Glitz & Glam

Artdeco Wild Romance -kevätkokoelma

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Artdecon maahantuoja lähetti minulle lehdistönäytteenä kivoja Wild Romance -kevätkokoelman tuotteita. Ihastuin näihin niin paljon, että haluan ne esitellä teillekin.

Inspiroiduin tästä kokoelmasta, joka viestii romanttisuutta ja estetiikkaa. Jotenkin aika klassisen kaunis kokoelma ja sitä nimenomaan henkivä.

Artdeco Wild Romance -kokoelmasta sain näytteenä poskipunan, maskaran ja kaksi kaunista huulipunaa. Pidän Artdecoa suuressa arvossa. Ainoastaan sen hankalampi saatavuus Suomessa on vähän kenkku. Artdecoa myydään lähinnä vain kauneushoitoloissa, mutta on joitakin verkkokauppoja ja verkkoapteekkejakin, jotka Artdecoa myyvät. Usein vaan näistä ei löydy näitä upeita kausikokoelmia, vaan valikoima on suppea. Esittelisin enemmänkin Artdecoa, mutta jotenkin sen vähän haastava saatavuus jarruttelee minua. Itse arvostan helppoa saatavuutta, joten luonnollisesti tämä vähän vaikuttaa omiin valintoihin blogin sisällössä. Mutta tietysti näitä vaikeammin saataviakin haluan välillä tuoda esiin.

Artdeco on laadultaan ja tyyliltään kuin luksusmerkit, mutta ei yhtä kallis. Hintataso on oikeastaan aika samoissa kuin nykyään meidän oma kotimainen Lumene tai L’Oréal Parisin kalliimmat meikkituotteet.

Katsellaanko seuraavaksi näitä vähän lähemmin?

Artdeco Curling Mascara

Kuten maskaran nimestäkin voi jo päätellä, niin kyseessä on ripsiä taivuttava maskara.

Kaareva harja on hyvä. Sen avulla saa hyvin lyhyimmätkin ripset nostettua esiin. Hylsyn suuaukko on suunniteltu hyvin. Harjaan ei jää maskaran massaa liikaa, vaan juuri sopivasti. Curling Mascara on ollut ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien käyttövalmis. Tiedättekö sen, kun joutuu ensin viikon tai kaksi käyttää liian märkää maskaraa? Kunnes sitten massa kuivahtaa, jotta sillä saisi nostetta ripsiin.

Artdeco Curling Mascara tekee hyvin jäsennellyt ripset. Minulla ei ripset kimppuunnu, paakkuja ei jää ja muutenkin silmäripset ovat siistit. Curling Mascara ei ole voimakkaasti tuuheuttava, mutta toki vähän volyymiakin antaa. Minulla on niin helposti kaareutuvat ripset, että oikeastaan millä tahansa maskaralla saan ripset taipumaan. Kuitenkin huomaan, että Artdecon Curling Mascara on koostumukseltaan juuri sellainen ”taivuttava”. En usko, että vahvasti suorien ripsien omaavat saavat pelkällä maskaralla taivutuksia aikaan. Mutta jos ripsissä on taipuisuutta, uskon Artdecon Curling Mascaran tehostavan sitä ominaisuutta. Ainakin itse olen kokenut niin, että tämä maskara lisää taipuisuutta. Ulkonurkasta meinaa kääntyä vähän liikaakin.

Mitä maskaran kestävyyteen tulee, on se vesiliukoiseksi ihan perus. Tuhriintumista en ole huomannut, mutta nyt kun aurinko paistaa ja tuulee kylmästi, niin pientä maskaran liukenemista olen havainnut silmien ulkonurkissa. Minulla on kevättalvella aina todella vetistävät silmät. Ulkona ollessa kaiken aikaa silmät vuotavat. Eli ei vedenkestävä, mutta ei huono vesiliukoiseksi maskaraksi. Sellainen peruskestävyys, mitä odottaa vesiliukoiselta.

Artdeco Blusher Romantic Rose

Artdecolla on jumalaisen kauniita meikkirasioita. Ne ovat oikeasti niin kauniita! Tämänkin kokoelman Trio-rasia on mielettömän nätti. Artdecolla on rasioita yksittäismyynnissä. Näihin voi sitten ostaa haluamansa poskipunan, varjostuspuuterin, korostuspuuterin tai kolme luomivärinappia. Eli kokoa itse haluamasi sisältö. Rasiaan voi tosiaan laittaa haluamansa sisällön mosaiikkinapeista.

Minulle Artdecon maahantuoja oli laittanut kauniiseen rasiaan Romantic Rose -poskipunan. Voi luoja miten kaunis tämä onkaan! Romantic Rose muistuttaa aika paljon legendaarisen NARSin Orgasm tai Deep Throat -poskipunia. Romantic Rose on vähän niin kuin noiden kahden väliltä.

Pohjasävy on hieman lämpimään kallellaan oleva vaaleanpunainen/pinkki. Minusta sävy on aika pinkkipersikkainen. Kauniin raikasta sävyä täydentää kultainen hohde, jota on runsaasti. Kevätkokoelmassa on myös lämpöisempi ja persikkaisempi sävy, joka on nimeltään Sweet Peach.

Poskilla tuo kultainen hohde ei ole överi, kun poskipunan levittää pehmeällä siveltimellä. Jää sellainen sievä hehku, mutta ei liian blingi.

Artdeco Full Precision Lipstick

Huulipuna, jolla saa sävyn lisäksi rajattua huulet.

Kierremekanismelliseen kynään pakattu huulipuna on muotoiltu niin, että sillä saa tehtyä tarkan rajauksen huuliin. Kuvissa olevat sävyt ovat olleet jo käytössä. Uutena muoto on terävämpi.

Huulipunat ovat puolimattaisia. Niissä on vahamainen koostumus, joka auttaa huulipunaa kestämään hyvin, mutta ei silti ole huulilla kuivattava.

40 Mellow Mauve

Vaikka sävy on tummahko, se on aika maanläheinen. Oma oloni on kotoisa tässä sävyssä. Siinä on sitä jotain.

30 Wild Berry Sorbet

Wild Berry Sorbet on vähän räväkämpi kuin Mellow Mauve. Vastaavaa väriä on nähty ennenkin huulillani.

Molemmat huulipunat minun mieleeni. Itse vain miellän ko. sävyt syksyisiksi, ja ovatkin tyyliltään juuri sitä, mitä tykkään syksyllä ja alkutalvesta huulilleni käyttää. Mutta tämä asia on minun mieleni luoma asia.

Tässä minun Artdeco Wild Romance -meikissä hain huomiota huulimeikille sekä poskipunalle. Ne pääsevät kivasti oikeuksiinsa, kun silmissä ei olekaan juuri mitään. Viime viikolla näittekin ripsivärittömän meikin, jossa olin käyttänyt toista huulipunaa.

Tuotteiden hinnat ovat:

Wild Romance Trio -rasia 12,00 €
Mosaiikkiposkipuna 13,50 €
Full Precision -huulipunat 17,50 €
Curling Mascara 21,00 €

Artdecon jälleenmyyjät löydät maahantuojan, eli Aila Airo Kauneuspalvelujen sivuilta.

Pidän kaikista kokoelman tuotteista, mutta tällä hetkellä kaikista eniten sydämeni läpättää poskipunalle. Se on vaan niin kaunis!

Eikö olekin mielettömän kaunis poskipuna rasioineen ja sisältöineen?

X