Glitz & Glam

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box - Dark Wonder Edition

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuote saatu Lookfantasticilta

Kuka on sattunut lukemaan mediasta, että Kouvola on ollut marraskuun alussa Suomen pimein ja harmain? Ymmärrätte nyt minun valitukseni pimeydestä ja harmaudesta. Tosin, tätä pimeyttä ja harmautta on tainnut olla teillä muillakin kuin meillä kouvolalaisilla. Kesällä meillä on aurinkoisinta ja lämpöisintä, syksyllä pimeintä ja harmainta, talvella meillä on tainnut olla lunta eniten. Ihanaa kuitenkin, kun viikonloppuna vähän aurinko pilkisteli. Ihan mahtavaa! Minulla alkoi viime viikon loppupuolella mahtavien sattumusten summa. Kerron niistä myöhemmin, sillä yksi niistä koskettaa teitäkin. Tänään katsellaan mitä marraskuinen Lookfantastic Beauty Box piti sisällään. Nämä kauneusboxit ovat sellaisia, että marraskuuhun kannattaisi laittaa parhaimmat paukut. Juuri silloin me tarvitsemme iloisia yllätyksiä ja positiivisia kokemuksia muutenkin elämäämme.

Marraskuun Beauty Boxin nimi ja teema on Dark Wonder. Tummanpuhuva laatikko ja muutenkin väriteema toistuu upeasti kautta linjan. Jopa mukana olevan Elle-lehden kansi sointuu värimaailmaan.

LAURA GELLAR BAKED GELATO SWIRL ILLUMINATOR IN GILDED HONEY

Luulin tätä ensin luomiväriksi, mutta kyseessä onkin highlight eli korostustuote. Tietysti voidaan käyttää luomivärinäkin. Koostumus on voidemaisen ja puuterisen väliltä. Siksi hyvin tarttuva ja kauniisti hehkuva iholla. Vaikka sävy on kultainen, se istuu iholle kauniisti. Olen todella yllättynyt, sillä yleensä näin kultainen ei toimi minulla. Näyttää lähinnä typerältä. Kokeile rohkeasti, jos boxi sinulle tulee ja et minun tavoin fanita näin kultaisia korostuspuutereita. Anna mahdollisuus, niin saatat yllättyä. Tällä saa myös upean halo-efektin silmämeikkiin. Kannattaa kokeilla siihenkin.

REN EVERCALM GLOBAL PROTECTION DAY CREAM

Herkälle iholle tarkoitettu kasvovoide. Suojaa herkkää ihoa ulkoisilta rasitteilta, kuten ilmansaasteet ja vapaat radikaalit. Itselleni vähän tylsä tuote, mutta herkkäihoisille varmasti mielenkiintoinen kokeiltava. Tuote lupaa myös rauhoittaa punoittavaa ja herkästi ärtyvää ihoa.

BUBBLE T LOOKFANTASTIC DARK WONDER BATH BOMB

Kylpypommi! Tämän sujautan toisen lapseni joulukalenteriin. Ehkä poikani, sillä tyttö ei oikein enää meinaa mahtua kylpyvannaan. Voisin toki säästellä minun ja mieheni jotain reissua varten, sillä otamme usein huoneen tai laivalla hytin, jossa on amme. Ihanan makea tuoksu tuntuu muovin läpi. Tämä rentouttava ja aisteja hellivät kylpypommi on näköjään marraskuun boxin niminen kausituote.

MELLOW PRECISION PEN EYELINER

Musta rajaustussi silmien korostamiseen juhlakaudella. Minulle aivan uusi merkki tämä Mellow. En ole ennen kuullutkaan. Koskahan viimeksi olen silmiäni rajannut rajaustussilla? Siitä on jo aikaa, sillä en ole rajaillut silmiäni millään tavalla viime aikoina. Olen kuitenkin huomannut, että aamuisin olen miettinyt, että rajaisinko silmät? Sitten onkin ollut niin kiire, että en ole ehtinyt. VÄSYTTÄÄ aamuisin ihan liikaa!

ELEMIS PAPAYA ENZYME PEEL

Elemis on kiva brändi. Tätä papayakuorintaa en olekaan aikaisemmin testannut. Tuote kuorii entsyymien avulla kuollutta ihosolukkoa ja siten kirkastaa ihoa. Tykkään entsyymikuorinnoista, joten veikkaan, että pidän tästäkin. Elemiksen papayakuorinta sopii herkällekin iholle, sillä se on hellävarainen.

CONTOURCOSMETICS MATTE LIQUID LIPSTICK

Mattainen, suutelun kestävä ja koko päivän kestävä huulipuna. Onpa todella nätti hylsy. Sävykin näyttää niin hyvälle. Sellainen perusvarma, monille sopiva. Koostumus on keveä. Aluksi tuntuu, ettei huulipuna kuivu mattaiseksi, mutta lopulta se kuivuu. Jos olet kaivannut keveää ja läpikuultavaa mattapunaa, niin tässä! En ole vastaavaan törmännyt aikaisemmin. Huulipuna on todella hyvin kestävä!

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box sisälsi yhteensä 6 tuotetta, joista 3 olivat täysikokoisia ja 3 mini-/näytekokoa. Lookfantastic ilmoittaa boxin arvoksi yli £60 eli noin 67,00 €. Itse tykkään tästä marraskuun boxista. Tämä soveltuu ehkä enemmän meikkien ystävälle, mutta onhan tässä mukana ihonhoitoakin. Meikkituotteista vielä sen verran, että kivasti sävyt ovat monille sopivia. Ei tietysti kaikille sopivaa ole olemassakaan, mutta hyvin monille.

Tämä marraskuun Beauty Box, Dark Wonder Edition, on edelleen myynnissä. Lookfantastic Beauty Boxin voi tilata vain yhdeksi kuukaudeksi, jolloin se maksaa 20,00 €. Kolmen kuukauden määräaikainen tilaus maksaa 18,00 € / boxi, puolen vuoden maksaa 17,00 € / boxi ja koko vuoden maksaa 15,50 € / boxi.

Täältä pääset tekemään tilauksen*.

MAC-faneille vinkiksi, myynnissä on myös MAC Edition*!

Mitä pidit marraskuun Lookfantastic Beauty Boxista?

Ei mene enää pitkään, että pääsee availemaan Lookfantasticin, Elevenin ja NARSin joulukalentereita! Kohta minulla on joka päivä pieniä yllätysboxeja availtavana. Jeee! Kyllä aikuinenkin saa olla lapsi, eikö vain?

X