet ovatkaan.

Illamasqua Mini OMG Highlighter

Illamasqua on sellainen brändi, jota ei vielä saa Suomesta. Olen joskus aikoinaan tilannut brändin omasta verkkokaupasta poskipunia yms. Ilostuin kovasti tästä minikokoisesta korostuspuuterista!

Synttäriboksien sisällöissä on vaihtelevuutta. Vaihtoehtoisena tuotteena on the Balmin kulttimaineinen Mary-Lou Manizer -korostuspuuteri tai nestemäinen korostusvoide!

Minulla on tuo puuterinen Mary-Lou Manizer. Käytän sitä kaikista eniten korostuspuutereistani. Tuo nestemäinen versio olisi ollut todella kiva, mutta tämä Illamasqua on kanssa hyvin mieleinen!

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Tämän tuotteen tiesinkin olevan syyskuun Beauty Boxissa, sillä tämä suosikkivoiteeni mainittiin elokuun Beauty Boxin Sneak Peekissa.

Kyseessähän on sama kasvovoide, joka oli viime vuoden Lookfantasticin joulukalenterissa, isompi purkki tosin. Rakastuin Pro-Collagen Marine -voiteen kosteustehoon, ja siihen tunteeseen, jonka voide kasvoille antoi. Ihanan pehmeä ja silkkinen pinta. Koostumus on sellainen, että se todella tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää juonteita ja ihohuokosia.

Olen siis todella iloissani, että sain tätä lisää! Elemis Pro-Collagen Marini Cream on sen verran tyyristä, että en oikein raaski ostaa sitä. Tämän 15 ml:n näytteenkin arvo on jo yli 30 euroa!

Diego Dalla Palma Mini Lip Pencil

Tämä huultenrajauskynä on pehmeä ja pigmenttinen. Väriä tulee hyvin, eikä raavi tai raasta huulia. Minulta löytyy monia huulipunia, joiden kanssa voin tätä rajauskynää käyttää, sillä tykkään paljon tällaisista nudeista roosasävyistä.

ESPA Pink Hair & Scalp Mud

Tämä onkin varsin mielenkiintoinen tuote, hyvin ajankohtainen minulle. Kerroinkin hiuspohjani jokavuotisesta oireilusta, joka tosiaan alkaa aina näin syksyisin.

Kyseessä on mineraalipitoinen hiusnaamio, joka hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa. Punaista savea sisältävä naamio rauhoittaa ja ravitsee hiuspohjaa. Tuote sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville ja heikoille hiuksille.

Tuote hierotaan hiuspohjaan ja levitetään hiuksiin. Annetaan vaikuttaa 20 minuuttia tai jopa yön yli, jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois.

Luin myös, että tällä tuotteella voidaan pehmentää ja ravita kuivaa ihoa muuallakin kuin hiuspohjassa.

Espan tuotteissa on myös variaatioita bokseissa. Tämän hiusnaamion vaihtoehtoina ovat Espan misellivesi tai kasvoseerumi.

Luxie 209 Large Shader Brush

Sitten oli kauniin värinen luomivärisivellin. Vaikka minulla siveltimiä riittää, niin aika nirsosti käytän niitä. Minulla on ne suosikkini, joissa tykkään pysytellä. Minulla on pari Luxien sivellintä, joista toinen on jatkuvasti käytössä, toinen ei niinkään.

Tämä 209 Large Shader on suurikokoinen sivellin, joka soveltuu puuterisen, nestemäisen ja voidemaisen luomivärin levitykseen ja kevyeen häivyttelyyn. Tämä näyttää ja vaikuttaa hyvältä, ja juuri sellaiselta, jonka tarvitsen täydennyksenä sivellinvalikoimaani. Sivellin muistuttaa MACin legendaarista 239-sivellintä. Luxien 209 on vain kookkaampi.

Brushworks Jade Roller

Ja sitten tämä outo kasvojen hoitoväline, josta en ole saanut tolkkua, onko se uskonasia vai oikeasti toimiva. Jaderollerit ovat olleet hypetyksen aiheena muutaman vuoden. Tuntuu vähän nololta, etten minä ole hankkinut tällaista jo aikoja sitten.

Juttuhan on siinä, että jadekivestä valmistetulla rollerilla rullaillaan kasvoja, kaulaa, dekolteeta tai vaikka käsiä. Pienemmällä päällä voidaan rullailla silmänympärysaluetta.

Rollerilla hierotaan ihoa ja lihaksia, joka auttaa rentouttamaan niitä sekä se stimuloi verenkiertoa. Lisäksi kivi viilentää ja rauhoittaa ihoa ja vähentää turvotusta.

Toiset rullailee kasvonaamion levityksen jälkeen, toiset täysin puhdasta ihoa ja toiset seerumin levityksen jälkeen. Täytyy aloittaa testailut, ja kokeiltava, mitä tykkään ja miten tykkään käyttää. Ainakin luulisin saavani otsani jännitykselle apua, jos vaan muistan säännöllisesti rullailla.

Sitten ylimääräisenä kylkiäisenä popsocket. Minulle turha, sillä en voi kännykkäni magneettikuoriini kiinnittää tällaista. Annoin tyttärelleni. Häneltä muuten jouduin kysymään, että millä nimellä näitä puhelinpidikkeitä oikein kutsuttiinkaan. Nolo mutsi! 😂

Synttäriboksi sisälsi yhteensä 6 tuotetta ja yhden ns. mainoslahjan, popsocket. Kokonaisuus sisälsi kauneusvälineitä, hiusten- ja ihonhoitoa sekä meikkejä. Todella kiva kattaus kaikkea. Brändit ovat laadukkaita ja tuotteet mielenkiintoisia.

Minun on pakko sanoa, että pitkästä aikaa on kauneusboksi, joka osui niin nappiin kuin voi! En voi edes nimetä, mikä oli paras tai kiinnostavin, koska nyt on kaikki. Näin harvoin kuitenkaan on.

Arvoltaan syyskuun boksin kerrotaan olevan yli 80 euroa. Hinnaltaan syyskuun Beauty Box on 15,50-20,00 euroa, riippuen tilaako yhden vai 12 kuukauden boksit.

Syyskuun Lookfantastic Beauty Box Birthday Edition on parhaillaan myynnissä. Nyt silmät kiinni, jos et halua tietää lokakuun Sneak Peekia! Lehtikäisen mukaan lokakuun Beauty Boxissa on matkakokoinen By Terryn Baume de Rose Flaconnette -huulihoide! Olen niin halunnut kokeilla tuota, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ostaa. Mahtavaa, kun se on luvassa ensi kuussa.

Syyskuun ja sitten myöhemmin lokakuun Beauty Boxin *tilauksen voit tehdä täällä.

Oletko samaa mieltä, että synttäriboksi on hyvä?

Lue myös:

Elokuun Lookfantastic Beauty Box 

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic joulukalenteri 2019

Lookfantastic joulukalenteri 2019 sisältö

X