Glitz & Glam

Artdecon ”kesäherkut”

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

Artdecon maahantuoja lähetti minulle ihanan lehdistönäytteen. Olin aivan innoissani, kun lähetyksestä löytyi aurinkopuuterisia juttuja! Innostuin jo kevättalvella aurinkopuutereista, ja olen siitä asti innolla odottanut kesää. Kesällä aurinkopuuterit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

Artdecon Savanna Spirit -kokoelma on koristeellinen ja paahteisen kesäinen. Kokoelman ehdottomat highlightit ovat aurinkopuutereissa. Esittelen nyt mitä kivaa ja kaunista Artdeco tänä kesänä tuo kausikokoelmassaan.

Artdeco Lip Brilliance

Olen innostunut huulikiilloista. Savanna Spirit -kokoelmassa on mansikkaisen mehukas sävy, 02 Strawberry Glaze.

Läpikuultava, jonkun verran kiiltävä huulikiilto. Antaa hieman sävyä, ja onkin sen vuoksi helppo arkituote. Ei mitenkään huippukestävä, mutta kestää sen mitä huulikiillolta voi odottaa. Tuntuu hyvältä huulilla, eikä ainakaan minun suuhuni maistu millekään. Joskus vaan huulikiilloissa saattaa olla todella paha maku. Tässä ei ole.

Artdeco Hydra Care Lipstick

Hyaluronihappoa sisältävä, kosteuttava huulipuna. Sävyjä on saatavilla neljä erilaista, 10 Berry Oasis, 20 Rose Oasis, 30 Apricot Oasis ja 40 Nature Oasis.

Hydra Care Lipstick -huulipunat ovat ihanan kosteuttavia. Ne liukuvat hyvin huulille ja antavat reilusti sävyä. Eivät ole täysin peittäviä, vaikka pigmenttiä niissä riittää. Puikon keskellä on hauska valkoinen raita, joka on huulivoidetta. Huulivoideraita ei vaikuta huulipunan värin tasaisuuteen – ainakaan itse en ole huomannut. Koska kyseessä on heleän kiiltävä ja kosteuttava huulipuna, ei kannata odottaa mattahuulipunan pitkäkestoisuutta. Näin kosteuttavaksi punaksi kuitenkin ihan mukavasti kestävä.

40 Nauture Oasis

Hiekkainen beige sävy. Aavistuksen läpikuultava. En vielä ole innostunut käyttämään tätä beigeä sävyä, mutta jos kesä jatkuu lämpöisenä, niin tiedän kokemuksesta, että heinäkuussa viimeistään innostun tällaisista sävyistä. Minua miellyttää yhdistelmä, missä on päivettynyt iho, paljon kultaista hohdetta ja huulissa hiekkainen sävy. Ah, se on nätti!

10 Berry Oasis

Kaunis marjainen sävy, joka antaa reilusti väriä huulille. Hyvin tyypillinen sävy minulla. Tykkään todella paljon marjaisten ja ruusuisten sävyjen tuomasta raikkaasta ilmeestä. Tällaisia sävyjä käytän ympäri vuoden.

Artdeco All Seasons Bronzing Powder & Bronzing Blush

Sitten kokoelman ehdottomat helmet! Artdecon kausikokoelmien pakkaukset ovat aina niin kauniita. Varsinkin kasvotuotteiden ja luomiväripalettien.

Eivätkö olekin kauniita myös kannen alla?

Suuremmassa rasiassa oleva All Seasons Bronzing Powder on käytännössä aurinkopuuteripaletti. Huomaatteko, miten vaalea sävy siitä löytyy?! Helppo ymmärtää, että tuotteen ideana on ympärivuotinen käytettävyys vaaleaihoisillekin. Sävyt eivät ole oranssisia, vaan kauniin hiekkaisia. Tummempi puoli on jo selkeästi päivettyneemmälle iholle ja siinä on jo enemmän lämpöisyyttä. Aurinkopuuteri ei ole täysin mattainen, vaan siinä on aavistus valoa heijastavia pigmenttejä, mutta se ei kuitenkaan kimaltele iholla. Enemmänkin efekti on aurinkoisen hehkuva.

Pienemmässä rasiassa oleva Bronzing Blush on poskipuna-aurinkopuuteri. Itse olen tykännyt käyttää poskipunana. Sekoitan siveltimellä kaikkia sävyjä ja teen poskille kauniin päivettyneemmän punoituksen. Paletista voisi ottaa tarkemmin aurinkopuuteria ja käyttää sitä varjostuksiin ja sitten keskeltä punaa poskille. Koen sen hankalaksi ja sitä paitsi näiden kolmen sävyn yhdistelmästä tulee upea poskipunasävy! Poskipunassa on myös valoa heijastavia pigmenttejä. Punaisessa, eli keskimmäisessä sävyssä eniten. Siksi se antaakin niin kauniin hehkun poskille.

Aurinkopuuteri ja poskipuna levittyvät ihanan helposti ja tasaisesti. Molemmissa on todella hienojakoinen koostumus. Puuterit eivät pöllyä minun siveltimillä. Siitä yleensä tietää laadun. Laadukkaat pressatut puuterit eivät pöllyä voimakkaasti, mutta niissä on silti sopivasti pigmenttiä.

Tummempi sävy aurinkopuuterista on yksinään liian tumma minulle, mutta menee sekoitettuna nyt kun olen jo hieman päivettynyt. Varovasti saan sitä kuitenkin käyttää. Vaaleammat sävyt ovat huolettomampia käyttää näin vaaleaihoisena. Artdecon tiedotteessa sanotaan, että vaaleaa sävyä voi käyttää koko kasvoille kevätaikana. Ei minulle, mutta tummemmalle iholle kyllä varmasti. Kun tässä päivetyn vähän lisää (olen jo nyt päivettyneempi kuin kuvassa), vaaleampi aurinkopuuteri käy varmaan koko kasvoille hehkua antavaksi.

Artdecon Savanna Spirit -kokoelma myynnissä Artdecon jälleenmyyjillä. Valitettavasti Artdecoa ei löydy suomalaisista verkkokaupoista. Olen tykännyt kaikista saaduista tuotteista, mutta erityisen paljon nyt olen innostunut aurinkopuuterista ja poskipunasta, mutta huulikiiltokin on ollut paljon käytössäni. Muistatteko ylistämäni Beccan aurinkopuuterin? Tässä on yhtä kiinnostava aurinkopuuteri. Ei ehkä yhtä huoleton, sillä All Seasons Bronzing Powderin tummaa sävyä pitää vähän vältellä, jos haluaa huolettomasti sutia aurinkopuuteria. Mutta sitten taas tällainen palettimainen aurinkopuuteri on monikäyttöisempi, kun on monia sävyjä samassa rasiassa.

Laitan vielä esittelemieni tuotteiden suositushinnat. Hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Lip Brilliance 02 Strawberry Glaze – 16,00 € / 5 ml
Hydra Care Lipstick – 19,50 € / 3,5 g
All Seasons Bronzing Powder – 32,00 € / 20 g
Bronzing Blush – 26,00 € / 9 g

Ihanan aurinkoista viikkoa! Kyllä nyt kelpaa!

Lue myös

X