Glitz & Glam

Lookfantastic x NEOM Organics Beauty Box

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Lookfantasticilta

Minä olen nyt vähän myöhässä tämän postaukseni kanssa! Pöhköä esitellä jotain, joka on loppuunmyyty! Toissa päivänä vielä oli, mutta olin ajatellut postauksen torstaille julkaisuun. Mutta voimmehan siitä huolimatta tehdä katselmuksen vähän erikoisempiin tuotteisiin, joita Lookfantastic x NEOM Organics sisälsi. Brändi on minulle aivan uusi! Lookfantasticilla on muutamia kertoja vuodessa näitä erikoisbokseja jonkun brändin kanssa. Ideana se, että koko sisältö on yhden brändin tuotteita. Näitä on ollut mm. MAC, Molton Brown ja Illamasqua. Nyt tällä kertaa vuorossaan NEOM Organics.

NEOM Organics on lifestyle-tuotteita sisältävä brändi. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa hyvinvoinnista, ja sen vuoksi tuotteet on tehty tukemaan hyvinvointia. Parempaa unta, energisempää oloa, vähemmän stressiä ja mielialan nostattajaa. Näillä teemoilla NEOM Organics on kehittänyt tuotevalikoimaansa. Tuotteissa on tuoksuja, jotka ovat 100% luonnollisia. En ollut kuullutkaan tästä lifestyle-brändistä aikaisemmin, mutta kyllähän tässä mielenkiinto heräsi, kun Lookfantasticin teemaboksin kautta NEOMiin tutustuin. Vaikuttaa vahvasti siltä, että sisustus- ja kauneustuotteet ovat rakennettu tuoksuterapian ympärille.

NEOM Organicsiin voit tutustua lisää heidän virallisilla kotisivuillaan.

Lookfantastic x NEOM Organics Limited Edition Beauty Box tuo hyvää unta. Uniteemalla rakennettu NEOM-boksi pyrkii tuomaan parempaa unta erilaisten rentouttavien ja unta tukevien tuoksujen kanssa.

Lookfantastic x NEOM Organics Limited Edition Beauty Boxin mukana tulee vihkonen, jossa esitellään sisältö sekä syvennytään muutenkin NEOM Organicsin tuotteisiin.

Kun avasin teemaboksin, ilahduin pakkauksista. Ne ovat hyvin kauniita. Sisältö on Perfecting Night’s Sleep -sarjaa, josta voi jo arvatakin tuoksun, laventeli!

En tiedä, olenko mummomaistunut, mutta miksi ihmeessä alan nykyään kertoa, että tästä laventelista tykkään? Inhosin ennen laventelin tuoksua. Se ei ollut ollenkaan minun juttuni, enkä koskaan pystynyt ihastelemaan sen tuoksua tuotteissa. Olen tässä vuosi vuodelta alkanut kertoa, että juuri tässä ja tässä tuotteessa on hyvä laventelin tuoksu. Nyt aloin pohtia, että jospa minä olenkin muuttunut? Tykkäänkö nykyään laventelista? Rakastanhan minä Guerlainin Mon Guerlain EdP tuoksua. Yksi parhaimpia ikinä! Siinäkin on myös laventeli isossa roolissa. Identiteettini kuitenkin on vielä laventelia inhoava, joten tätä huomiotani täytyy vähän sulatella ja pohtia.

Kuvissa minulla on yksi lempikukkani, lilja! Rakastan liljoja ja niiden tuoksua! Näin kaupassa kauniita liljoja, joten oli pakko ostaa. Haaveilen kyllä, että ensi kesänä somistan meidän terassilaajennustamme ruukuilla, joissa kasvaa laventelia. Ostin veronpalautuksilla paljun, joten meidän terassi laajentuu ja vähän pihakin meni uusiksi. Ensi keväänä pääsen vähän leikkimään viherpeukaloa, joka minulla on keskellä kämmentä. Haaveilen kaikenlaista, mutta saa nähdä, mitä saan ensi keväänä ja kesänä aikaiseksi.

PERFECT NIGHT’S SLEEP PILLOW MIST

Tyynysuihke ei enää ole aivan uusi juttu minulle, sillä olen saanut Lookfantasticin kuukausittain ilmestyneestä Beauty Boxista ja vuoden 2016 joulukalenterista toisen merkin tyynysuihkeen. Mikä on tyynysuihke? Kyseessä on tuoksusuihke, jota suihkautetaan tyynylle ennen nukkumaan käymistä. Tuoksu rentouttaa ja antaa paremmat mahdollisuudet nukahtamiseen ja rauhalliseen uneen. Minua ei vaivaa unettomuus, sillä kun pääni tyynyyn laitan, niin usein olen unessa ennen, kun pää osuu tyynyyn. Toki vuosia sitten masennuksesta kärsiessäni unettomuus vaivasi ja viime syksynä olin niin loppu, että stressi jo häiritsi unta. Oli kamalaa, kun väsyttää, mutta uni ei vaan tule. Olin tosiaan tässä vuosien saatossa ehtinyt unohtaa, miten siitä meinaa tulla hulluksi – unettomuudesta siis. Onneksi minulla se oli vain väliaikainen tila, kuten oli herkkäunisuuskin siinä vaiheessa sekä aina samaan aikaan yöstä herääminen. Nyt kyllä uni maittaa, eikä mitään ongelmia sillä saralla. Otin viime talvena epätoivoissani käyttöön tyynysuihkeeni. En tiedä, alkoiko juuri silloin henkinen väsymys helpottaa vai auttoiko suihke, mutta talvella aloin taas nukkua paremmin. Epäilen, että irtiotto opparista ja kaikesta stressaavasta auttoi, ja tyynysuihke vaan sattui olemaan kokeilussa samaan aikaan. Mene ja tiedä, mutta toipuminen unettomuuteen alkoi.

NEOM Perfect Night’s Sleep Pillow Mist toimii samoin kuin silloin käyttämäni tyynysuihke. Laventelia, patsulia ja kamomillaa sisältävä tuoksu suihkautetaan tyynylle (tausta puolelle) ennen nukkumaan käyntiä. Eteeriset öljyt rentouttavat tuoksullaan ja auttavat uneen – tai ainakin näin tuotteelta luvataan.

TRANQUILLITY SCENTED CANDLE

Ihanaa, kohta onkin syksy ja onkin aika kaivaa kynttilät esiin! NEOM-boksista tuli tuoksukynttilä, jossa tuoksuu laventeli, makea basilika ja jasmiini sekä 16 muuta eteeristä öljyä. Tuoksut auttavat rentoutumaan ja valmistelevat yöunille. Kynttilän tuoksu on aika kiva. Hyvin puhdas ja laventelinen.

PERFECT NIGHT’S SLEEP CLEANSING BALM

Sitten hyvin mielenkiintoinen pakkaus, jossa mukana puhdistusbalmi ja puhdistusliina. Meikkiä puhdistava balmi sisältää vitamiineja, ruusuöljyä ja erilaisten kukkien uutteita, kuten kirsikankukan ja pionin sekä 13 rentouttavaa eteeristä öljyä.

Puhdistusbalmia käytetään iltaisin meikin ja ilmansaasteiden sekä muun lian puhdistukseen. Ensin pyöritellään herneenkokoinen määrä balmia kasvoilla, jonka jälkeen lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla puhdistetaan kasvot ja kaula.

Olen tästä tuotteesta innoissani! Aina on tilaa uusille puhdistusbalmikokeiluille.

PERFECT NIGHT’ SLEEP BODY OIL

Ihoa sileyttävä ja ravitseva vartaloöljy sisältää erilaisia luonnollisia öljyjä ja A-vitamiinia. Vartaloöljyssä tuntuu tuttu laventelin tuoksu. Öljy tuntuu imeytyvän nopeasti. Vaikka kyseessä on kuivaöljy, ei se tunnu liian kuivakalta. Olen vaan huomannut, että minulla tulee kylmiä väreitä liian kuivalta tuntuvista öljyistä. Se tuntuu inhalta levittää iholle. Jos jollain on sama homma, tietää hyvin, mistä minä puhun. Tässä öljyssä on laadukas koostumus! Laventelin lisäksi olen tuntevinani tuoksussa hieman anista.

PERFECT NIGHT’S SLEEP FACE OIL

Pieni pipettipullo kasvoöljyä. Vaikka näytekoossa on vain 5 ml, se riittää yllättävän pitkäksi aikaa, kun kyseessä on öljy. Yökäyttöön tarkoitettu kasvoöljy ravitsee ihoa ja palauttaa sen hehkun nukkuessasi. Vitamiineilla ja antioksidanteilla kyllästetty kasvoöljy sisältää 13 eteeristä öljyä sekä muita öljyjä, kuten manteli- persikansiemen- ja ruusunmarjaöljyä. Tuoksussa tuntuu laventelia, joka on kieltämättä vähän tuju kasvotuotteeseen. Öljy on hyvin seerumimainen ja helposti ihoon imeytyvä. Ei jätä ikävää rasvaisuutta.

NOURISH, BREATHE & SLEEP HAND BALM

Ja sitten vielä laventelille tuoksuva käsivoide. Yövoide käsille, jossa tuttu rentouttava tuoksu, kuten postauksen muissakin tuotteissa. Pidän tämän käsivoiteen tuoksusta enemmän kuin kasvoöljyn. Tässä tuoksu on pehmeämpi, sellainen untuvainen. Täyteläinen käsivoide imeytyy oikein kuiviin käsiin, mutta hoidetuilla käsillä on enemmänkin käsien yönaamio. Toki pienemmällä annostelulla saa voiteen imeytymään nopeammin.

Lookfantastic x NEOM Organics Limited Edition Beauty Box on hauska kokonaisuus! Tällaiset yhden brändin Beauty Boxit ovat kivoja, kun niissä pääsee tutustumaan johonkin tiettyyn brändiin kokonaisvaltaisemmin.

NEOM Organics Beauty Box sisälsi yhteensä 6 tuotetta (+liina). Täysikokoisia ovat kynttilä, puhdistusbalmi+liina sekä tyynysuihke. Isoja näytekokoja ovat käsivoide, vartalo- ja kasvoöljy. Boksin arvoksi ilmoitetaan 120 €. Hinnaltaan NEOM Organics -boksi oli 52,00 €, mutta alekoodilla sen sai 47,00 eurolla. Valitettavasti tämä laventelin ystäville suunnattu erikoisboksi on loppuunmyyty. Minä myöhästyin tämän kanssa, kun en halunnut ihan joka päivälle kosmetiikkabokseja postailla. Siksi jätin vähäksi aikaa tämän odottelemaan.

Laventelintuoksuista torstaita ja hyviä yöunia hektiseen elämään!

Lue myös

X