Glitz & Glam

Pikainen kurkistus joulukuun Lookfantastic Beauty Boxiin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantastic

Ylimääräinen uutislähet… ei kun blogipostaus! Lupasin tammikuun Lookfantastic Beauty Boxin esittelyssä vilauttaa myös joulukuun Beauty Boxin. Sain joulukuussa boxin niin myöhään käsiini, että en sitä ehtinyt ennen joululomalle jäämistä esitellä. Minun piti se vilauttaa joulun jälkeen, mutta siinä oli monta muutakin postausaihetta, että lahjakkaasti unohdin. Loppiaisen jälkeen muistin taas, joten päätin, että tammikuun boxin yhteydessä näytän joulukuun Lookfantasticin Beauty Boxin sisällön. Minä vaan lahjakkaasti unohdin kuvata sen.

Joten, vaikka joulu on mennyt jo aikaa sitten ja tämä Lookfantasticin joulukuun boxi on loppuunmyyty, niin näytän, mitä Beauty Box piti sisällään.

Joulukuun kauneusboxin sisältö näytti tältä. Laatikossa oli hyvin jouluinen fiilis punaisen värinsä vuoksi. Sisältä laatikko oli kultainen värimaailmaltaan.

KARL LAGERFELD + MODEL CO BROW PENCIL – Tiedän brändin, mutta yhtään tuotetta en siltä ole kokeillut. Kulmakynän sävy vaikuttaa sopivalta, vaikka on medium/dark. Ei ole niin tumma kuin nimi antaa ymmärtää. Koostumus on vaan vähän liian kajalmainen, mutta täytyy testata kulmille ensin. Sitten vasta päätän lopullisesta tuomiosta – onko hyvä vai huono?

DR. BOTANICALS POMEGRANATE SUPERFOOD BRIGHTENING EYE SERUM – Ou jeah! Tästä silmänympärysseerumista olen innoissani. Rakastan Dr. Botanicalsin ruusuöljyä, josta kirjoitin noin vuosi sitten. Olen tätä seerumia jo testaillut. Siinä on kiva liukas koostumus, joka tosiaan auttaa meikkituotteita asettumaan kauniimmin silmänympärysiholle. Pakkaset paukkuu ja lämmitys kuivattaa huoneilmaa. Siksi nyt on hyvä kosteuttaa tehokkaasti ja suosia liukkaita koostumuksia, sillä ne näyttävät iholla paremmilta.

ILLAMASQUA HYDRA VEIL PRIMER – Ihanaa päästä kokeilemaan Illamasquan kosteuttava primeri. Jännä kirkas geelikoostumus. Saa nähdä onko oikeasti kosteuttava, vai silikonin avulla näennäisesti kosteuttava. Sen näkee, kun testaan.

THIS WORKS DEEP SLEEP PILLOW SPRAY – Tyynysuihke! Nyt sain tätä isomman pakkauksen. Tätä tuli vuoden 2016 Lookfantasticin joulukalenterista, muistaakseni. Nyt kun minulla on vähän hitaampi nukahtaminen välillä, testaan tätä. Itse asiassa, nyt olen suihkuttanut laventelille (tiedän, ei ole minun lempituoksuni) tuoksuvaa suihketta tyynylleni. Kun saan tämän pikapostauksen valmiiksi, painan pääni sille tyynylle. Veikkaan nukahtavani melko nopeasti, eikä se välttämättä ole laventelin ansiota.

GROW GORGEOUS SCALP DETOX – Tämän hiuspohjaa kuorivan tuotteen sain vuoden 2017 Lookfantasticin joulukalenterista. Hyvä tuote! Tätä kuorintaa käytetään ennen shampoopesua.

LOOKFANTASTIC BEAUTY SPONGE – Meikkisieni, jota en löydä Lookfantasticin verkkokaupasta. Sieni on samanlainen malliltaan kuin Real Techniquesin oranssi meikkisieni. Minä ostin ihan huvikseni kokeiluun Tigerin meikkisienen. Siltä en odota yhtään mitään. Tältä odotan kyllä vähän enemmän, vaikka en usko sen olevan parempi kuin aito Beautyblender.

Joulukuun Lookfantastic Beauty Box piti sisällään kuusi tuotetta. Arvoltaan joulukuun boxi oli noin 57,95 euroa ja siihen päälle vielä Lookfantasticin meikkisieni, jonka arvoa en löytänyt, mutta veikkaan sen olevan noin 5 euroa. Joten joulukuun Beauty Box on arvoltaan yli 60 euroa.

Myös tammikuun Beauty Box oli arvoltaan yli 60 euroa. Pian pitäisi tulla helmikuun boxi myyntiin. Esittelin alkuviikolla tammikuun boxin sisältöä. Klikkaa linkistä, jos haluat katsoa tarkemmin, mitä se piti sisällään.

Täältä voit tilata oman Lookfantastic Beauty Boxin*. Boxeja saa tilattua vain yhden kuukauden tai voi valita 3, 6 tai 12 kuukauden tilauksen, joissa boxin kappalehinta laskee, mitä pidempi määräaikainen tilaus.

Oikein kivaa lauantaita! Huomenna taas 5 parasta -postaus!

 

X