Glitz & Glam

Toukokuun Lookfantastic Beauty Box

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuote saatu Lookfantasticilta
Postaus sisältää mainoslinkin

Sain muutama päivä sitten toukokuun Lookfantastic Beauty Boxin. Minulle piti tulla huhtikuun Beauty Box, mutta sitä ei koskaan kuulunut, mutta näköjään toukokuun boxi lähetettiin. Huomautan, että kyseessä on blogin kautta saatu, eli ei itse tilattu. Ettei kukaan nyt ajattele, että en ole saanut tilaamaani tuotetta. Huhtikuussa taisi olla niin paljon kysyntää, että siksi varmaan lehdistönäyteboxit jäivät välistä.

Maaliskuussa esittelin ensimmäisen saamani Lookfantastic Beauty Boxin. Se oli kyllä todella hulppea. Minkälainen tämä toinen saamani boxi sitten onkaan?

Toukokuun Beauty Box on jo kesätunnelmissa.

Mukana on jälleen hieno tuotevihkonen, joka esittelee boxin sisällön tuotteita sekä Lookfantasticin verkkokaupan muita ajankohtaisia tuotevinkkauksia. Mukana on jälleen Ellen lehtinen, joka on arvoltaan 4,40 £. Viimeksi minulla kävi moka. Kun tuo £4.40 on yliviivattu, tuo punnan merkki näytti kakkoselta (2). Kyllä minä vähän mietin, että jo on lehtisellä hintaa, jos se maksaa 24,40 £. 😀

Ellen kannessa esiintyy Winnie Harlow. On ihanaa huomata, että vitiligosta huolimatta, hän on päässyt mallimaailman tähtien joukkoon. On niin tervetullutta nähdä erilaisia ihmisiä. Kauneutta on erilaista. Virkistävää, että muullekin kauneudelle annetaan tilaa, eikä pysytä tiukasti vain yhdessä muotissa. Tätä lisää kiitos! Winnie Harlow on näkynyt aika paljonkin viime vuosina.

AVANT RNA SERUM

Kevyen seerumin kerrotaan taistelevan ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä vastaan, jopa ihon pigmenttivirheisiin.

Kiva kokeilla, sillä brändi on aivan uusi minulle. En ole tällaisesta kuullutkaan aikaisemmin.

THISWORKS IN TRANSIT CAMERA CLOSE-UP

Ihoa kirkastava ja täyteläistävä tuote, jota voidaan käyttää pohjustajana, kasvonaamiona ja kosteuttajana.

Tämä tuote oli viime vuoden Lookfantastic joulukalenterissa. Minulla siis on jo tämä samainen tuote. Kokeilin pari kertaa, mutta ei oikein vielä avautunut tuotteen hienous. Mitä te muut Lookfantasticin joulukalenterin omanneet tuumasitte? Jäikö teillä kokemus valjuksi?

SKINREPUBLIC BUBBLE PURIFYING + CHARCOAL FACE SHEET MASK

Lääkehiiltä sisältävä kasvonaamio, joka kuplii. Naamio aktivoituu hapesta, jonka seurauksena se alkaa vaahdota. Hedelmähapot kuorivat kuollutta ihosolukkoa ja lääkehiili syväpuhdistaa. Ihosta tulee kirkkaampi ja heleämpi.

Jeeee! Olen niin halunnut kokeilla tällaista vaahtoavaa kasvonaamiota. Ehdottomasti boxin kiinnostavin tuote.

SLEEK MAKEUP FACE CONTOUR KIT MEDIUM

Korostus- ja varjostuspuuuteri medium-sävyisenä.

No joo, ei huono varmaan, mutta aika tumma minulle. Muutenkin kun nyt olen innostuneempi aurinkopuutereista, niin nämä tummat varjostuspuuterit eivät just nyt sytytä. Korostuspuuterikin on vaaleammalle iholle vähän turhan tumma. Jos siis eivät istu sinunkaan ihollesi, niin käytä luomiväreinä. Siinä toimivat sävyt.

EYEKO EYE DO LIQUID EYELINER

Musta nestemäinen rajauskynä. Vedenkestävä rajaustussi, joka kestää hikoilua.

Voi, vieläkö Eyeko on elossa? Tilasin aikoinaan, olisikohan ollut 2010 tai 2011, Eyekon kynsilakkoja. Muistaakseni meikkejä en ole testannut, mutta kynsilakkoja olen. Eivät olleet huippulaatuisia, mutta olivat siihen maailman aikaan supersöpöjä.

SPOTLIGHT TEETH WHITENING STRIPS

Best Seller liuskoja hampaiden valkaisuun. Hellävarainen ja helppokäyttöinen vaalentaa vetyperoksidin avulla hampaiden tummentumia.

Olen saanut näitä aikaisemminkin. En uskalla käyttää tällaisia tuotteita. Olen kuullut kauhutarinoita hampaiden vaalentamisesta kotona, niin itselleni on syntynyt pelko. Vaikka vastaavasti olen kuullut myös onnistumisista, niin pelkään liian paljon kuuluvani juuri niihin epäonnisiin.

Tällaiselta näytti toukokuun Lookfantastic Beauty Box. Kokonaisuudessaan boxi sisälsi 6 tuotetta, joista 3 oli täysikokoisia ja 3 oli näyte- tai matkakokoisia. Lookfantastic kertoo toukokuun Beauty Boxin arvoksi 80£, eli noin 90 euroa.

Tämä toukokuun Beauty Box ei ole yhtä hulppea kuin mitä maaliskuun boxi oli, vaikka ihan kiva se tämäkin on. Minua kiinnosti eniten vaahtoava kasvonaamio sekä seerumi. Varmasti Thisworksin monitoimituotekin olisi kiinnostanut, jos minulla ei sitä ennestään olisi ollut.

Minusta tuntuu, että tilaan nyt kokeiluuni kolmen kuukauden tilauksen. Ovat nämä niin kauniita ja mielenkiintoisia, että haluan jatkaa näiden saantia. Nyt minulle on epäselvää, että jos teen tilauksen nyt, saanko tämän toukokuun boxin? Vai kannattaako minun odottaa, että kesäkuun boxi tulee myyntiin? Saanhan minä tämän selville, kun luen ajatuksella tai kysyn asiaa asiakaspalvelusta. Mutta jos joku teistä osaa heti vastata, niin voi kertoa tollolle. 😀

Jos sinäkin haluat kokeilla Lookfantastic Beauty Boxia, niin tässä linkki tilaukseen*. Lookfantastic Beauty Boxin saa tilattua yhdeksi kuukaudeksi, joka maksaa 20,00 €. Itse ajattelin tilata suoraan sen 3 kuukautta, joka maksaa 18,00 / kk.

Olen sitä mieltä, että olen tämän ansainnut. Eilen kävin uusintatenttitilaisuudessa tekemässä yhden tekemättömän tentin. Olin oikeana tenttipäivänä sairaana. Pari viikkoa sitten kävin uusimassa liiketalouden ruotsin. Sen pääsin läpi! Huh! Nyt on enää yhden parityön viimeistely myynnin juridiikan kurssista, niin on viimeisetkin tehty. Kun noista saan pisteet plakkariini, niin olen suorittanut 155 opintopistettä. Kyllä tätä saa juhlistaa tilaamalla itselleen Lookfantastic Beauty Boxin. Syksyllä sitten opinnäytetyö ja jossain välissä kaksi puuttuvaa kurssia. Sitten olen tradenomi. Valmistun aikaisemmin kuin olin edes ajatellut tavoitteekseni. En vielä tiedä, että jaksanko yrittää 2,5 vuoteen vai meniskö rennommin? Kävisikö ne kaksi kurssia vasta opparin jälkeen ja valmistuisin alkuvuodesta 2019? Ah, tämä on niin nautinnollista seurata pisteillä omaa etenemistään.

Kivaa tiistaita kaikille!

 

Lue myös

X