Glitz & Glam

Sisäisen auringon hehkua lisäävät kesämeikit

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu PR-toimistolta

Vanha kunnon Elizabeth Arden kehittää nykyään aina jotain uutta. Vanhahtava ja pölyyntynyt ”tätibrändi” on loistanut viime vuosina nuorekkailla ja nykyaikaisilla tuoteuutuuksilla. Vaikka Elizabeth Arden on ”nuorentunut” ja nykyaikaistunut, se soveltuu edelleen aikuisemmille naisille.

Tänään esittelen suloisia Elizabeth Ardenin kausituotteita, jotka kuuluvat kesän Bronze Vibes Color -kokoelmaan.

Dare to Bare Bronzing Gel Pearls

Bronzing Gel Pearls on jännä tuote. Aurinkopuuterihelmet on laitettu ihoa kosteuttavan geelin sekaan. Joukossa on ruskeita, kultaisia ja beigemäisiä helmiä.

Helmet hajoavat iholle levittäessä, jolloin geeliin sekoittuu aurinkoisia pigmenttejä.

Tuote ei ole meikkivoide, joten se ei peitä mitään, mutta antaa iholle kauniin päivettyneen ilmeen. Elizabeth Ardenin Bronzing Gel Pearls soveltuu vaaleahkolle iholle, sillä tuote ei ole liian tumma. Todella vaalealle iholle ei välttämättä istu, sillä testasin ensimmäisen kerran jo keväällä. Silloin olin sen verran vaalea, että jätin tuotteen odottelemaan päivettyneempiä päiviä. Ei tarvinnut paljon värin lisääntyä kasvoilla, kun tämä aurinkopuuterigeeli alkoi näyttää luonnolliselta iholla.

Elizabeth Arden Dare to Bare Bronzing Gel Pearls soveltuu mahtavasti kuivalle iholle, sillä geeli antaa kivasti kosteutta. Kuitenkaan tuote ei jää täysin kiiltäväksi, vaan se kuivahtaa keveän hehkuvaksi. Tuote soveltuu yksinään käytettäväksi, jos ei halua mitään ihoa peittävää. Jos taas iho on epätasainen sävyltään ja haluaa tasoittaa ja peittää ihovirheitään, Bronzing Gel Pearls on aika kiva tuote kevyen meikkivoiteen tai mineraalipuuterin alla.

Beautiful Color Liquid Lip

Esittelin nämä Elizabeth Ardenin huulipunat, kun ne olivat juuri lanseerattu. Löydät näiden erilaisesta hylsymekanismista tarkemman esittelyn täältä löytyvästä postauksestani.

Tämä testiini saatu sävy on aivan ihana kesäsävy! En innostu vastaavista sävyistä talviaikana, mutta nyt osuu ja uppoaa. Minulla kun on ollut tänä vuonna fiksaatio kaikkeen aurinkoiseen, kuten aurinkopuuteriin, osuu tämä sävy minun tämän hetken mieltymykseeni. Upea pronssinen sävy, joka on kuitenkin viileä! Oi että! Sävyssä on utuista ruusua, pronssisuutta ja aurinkoista hohdetta. Hieno!

Sävy Berry Vibes on Limited Edition, eli myynnissä rajoitetun ajan. Valikoimaan kuuluu vakiosävyt, mutta tämä Berry Vibes ja Nude Beam ovat kausisävyjä.

FourEver Glow Highlighting Powder

Viime syksynä esittelin Elizabeth Ardenin FourEver Bronze -paletin. Paletti sisältää varjostus-, aurinko- ja korostuspuuterin sekä poskipunan. Täältä löydät esittelyni tuosta kasvotuotepaletista.

Nyt Elizabeth Ardenilta on ilmestynyt korostuspuuteripaletti, joka on kausituote ja myynnissä rajoitetun ajan. Kuten FourEver Bronze, myös tämä FourEver Glow sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

FourEver Glow -paletti on minun vaaleusasteella monikäyttöinen. Kaikista tummin sävy antaa aurinkopuuterisen hehkun ja keveästi muotoilua kasvoille. Vaaleat sävyt korostavat kauniisti ja punaisin sävy menee poskipunasta. Ihana paletti! Tummemmalla iholla toimivat lähinnä korostajina, mutta tällaisella perusvaalealla toimii moneen. Aika upea ja kesäinen hehku, eikö vain?

Kun tuossa googletin, niin huomasin näiden ihanuuksien olevan loppu varastoista monestakin verkkokaupasta. Kääks! Taas minä esittelen kesän kuumimpia meikkituotteita siinä hetkessä, kun ne on jo lähes loppuneet. Ehkä näitä vielä löytää Stockmanneilta.

Hinnaltaan esittelemäni Elizabeth Ardenin kesätuotteet ovat:

Dare To Bare Bronzing Gel Pearls (Limited Edition) 40,00 € / 40 ml
Beautiful Color Liquid Lip 26,00 € / 2,4 ml
FourEver Glow Highlighting Powder (Limited Edition) 46,00 € / 10 g

Oletteko muut hullaantuneet kaikkiin aurinkotuotteisiin? Minulla tämä villiintyminen alkoi jo talvella. Maaliskussa ostetusta aurinkopuuterista pohja paistaa nyt jo!

Lue myös

X