Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2019 – Spotlight Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Lookfantastic Beauty Box saatu

Maaliskuun Lookfantastic Beauty Boxit* tulivat tällä kertaa todella ajoissa. Siksi esittelen maaliskuun boxin jo nyt! Sain tällä viikolla myös Bette Boxin, mutta kun maanantaina esittelin Box for Menin, niin menisi kyllä liian boxiviikoksi, joten katsellaan Bette Boxiin sitten ensi viikolla.

Että minä rakastan näiden Lookfantastic Beauty Boxien laatikkoja. Nyt on taas jotenkin erityisen hieno ja piristävä ulkoasu laatikolla. Säästän näitä laatikoita ja käytän lahjalaatikkoina aina tarvittaessa – synttäreitä, jouluja jne. Uusiokäyttöön kannattaa laittaa, sillä ei näin upeita kannata roskiin heittää.

Maaliskuun boxin teema on valokeilan varastaminen, joten sen vuoksi boxi on Spotlight Edition. Tuotteet ovat markkinoiden parhaimpia kauneudenhoitotuotteita.

Tuttuun tapaan Beauty Boxista löytyy Elle-lehti sekä vihkonen, jossa tuotteet esitellään ja kerrotaan jostain muusta ajankohtaisesta kauneudenhoitoon liittyvästä.

Ihana violettinen värimaailma boxin sisällä! Sisältö näytti tältä. Kuusi kiinnostavaa kosmetiikkatuotetta, joilla se valokeila varastetaan… minä muuten olin viikko sitten valokeilassa, kun Pasilassa mainoskuvauksissa olin. Vaikka minä kameran eteen pystyn menemään, en ole omalla mukavuusalueellani. Kaikista eniten omaa mukavuusaluettani on tämä, jota juuri nyt teen – kirjoitan teille.

Mutta katsotaan nyt tarkemmin, mitä kaikkea maaliskuun Lookfantastic Beauty Box piti sisällään.

MORPHE MINI HIGHLIGHTER IN SPARK

Vähän kivaa, kun boxista tuli Morphen tuote. Tämä on minun ensimmäiseni. Te, joilla on kokemusta Morphesta, mitä suosittelisitte? Todella kaunis ruusukultainen, hohtava korostuspuuteri. Mutta pakko vähän ihmetellä, että miksi kahdessa peräkkäisessä boxissa on korostuspuuteria? Helmikuussa saimme paletin, jossa aurinkopuuteri, korostusväriä ja poskipuna. Koska kukaan ei ehdi kuluttamaan korostuspuuteria näin paljon hetkessä, on vähän hassua, että taas tuli. Tämä Morphe sopii myös hyvin luomiväriksi. Kannattaa kokeilla!

OMOROVICZA CLEANSING FOAM

Oi, tämä on kiva! Lookfantasticin joulukalenterista tuli Omoroviczan kuoriva putsari. En sitä ole vielä kokeillut. Nyt tuli boxista vaahtoputsari. Kiva kokeilla tämä vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Omorovicza on unkarilainen luksusbrändi. Ihonhoitotuotteet ovat hintavia – siis todella hintavia! Siksi onkin todella mukavaa, kun näiden boxien ja joulukalenterien kautta olen päässyt tutustumaan merkkiin.

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5 HYDRATION SUPPORT FORMULA

Tästä tuotteesta olikin jo ennakolta tietoa, sillä helmikuun Beauty Boxin tuotelehtisessä oli sneak peak, jossa jo paljastettiin maaliskuun boxin sisältöä. Tämä The Ordinaryn mahtava hyaluronihapposeerumi paljastettiin löytyvän maaliskuun boxista. Todella hyvä kosteusseerumi kaikille ihotyypeille buustaamaan kosteutta. Olen kirjoittanut tästä hyvästä hyaluronihapposeerumista panosta tai pihistä -postauksessa. Tässä linkki ko. postaukseen!

RITUALS THE RITUAL OF SAKURA SOOTHING HAND BALM

Käsivoidetta! Mahtavaa! Niitä kun ei liiemmin ole viime aikoina ollut kosmetiikkaboxeissa ja joulukalentereissa, niin minulla on käsivoiteet vähissä. Lookfantasticin Beauty Boxista tuli minun lempparituoksun käsivoide. The Ritual of Sakura -linjan tuotteissa on käytetty riisimaitoa ja sheavoita. Tässä sarjassa on mielettömän ihana suihkuöljy ja suihkuvaahto! Suosittelen! Koska pidän tästä merkistä ja The Ritual of Sakura -linjasta todella paljon, on tämä käsivoide kiva juttu.

MÁDARA SMART ANTI-POLLUTION CHARCOAL AND MUD REPAIR MASK

Madaran aktiivihiilinaamio syväpuhdistaa iholta ilmansaasteet ja muut epäpuhtaudet. Olen tästä lukenut, että tämä naamio ei kuivata ihoa. Inhoan savinaamioita, jotka kuivuvat iholla epämiellyttävän tuntuisiksi ja kuivattavat hurjasti. Tässä ei pitäisi olla sitä kuivattavaa tunnetta. Mielenkiinnolla kokeilen!

EOS LIP BALM

EOSin huulivoiteet ovat aina näin hauskasti pakattuja. Huulivoide munanmuotoisessa pakkauksessa. EOSin huulivoiteet ovatkin minulle jo ennestään tuttuja. Näitä huulivoiteita oli jaossa erilaisia. Minulle osui ns. hajuton/mauton vaihtoehto. Näitä on kaikkia ihania, kuten vanilja-minttu, mustaherukka, greippi, omena jne. Nyyhkis! Joku noista olisi ollut todella kiva.

Onpa kiva kokonaisuus! Helmikuun Beauty Box ei ollut ihan niin mieleen, kuin tämä maaliskuun on. Vaikka sisällössä on paljon tuttuja merkkejä, on siinä tuttujen tuotteiden ja tuoksujen lisäksi täysin uuttakin mukana. Maaliskuun Spotlight Edition sisälsi 6 tuotetta. Arvoltaan maaliskuun Lookfantastic Beauty Boxin arvon kerrotaan olevan yli 60 euroa. Englanninkielisillä sivuilla arvoksi kerrotaan over 60 £. Tällöin arvo olisi euroissa siinä 70 euroa.

Tilasin äidilleni synttärilahjaksi Lookfantastic Beauty Boxin. Veikkaan, että tämä maaliskuun boxi on mieleinen. Ainoastaan tuo korostuspuuteri varmaan saa uuden kodin, mutta muut ovat varmaan äitinikin mieleen. Hyvä kokonaisuus! En voi muuta sanoa. Helmikuu ei tosiaan minuun niin kovasti iskenyt, mutta tämä on iskevä!

Maaliskuun Beauty Box on edelleen myynnissä. Voit tilata vain tämän yhden boxin, jolloin se maksaa 20 euroa. Jos haluat Lookfantastic Beauty Boxin useammaksi kuukaudeksi, kannattaa se tilata määräajaksi, sillä siten sen saa edullisemmin. 3 kuukauden määräaikainen tilaus maksaa 3x 18 €, 6 kuukauden määräaikainen tilaus maksaa 6x 17 € ja koko vuoden maksaa 12x 15,50 €. Itse tilasin äidilleni synttärilahjaksi 3 kuukauden määräaikaisen tilauksen. Maksu menee kortiltani aina boxin lähetyksen yhteydessä. Ei tarvitse kerralla maksaa.

Oman Lookfantastic Beauty Boxin voit tilata täältä*!

Mitä sinä pidät maaliskuun Lookfantastic Beauty Boxista?

Lue myös

X