Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box toukokuu 2020 – Botanical Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Saatu Lookfantasticilta

Tänään esittelen todella kivan Lookfantasticin Beauty Boxin, joka minulle lähetettiin pitkästä aikaa. Olen tässä pitänyt hetken taukoa Beauty Boxin osalta, sillä en vastannut viime syksynä, kun minulta tiedusteltiin halukkuutta jatkaa boksin saamista.

Beauty Boxin teema on *Botanical Edition. Boksin teemasta kerrotaan seuraavasti:

Boxiin oli tässä kuussa kerätty erityisesti orgaanisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka ovat vapaita ylimääräisistä kemikaaleista ja myrkyistä!

Eli toukokuun Beauty Box on teemaltaan vastuullisempaa ja kestävää kehitystä huomioivaa kosmetiikkaa.

Tuttuun tapaan Beauty Boxin mukana tulee vihkonen, jossa esitellään boksista löytyvät tuotteet. Vihkosen loppupuolella käsitellään kaikkea ajankohtaista kauneudenhoitoon liittyvää. Takakannessa on välillä sneak peek seuraavan Beauty Boxin sisällöstä. Paljastan postauksen loppupuolella, mitä kesäkuun boksiin luvataan.

Sisältö oli tällainen. Boksi ei ollut mitenkään painava, mutta silti sisältä löytyi 6 tuotetta. Vaikutti välittömästi kiinnostavalle, joten esittelen tarkemmin, mitä Botanical Edition -boksi piti sisällään.

MAGN!TONE LONDON WIPE OUT ECO FRIENDLY MICROFIBRE CLEANSING CLOTH

Kyseessä on mikrokuituinen meikinpuhdistusliina, joka lupaa puhdistaa kasvot vain lämpimää vettä käyttämällä. Liinalla pyyhitään kasvot pyörivin liikkein. Liina on ihanan pehmeä. Tuotteelle luvataan pitkää kestoa, joten sen voi pestä pesukoneessa 30-asteessa jopa tuhat kertaa.

Olen näihin skeptinen, enkä vieläkään ole toteuttanut kunnollista testiä meikin kanssa. MUTTA, aivan älyttömän hyviä esimerkiksi kasvonaamioiden pyyhintään. Varsinkin savinaamioiden pyyhkimiseen todella hyviä.

DR. LIPP 100% NATURAL MOISTURISING COLOUR LIP TINT IN SWEET POTATO

Erittäin kosteuttava ja sävytetty huulivoide. Sisältää lanoliinia, joka on erittäin tunnettu ainesosa hoitamaan kuivia, haavautuneita ja rohtuneita ihoalueita. Lanoliinihan on lampaanvillarasvaa, joten tämä tiedoksi täysin vegaanista kosmetiikkaa käyttäville.

Minulla on aikaisemminkin ollut näitä Dr. Lipp -huulituotteita. On ollut sävytöntä ja sävyllistä. Voin sanoa, että nämä ovat yksiä parhaimpia huulivoiteita huulten ollessa rohtuneet. Sävyä näissä on hyvin kevyesti. Minun makuuni saisi olla vähän enemmänkin.

EYEKO MINI EYEBROW GEL

Kulmakarvoja hoitava kulmageeli antaa kulmille sävyä sekä ryhtiä. Testasin tätä välittömästi. Jos et pidä kuituja sisältävistä kulmageeleistä, vaan haluaisit sävylliseltä kulmageeliltä ohutta koostumusta, niin tämä kannattaa kokeilla. Tämä Eyekon kulmageeli ei niinkään tuuhenna, vaan antaa väriä ja ryhtiä kulmiin. Noh, toki vähän siitä tuuheuttavaakin efektiä syntyy, mutta ei samoissa määrin kuin kuitupitoisissa kulmageeleissä.

AVANT ULTIMATE HYALURONIC ACID RESURFACING DUO MOISTURISER

Kirkkaampaa ja tasaisempaa ihoa lupaava kosteusvoide sisältää mm. hyaluronihappoa, sheavoita ja manteliöljyä.

Tämähän on melkoisen arvokas kosteusvoide, sillä 50 ml:n purkki maksaa 116,45 €! Beauty Boxissa oli tuubiin pakattu, mutta sisältää saman verran tuotetta.

Lookfantasticin joulukalenterista tuli tämän saman merkin yönaamio, postaukseni löydät tästä linkistä.

KORRES HYDRA-BIOME PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK

Kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkälle iholle soveltuva kasvonaamio kosteuttaa ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa. Kreikkalaista jogurttia sisältävä kasvonaamio tekee lukemani mukaan voimakkaasti viilentävän tunteen rauhoittaen stressaantunutta ja herkkää ihoa. Naamion kerrotaan korjaavan ihon mikrobitasapainoa ja palauttaa stressaantuneen, samean, kutiavan tai epätasaisen ihon luonnollisen hehkun ja sileyden.

Olen aivan innoissani tästä lukemani perusteella. Varmasti mahtava tuote näin kesää vasten.

BALANCE ME HYALURONIC PLUMPING MIST

Erittäin kosteuttava kasvosuihke, joka sisältää hyaluronihapon lisäksi mm. ananas-, bergamotti- ja kamomillaöljyä.

Vaikka tämä onkin matkakokoinen, on suihkepullossa hyvä sumu. Yllätyin! Ihanan kosteuttava kasvosuihke, jota tosiaan voi käyttää kosteuttajana ennen seerumia ja kasvovoidetta tai meikin päälle kosteuttamaan päivän mittaan. Tästä lämmin suositus jo näin pikaisen testailun perusteella.

Tällainen oli toukokuun Lookfantastic Beauty Box. Boksi sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joista 2 oli ns. täysikokoisia ja loput 4 tuotetta oli matkakokoisia, eli noin suunnilleen puolet tai 1/3 osa täysikokoisesta tuotteesta.

Arvoltaan tämä Botanical Edition Beauty Box on 163€! Eipä siis ihme, että tämä myytiin loppuun todella nopeasti.

Omat suosikkini tästä Beauty Boxista ovat kaikki! Ei tässä ollut yhtään sellaista tuotetta, mitä en voisi käyttää tai minua ei kiinnostaisi käyttää. Ainoastaan kasvojen puhdistukseen tarkoitettuja liinoja en oikein osaa pitää loistavina meikinpuhdistukseen vain yksinään käytettynä, mutta sitä voi hyödyntää puhdistusaineen kanssa käytettäväksi sekä kasvonaamioiden pyyhkimiseen.

Valitettavasti juuri tätä toukokuun Beauty Boxia ei voi enää saada, sillä se loppuunmyytiin jo.

Mutta kesäkuun Beauty Boxin voi tilata sekä voi hyödyntää kampanjaa, jossa saa mysteeriboksin 10 eurolla, jos tekee tilauksen.

Kesäkuun boksin sneak peek oli toukokuun vihkosen takakannessa. Ensi kuun Beauty Boxissa on Molton Brownin Coastal Cypress & Sea Fennel -suihkugeeli. Tuo on minusta vähän maskuliininen, vaikka taitaa kuulua unisex-tuoksuihin. Tuo raikas suihkugeeli on mieheni lemppareita.

Kesäkuun ja mysteeriboksin tilaukseen pääset *tästä linkistä, jossa kerrotaan lisää.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

Lue myös

X