Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box tammikuu 2019 - Clean Beauty Edition

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuote saatu Lookfantastic

Lumisen talvista viikon alkua! Luitteko, että minun kotiseutuni on Suomen lumisin tällä hetkellä? Kesällä Kouvola oli helteisin, syksyllä pimein ja nyt talvella lumisin. Mitähän keväällä sitten? Voisiko olla aurinkoisin? 🌞 Lunta täällä on saanut kolata, aurata ja lapioida ihan joka paikassa. Se keltaisen median nimeämä, valkoinen kurittaja, kävi meillä. En kestä noita seksihelteitä ja valkoisia kurittajia klikkiotsikoinnissa!

Tammikuun Lookfantastic Beauty Box löysi luokseni tuulesta, lumesta ja tuiverruksesta huolimatta. Joulukuun Beauty Box löysi perille joulun alla, mutta se tuli minulle niin myöhään, että en ehtinyt siitä postata ennen joululomalle jäämistäni. Sitten minä lahjakkaasti unohdin koko boxin, kunnes nyt muistin. Olin ajatellut, että liitän joulukuun Lookfantastic Beauty Boxin tähän postaukseen, mutta arvatkaapa mitä? Minä unohdin ottaa kuvat boxista ja muistin sitten tässä kohtaa, kun tätä jo kirjoitan. Päätin, että laitan sen joulukuun jollekin tavallisesti postaamattomalle päivälle ekstrana. Se oli meinaan hyvä sisällöltään, niin haluan sen näyttää.

Mutta tänään puhutaan raikkaan vaaleansinisestä tammikuun Lookfantastic Beauty Boxista, jossa väripilkkuna ripaus keltaistakin. Ihanan harmoninen värimaailma vuoden ensimmäisessä boxissa. Teema on vuoden alussa clean beauty.

”Juhlimme kaikkea hyvinvointia meidän Clean Beauty Editionin avulla, joka keskittyy kauneuteen, joka työskentelee yhtä ahkerasti kuin sinäkin. Tämä Clean Beauty -versio perustuu puhtaisiin kauneudenhoitotuotteisiin, keskittyy uuden vuoden tuomiin mahdollisuuksiin ja mahdollistaa hyvinvoinnista nauttimisen. Boxi sisältää 6 premium-kauneutuotetta, jotka valmistelevat sinua, kun me puhdistaudumme vuodesta 2018 ja toivotamme vuoden 2019 tervetulleeksi…”

DR. PAW PAW ORIGINAL CLEAR BALM

Talvella monitoimivoiteet ovat tarpeen. Tämä on minulle aivan uusi merkki, mutta monitoimivoiteet ovat tulleet tutuksi. Tämä Dr. Paw Paw -monitoimivoide soveltuu käytettäväksi päästä varpaisiin. Melkein vaivaan kuin vaivaan. Rohtuneet huulet, kuivat kynsinauhat, karheat kyynerpäät, kuiva iho, sähköiset hiukset jne. Hajusteeton monitoimivoide on vegaaninen ja cruelty free.

Minulta tulee 5 parasta monitoimivoidetta -postaus. Täytyy testata tämä ennen sen tekoa. Jos vaikka minulle aivan uusi Dr. Paw Paw pääsee listalle.

POPBAND ACTIVE HAIR TIES

Hiuksille hellävaraiset hiuslenkit, jotka sopivat myös rannekkeiksi. Näistä en kyllä ole aikaisemmin kuullutkaan! Puhelinjohtoponnarit ovat päivittäin käytössäni. Vaikka hiukseni olisivat auki, kasvoja pestessäni vedän hiukseni kiinni puhelinjohtoponnarilla. Olen suosinut niitä ”aitoja ja alkuperäisiä” eli Invisibobbleja. Todella mielelläni otan nämä Popbandit kokeiluun. Ovat vähän erilaisia kuin puhelinjohtoponnarit. Mitä tässä vähän kokeilin, niin hyvin tuntuvat minun hiuksiini toimivan, mutta veikkaan, että eivät ole yhtä pitkäikäisiä kuin Invisibobblet. Saa nähdä! Popband -hiuslenkkejä löytyy erilaisilla kuoseilla*. Niitä on kyllä todella paljon!

SWELL ULTIMATE PROTECT AND RENEW SERUM

Tätä hiusseerumia en löytänyt Lookfantasticin omasta valikoimasta. Ehkä se on vasta tulossa tai ollut, en tiedä. Silottava ja kosteuttava hiusseerumi on silikoniton! Haluan kokeilla, voiko silikoniton hiusseerumi silottaa ja vähentää pörröisyyttä. Tuote lupaa poistaa pörröisyyttä, kuivuutta, lisätä kiiltoa ja saa hiusten latvat näyttämään siistimmiltä sekä paremmilta.

VITAMASQUES GOLD DUST SHEET MASK

Kauneusboxeissa oli neljä erilaista Vitamasquesin kangasnaamiota. Minä sain Marine Gold -kangasnaamion. Kolme muuta vaihtoehtoa olivat: Black Gold Mask, Diamond Gold Mask ja Rose Gold Mask. Aitoa kultaa sisältävät kangasnaamiot hoitavat kasvojen ihoa kosteuttaen, raviten ja pehmentäen sitä.

Just olen tilannut monta kangasnaamiota, mutta näitä saakin olla varastoissa. Kiva kokeilla tällainen ylellinen kangasnaamio.

BELLÁPIERRE BANANA SETTING POWDER

Tämä keltainen puuteri on minulle ennestään tuttu. ”Banaanipuuteri” oli Lookfantasticin vuoden 2017 joulukalenterissa. Loistava puuteri häivyttämään tummuutta silmien alta ja kirkastamaan ihoa, mutta hieman kuivakka vanhemmalle iholle. Vanhemmalle iholle parempi kostealla sienellä keveästi käytettynä.

Tämä puuteri kuuluu 5 parasta puuteria silmien alle -listalle.

FIRST AID BEAUTY COCONUT SKIN SMOOTHIE PRIMING MOISTURISER

Minä en heti tunnistanut tätä tuubia FAB:n tuotteeksi. Onko merkille tulossa uusi look, vai miksi tällainen ulkoasu tässä tuubissa? Kookosvettä sisältävä pohjustava kosteuttaja on 2-in-1 -tuote. Pohjustaja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä saa ihon näyttämään paremmalta.

Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta! Varsinkin näin talviaikana, kun pakkaset ja kuiva huoneilma saa ihon näyttämään vähemmän hehkuvalta. Oletteko huomanneet pakkasen kiristyessä ihonkin muuttuvan vähemmän hehkuvaksi. Minä huomasin omastani. Iho ei ole kuiva, mutta kosteutta siinä ei ole enää samalla tavalla kuin oli vielä leudommilla ilmoilla.

Ei ollenkaan hassumpi aloitus vuodelle Lookfantasticin Beauty Boxilla! Tuotteita oli yhteensä 6, joista 4 oli täysikokoisia ja 2 isoja näytekokoja/matkakokoja. Oikeastaan en ole ihan varma Swell -hiusseerumista, sillä löysin noita 30 ml:n tuubeja myynnistäkin. Onko se sitten täysikokoinen vai matkakoko, kun isompi myyntikoko on 50 ml?

Arvoltaan tammikuun Lookfantastic Beauty Boxin Clean Beauty Edition on yli 60 euroa.

Kokonaisuus on mielestäni todella kiva. Ainoastaan tuo banaanipuuteri tuntuu minusta porukkaan kuulumattomalta. Tosin, se oli tällä kertaa ainut meikkituote. Tykkään muuten! Uusia juttuja, tuotteita, joita käytän ja kokeilen mielelläni. Puuteri on tosiaan loistava häivyttämään tummuutta silmien alta, mutta mietin vain, että kuinkahan monella Beauty Boxin tilaajalla tuo jo oli? Varmaa aika monella oli vuoden 2017 joulukalenteri. Se kun oli aika suosittu myös täällä Suomessakin. Mutta kaikille niille, joilla ei ole ollut joulukalenteria, ihan tosi kiva tuote boxissa. Jättäisin kyllä puuterin odottelemaan kevättä ja kesää, kun tosiaan nyt kylmä ilma saa ihon jo muutenkin haihduttamaan kosteutta.

Tätä tammikuun Clean Beauty Edition Beauty Boxia on vielä myynnissä. Voit tilata vain tämän boxin 20 eurolla tai tehdä 3, 6 tai 12 kuukauden määräaikaisen tilauksen, jossa yhdelle boxille tulee hintaa 15,50-18,00 euroa / kpl.

Täältä pääset tilaamaan Lookfantastic Beauty Boxin*.

Jos tämä tammikuun kauneusboxi ei kiinnostanut, mutta haluat kokeilla Lookfantastic Beauty Boxia, niin odota vielä hetki. Tee tilaus sitten, kun helmikuun Beauty Box tulee myyntiin.

Psst… Koodilla MYSTERYBB saa ilmaisen Mystery Beauty Boxin 3, 6 ja 12 kuukauden tilauksen päälle. Mystery Beauty Box on arvoltaan 80 euroa!

Mitä pidät tammikuun Lookfantastic Beauty Boxista? Mikä sinusta oli mielenkiintoisin juttu?

X