Glitz & Glam

Anastasia Beverly Hills kulmakynä & kulmageeli

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuotteet saatu Bangerhead

Anastasia Beverly Hills on varmasti monelle tuttu brändi kulmien ehostustuotteista, vaikka niitä ei olisi aikaisemmin testannutkaan. Tilasin silloin joitakin vuosia sitten Anastasian kuuluisimpia kulmien ehostustuotteita, Dip Brow Pomadeja*. Niitä sai Bangerheadilta jo silloin. Tykkäsin niistä todella paljon.

Nykyään olen kuitenkin mieltyneempi kulmakyniin ja värilliseen kulmageeliin/-maskaraan. Kynä on siksi kiva, että se on nopeampi ja käytännöllisempi minulle. Ei tarvitse kikkailla erillisen siveltimen ja kulmaharjan kanssa, kun aika usein kulmakynässä on harja toisessa päässä.

Siksi päätin kokeilla Anastasia Beverly Hillsin ihan perinteistä kulmakynää ja sävyllistä kulmageeliä. Kulmakynän sävyksi otin Taupe ja kulmageelin sävyksi Granite. Kannattaa valita niin, että kynän sävy on vaaleampi tai sama kulmageelin kanssa. Kynää vaaleampaa kulmageeliä ei kannata valita, sillä se harvoin toimii kokonaisuudessa. Eli joko sama sävy/tummuusaste tai kynää tummempi kulmageeli.

Anastasia Beverly Hills Perfect Brow Pencil* on ihan perinteinen, teroitettava kulmakynä. Toisessa päässä on kulmaharja, jolla blendataan eli pehmennetään jälkeä.

Kynällä saa tehtyä keveää värittelyä kulmille. Kynän koostumus tuntuu keveästi käytettynä hieman puuteriselta.

Vahvempaakin jälkeä kynällä saa, kun vain painaa vähän kovemmin. Väristä tulee tietenkin intensiivisempi. Samaan aikaan koostumus alkaa tuntua ja näyttää mattaiselta vahalta. Kynän koostumus on hyvin hämmentävä. Kovempaa painamalla, kynä alkaa tekemään vähän epätasaisempaa jälkeä eli joissakin kohdissa näyttää kuin kynästä olisi tarttunut paksusti väriä. Kun tämä tapahtui minulle ensimmäisen kerran, melkein parahdin ääneen. Yleensä siinä kohtaa peli on menetetty ja lopputuloksesta syntyy vähän suttuinen. Anastasia Beverly Hills Brow Pencil on helppo häivytellä kulmiin harjansa avulla. Vaikka väriä olisikin kynästä tarttunut johonkin kohtaan liian vahvasti, harja häivyttää ja tasoittaa. Wau!

Anastasia Beverly Hills Brow Pencil on aika hyvä kynä. Ehkä kaipaisin puuterisempaa koostumusta, sillä kynä on mielestäni enemmänkin mattavahamainen kuin puuterinen. Siitä syystä kynä kestää kulmissa ihan äärimmäisen hyvin! Se säilyttää myös mattaisuutensa, eikä sävy Taupe muutu hien ja rasvan vuoksi lämpöisemmäksi, kuten minulle on joskus joidenkin kulmameikkien kanssa käynyt.

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel* on sävyllinen kulmageeli. Tuotteen idea on antaa lisäsävyä kulmakarvoille, ryhdistää niitä ja antaa lisää tuuheutta sekä näkyvyyttä.

Anastasia Beverly Hillsin kulmageelin harjas on pieni. Siinä on kätevästi toisella puolella lyhyemmät harjakset ja toisella pidemmät. Olen huomannut, että parhain tulos syntyy, kun ensin harjaa kulmiin sävyllistä geeliä lyhyemmillä harjaksilla. Lopuksi viimeistelee pidemmillä harjaksilla. Lyhyistä harjaksista tarttuu väriä ja massaa paremmin ja sillä tavoittaa ne lyhyimmätkin kulmakarvat. Pidemmillä harjaksillä tehdään viimeinen silaus, eli karvat kammataan ojennukseen.

Kulmageeli on sävyltään kylmä ruskea, ehkä vähän harmahtava ruskea. Kynän sävy Taupe näyttää kulmageeli Graniten rinnalla lämpöiseltä, vaikka molemmat ovat kylmiä sävyltään.

Yhdistelmä on toiminut loistavasti. Taupe-kynä antaa keveän värin kulmille, kun taas Granite tuo tummemmalla värillään kulmien karvat paremmin esiin.

Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel on ihan ok. Se saisi olla tuuheuttavampi ja kiinnittävämpi. Toki käytössä kulmageeli alkaa kerrostumaan enemmän ja paremmin, joten tuuheuttakin alkaa syntyä vähemmällä kerrostamisella. Kiinnittävyys on oikeastaan se, jota jään tuotteelta kaipaamaan eniten. Toki vähän kulmat ryhdistäytyvät tämänkin kulmageelin pidolla, mutta tykkäisin pitävämmästä kiinnittävyydestä.

Anastasia Beverly Hills ei ole kaikista edullisin, mutta on kuitenkin muutaman euron edullisempi kuin esimerkiksi perinteisten selektiivisten merkkien kulmakynät. Suosikkejani ovat meinaan Shiseido, Chanel ja Lancôme, joiden kulmakynät kaupassa maksavat noin 30 euroa, ellei jopa enemmänkin. Anastasia Beverly Hillsin kulmakynät ovat 22,90 € / 0,95 g. Kulmageeli on 22,90 € / 9 g.

Anastasia Beverly Hills -kulmatuotteet löydät esimerkiksi Bangerheadilta*.

Anastasia Beverly Hillsin kulmakynä on hyvä, mutta meinaan seuraavaksi testata merkin kahta muuta kulmakynää eli Brow Wiz* ja Brow Definer* -kyniä. Nuo molemmat kulmakynät ovat kieritettäviä meikkikyniä, eli niitä ei tarvitse teroittaa. Kulmageeli on kanssa hyvä, mutta ehkä liikaa jäin kaipaamaan kiinnittävyyttä, joten en siksi ostaisi uudestaan.

Oletko kokeillut noita mainitsemiani Anastasian kulmakyniä? Ovatko hyviä?

Olethan käynyt lukemassa Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin luukun 2/4? Ja olethan käynyt osallistumassa 50 euron lahjakortin arvontaan? Ensimmäisen luukun arvonta on jo suoritettu ja voittaja on saanut lahjakorttinsa. Lauantain myöhäisiltaan asti on aikaa osallistua luukun 2/4 arvontaan.

X